Žoga, šola, šele potem punca• njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
Žoga, šola, šele potem punca
27.5.2011 18:31
heej!
fulful bi prosila za pomoč, kr sama nevem več kua naj nrdim. s fantom sva bla skupi pou leta pa sua nehala & sm bla ful žalostna. čist sva prekinla use stike. Pol pred pou leta sva se pa spet začela pogovarjat in sva šla taprvič vn na valentinovo (a ni to lepoo?). Men je blo tok dobr, k res največ mi je že tkt pomenu, zdej pa še bl k se res ful pogouarjava pa use. ...seveda pa ni use tok kul, drgač neb tega pisala... On en let starejši in je že na sredni šoli - gimnaziji, pa se usak dan res fulful uči. Če se pa ne uči gre pa vn s frendi fuzbal igrt. Zame sploh nima časa, zdej se še na kompu ne pogouarjava velikrat. Pogovarjala sva se pa že, da bi pač šla do konca zej polet. Pa sm mu rekla, da ja an k mi res use pomen in res upam da bi biu moj prvi in jst njegova prva. Sam zdej pa ne vem, kua naj.? A mu sploh kej pomenm, če nima časa zame.? A mu gre sam za sex.? če mi je reku, da me ma rad, a me ma res.? KAJ NAJ NAREDIM.? prosim, odpiš, odgovor. hualaaa. • zaneTycho
• Od: 17.4.2011
Re: Žoga, šola, šele potem punca
27.5.2011 19:24
Heej.
Situacija mi je dobro poznana. Verjetno bos jezna,ampak daj mu cas in prostor ki ga potrebuje. Fantjev teh letih pac so taksni-rahlo egoisticni,sramezljivi itd. Svetujem ti, da ga konfrontiras z tvojimi obcutki(povej mu kaj si mislis o tem, izpovej mu zeljo po vec skupnem casu...) Rada ga imas in zelis ostati v zvezi, a ne pozabi na sebe. Nihce ni vreden trpljenja in brezupnega cakanja na nekoga! Zberi ves pogum in ga odkrito vprasaj kaj cuti do tebe ipd. Upam,da sem ti vsaj malo pomagala &zelim ti vso sreco! • njegovamalapikica
27.5.2011 20:53
heeeej huala za nasvet, res H V A L A.xD oprosti k tok težim, sam je še ena težava po tem. neki sua se skregala čist za brezveze stuar sam zato k sm mu pač pouedala za to. & zej nwm kua naj nardim, mislm a bi mogla kj govort al pa kej al ga na mir pustit.? res sori za tole, k najbl težim. tnx.* • zaneTycho
27.5.2011 23:06
njegovamalapikica pravi:heeeej
huala za nasvet, res H V A L A.xD oprosti k tok težim, sam je še ena težava po tem. neki sua se skregala čist za brezveze stuar sam zato k sm mu pač pouedala za to. & zej nwm kua naj nardim, mislm a bi mogla kj govort al pa kej al ga na mir pustit.? res sori za tole, k najbl težim. tnx.* sploh ni blema.. z veseljem pomagam, ce le lahko.. najboljse je ce ga zdaj mogoce pustis kak dan,dva na miru.. ppotem pa stopi do njega in ga prosi da bi stvar razscistla, ker tako ocitno ne bo slo naprej.. dvomim da se trenutno dobro pocutis.. in kljub temu, da bo mogoce njegova reakcija negativna.. glavno bo da bosta razcistla stvar.. najpomembnejse pa: bodi iskrena! ne rabis se opravicevat.. drugim svetujem, da skrivam svoj problem.. ves.. da se dodam.. s fantom sva 1200km narazen.. verjetno je, ce samo to poovem, dovolj da mi ni lahko.. • njegovamalapikica
28.5.2011 15:19
zaneTycho pravi:
njegovamalapikica pravi:
heeeej
huala za nasvet, res H V A L A.xD oprosti k tok težim, sam je še ena težava po tem. neki sua se skregala čist za brezveze stuar sam zato k sm mu pač pouedala za to. & zej nwm kua naj nardim, mislm a bi mogla kj govort al pa kej al ga na mir pustit.? res sori za tole, k najbl težim. tnx.* sploh ni blema.. z veseljem pomagam, ce le lahko.. najboljse je ce ga zdaj mogoce pustis kak dan,dva na miru.. ppotem pa stopi do njega in ga prosi da bi stvar razscistla, ker tako ocitno ne bo slo naprej.. dvomim da se trenutno dobro pocutis.. in kljub temu, da bo mogoce njegova reakcija negativna.. glavno bo da bosta razcistla stvar.. najpomembnejse pa: bodi iskrena! ne rabis se opravicevat.. drugim svetujem, da skrivam svoj problem.. ves.. da se dodam.. s fantom sva 1200km narazen.. verjetno je, ce samo to poovem, dovolj da mi ni lahko.. hvalaa, bom upoštevala tvoj nasvet. drgač ti pa želim velik sreče tud u tvoji ljubezni, ker resno ljubezen premaga use ovire tud razdaljo. res upam da bo nakonc use uredu tu zate. še enkrat huala & čaau.* • littlevampire
• Od: 5.11.2009
28.5.2011 15:35
Če jaz prav razumem, si mu povedala kaj čutiš do njega, on pa je bil jezen?
a) tak kot je že ena pred mano rekla, pusti da nekaj časa mine, pa ga potem vprašaj da razčistita. b) ignoriraj, kot da se ni nič zgodilo. če ga boš kdaj vidla zunaj ga sploh ne pozdravi. c) mogoče je jezn na sebe, ne na tebe. d) upam da se bo porihtalo • zaneTycho
28.5.2011 20:27
hvala.. sicer za nekaj taksnega pootrebujes dooosti vec energije, kot pa za vse ostale tezave,ampak se trudiva..Lp in ce se ti da mi porocaj kako se bo razpletla situacija..ce pa se bo karkoli, pa me kr vprasaj-bom vesela tvoje mnenja (zanet.md@gmail.com)
zaneTycho pravi:
njegovamalapikica pravi:
heeeej
huala za nasvet, res H V A L A.xD oprosti k tok težim, sam je še ena težava po tem. neki sua se skregala čist za brezveze stuar sam zato k sm mu pač pouedala za to. & zej nwm kua naj nardim, mislm a bi mogla kj govort al pa kej al ga na mir pustit.? res sori za tole, k najbl težim. tnx.* sploh ni blema.. z veseljem pomagam, ce le lahko.. najboljse je ce ga zdaj mogoce pustis kak dan,dva na miru.. ppotem pa stopi do njega in ga prosi da bi stvar razscistla, ker tako ocitno ne bo slo naprej.. dvomim da se trenutno dobro pocutis.. in kljub temu, da bo mogoce njegova reakcija negativna.. glavno bo da bosta razcistla stvar.. najpomembnejse pa: bodi iskrena! ne rabis se opravicevat.. drugim svetujem, da skrivam svoj problem.. ves.. da se dodam.. s fantom sva 1200km narazen.. verjetno je, ce samo to poovem, dovolj da mi ni lahko.. hvalaa, bom upoštevala tvoj nasvet. drgač ti pa želim velik sreče tud u tvoji ljubezni, ker resno ljubezen premaga use ovire tud razdaljo. res upam da bo nakonc use uredu tu zate. še enkrat huala & čaau.* • jasmina13
• Od: 17.2.2011
28.5.2011 21:45
Hei.
lej poznam to situacijo • njegovamalapikica
29.5.2011 12:20
heej.ja reče mi, da me ma rad. Pa tko se trud, da bi spet moj zaupanje nazaj dobiv, k ga je pač že 1x zgubu. & nwm use se mi zdi drgač res supeer, sam to da mu ene stvari več pomenjo kt pač nogomet, pa šola k drgač zastopm an. Pa kdaj govoriua pa lih da govori, kdaj se pa res trdu. nwm take mešane signale pošila, pa tud če mi usi pravjo da me kao nima rad, nwm jst ful mislm da saj mau me ma k mam tak filing k me recimo objame al pa kaj. & upam da bo pr teb tud use uredu. • KaTTexx
• Od: 28.4.2011
1.6.2011 10:27
Prbližn vem kak ti je k pr men je blo neki podobnga. Midva sva bla pa na isti šoli sam še vseen ni meu nikol časa za mene pač zmeri se je učiu popoudan je biu s kolegi na igrišču in ja zlo mal sma bla skupi in js sm bla sigurna da mu ni nč do mene čeprou mi je skos govoru da me ma rad. In lej ne vem sam po moje se vama to ne bo obnesl, lahk pa probaš no sam da neboš pol na konc sam ti trpela |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.