Problem :)

JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Problem :) 24.5.2011 18:01
jah..mam en problem Razz
Pred kakima 2mescoma mi je ratala sošolka všeč, in vedno bolj mi je postajala do te mere da ne morn na faking nič druga študirat xD Jaz pa niam pojma al sn njej všeč al ne, kr mi tak pune mešane signale pošilja pa tak, na začetku je kazalo ko da sn ji ful všeč, pol da ji nisn, potem spet, pol spet ne xD ka te vem... Po eni strani pa ne vem če bi z njo sploh hoto hodit, kr je sošolka, te pa če bi slučajno res skup bla, pa se pol razšla...bi blo malo nerodno v istem klasu še 2leti bit Rolling Eyes ne vem, včasih me tisto pune gleda lepo pa vse, včasih se izogiba, na končnem izletu ko je malo spila me je tisto na puuune lepo gledla pa tak malo flirtala, pol pa jo je druga sošolka bek potegnila....no skratka, sem že tik pred tem da bom direkt vprašo , pa tudi če me skencla, vsaj vem kak je na stvari da lahko pozabim vsaj Confused Rolling Eyes Dobra ideja? al kaj naj nardim? Smile
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: Problem :) 24.5.2011 18:50
vprašej jo! zgubit nimaš kej.. mogoče je sam mal sramežljiva pa jo je strah pa čaka da ti kej nardiš.. Very Happy boš isaj vidu pri čem si! Very Happy
lilicee • Od: 20.5.2011 • Prispevkov: 30
Re: Problem :) 24.5.2011 19:49
ja ti kr upraši direkt, al pa pošl svojga frenda naj jo upraaša... izgubit nimaš kej
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: Problem :) 24.5.2011 19:52
nein.. to s frendi pa po ovinkih nobena ne mara preveč.. ti kr praši direktno.. Very Happy
JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Re: Problem :) 24.5.2011 20:32
jah sramežljiva se mi ne zdi, vse prej kot to...zato je ravno to ko ne vem Very Happy bo treba ukrepat ja xD še kaki nasvet kak naj rečem? :p

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.