Broken heart• Lucy
• Od: 6.5.2010
Broken heart
27.5.2011 19:25
hey (:
mam eno težavo, ki je ne znam oz. ne morem rešit in rada bi d bi mi mejbi pomagal s kkšnim nasvet al pa kej okej situacija je taka: 2 mesca sm bla s tipom v katerga sm zalublena že 1 let in sm se zlo trudila d sua pršla skupi. V zvezi sm zlo užiwala, mela sm občutek d se mava res rada, ampak po 2 mescih me je pustu z razlogom da sm preveč divja(on samo pije alko), razšla sua se nekak prijateljsko sam js nism mogla bit prjatlca, ker pač sej veste d se iz ljubezni nikol ne rodi prijateljstvo... no od razhoda je že 1 mesec in pred 1 tednom smo mel ples na katermu sm plesala z ene par tipi in pol me je on začeu zlo očitno delat lubusumno in zdej se to ponavla k gremo zvečer s skupno družbo vn. res nwm kaj nej si mislm, a nej se probam pobotat al nej grem naprej? kr eni praujo da je to sam njegov ego, drugi me pa prepričujejo d mu ni vseen zame... HELP • Racmanka92
• Od: 27.5.2011
Re: Broken heart
27.5.2011 21:08
Hej. Vsekakor je bolš da greš naprej. S tem ko razmišlaš kaj pomen njegovo obnašanje ne boš nikamor pršla. Konec ti je dal in je to tut utemeljil. Ljudje smo taki, da težko sprejmemo to, da kar naenkrat nimamo več pozornosti in ravno tvojo pozornost si skuša priborit nazaj. Kar pa ne pomeni, da bi od tebe rad še karkoli drugega. Enostavno take stvari poskušaj ignorirat in v prvi vrsti samo sebe prepričat, da je 'vaju' konec. Če pa bo njegova želja po tebi dovolj velika, bo že nekak poskrbeu, da te dobi nazaj. Oziroma se bo vsaj očitno delal na tem. Takrat bo pa odločitev na tebi. Vem, da je lažje rečt kot narest, ampak mislm, da je tko zato najbolš. Pa srečno. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.