SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3

bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 13.5.2011 15:46
Hojla ! Very Happy

ja vem spet js s svojimi problemi xD
1. no pač js sm še v osnouki in mi lih ne gre angleščina mislm sej razumm tko nekak pa slovnca mi tut gre sam ful nwm ne razumm lih tko kt usi ostaali pa nepoznam velik besed. Mislm sej jo mam pet k vedno nekak preplonkam pa to sam usi drugi ful dobr razumejo pa govorijo pa use js pa ne. Pa me je ful strah zdej sredne šole kaj če bom mela poprauca? No a ma gdo kšno idejo kkako naj se izbolšam?

2. Js ful neznam plesaat, recimo lani k smo bli u šoli u naravi smo mel nakonc disko in pač smo usi ful densal pa use pa tut js pa se mi je zdel da sm bla ql pa to sam pol so me usi **** da ful grozn plešm pa to in me je ful užall. Sad zdej si pa sploh na vajah za valeto ne upam niti migat niti nč k mislm da je debilno. Ma gdo kšno idejo kako naj se izbolšam u plesu, pa nebom šla u plesno šolo?

3. js mam eno sošolko, k je ful uredu res je med mojimi najbolšimi frendicami. Sam zna bit pa tut taka ful nwm js sm recimo odličnjakinja in k dobim petko s sploh ne pogovarja z mano pa za mojim hrbtom govori obed kao govori da se ni učiila a ful se uči. Pa tko gdaj sedimo s sošolkami pa tko prau ma kr neki te piflarke skoos se piflajo pa kao govorijo da se ne. In to velikrat name leti. Pa tko ful velikrat govori kok so gimnazije bedne sa so sami čudaki pa to k sploh neve da pač tm še več znanja dobiš pa da je pač isto ful **** pa tega pa pač da niso tm sam piflarji. Pa k js se res ne učiim fuul ampak sam gre mi pač. Sploh nwm kaj naj nardim k sm ful nesrečna zzard tega velikrt. Aja pa ona je tut pač tko če je sama zmano ful tko vredu pa use pa **** se z mano pa mi govori da sm ful uredu pa govori grdo o eni sošolki z mano. Pol k smo pa u šoli se ful z njo druž pa se **** z mano pa se mi smejijo. Nwm no kaj naj nardim k povedla ji nebom v faco k pol bo spet kej govorila okol. :/

No to bo use za zdej sori če težim deej plis komenterite pa napište če mate kšne podobne iskušne al pa kej pliis Very Happy <3<3
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 13.5.2011 16:05
1. Mam istii probleem. Sad
2. Domaa si daj glasbo gor pa mau migaj zraun in boš vidla da bo boolš, sicer pa se ne ozira na druge pa se sprosti in uživi ko plešeš pa žuraj, pa ne posluši jih.
3. Očitno je več takih ljudi, kr pr nam se isto dogaja. Ko dobiš pet je vse narobe in si največji piflar pa use, v resnici splooh ne štekajo da se ne sploh ne uučim veliko ampak v šoli poslušam pa si tam zapomnim pol pa si sam preberem pred kontrolno.Very Happy Smile
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 14.5.2011 14:05
1. Glej filme brez podnapisov, prevajaj si pesmi, knige ber v angleščin, pejt na jezikovn tečaj. Smile
2. Doma posluš musko in pleš zravn, nauč se shuffle/jumpstyle alneki takga, kr s tem ful dobiš občutk tud za druge plese. Smile
3. Povej ji u glavo kaj te mot, če se bo popravla pol se še naprej druž z no, drgač jo pa ignoriri, dokler ne bo dojela, da se je obnašala narobe in prenehala s tem, če pa ne bo..pa tko al tko ni prava prjatlca. .=)
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 14.5.2011 15:03
Sannie pravi:
1. Glej filme brez podnapisov, prevajaj si pesmi, knige ber v angleščin, pejt na jezikovn tečaj. Smile
2. Doma posluš musko in pleš zravn, nauč se shuffle/jumpstyle alneki takga, kr s tem ful dobiš občutk tud za druge plese. Smile
3. Povej ji u glavo kaj te mot, če se bo popravla pol se še naprej druž z no, drgač jo pa ignoriri, dokler ne bo dojela, da se je obnašala narobe in prenehala s tem, če pa ne bo..pa tko al tko ni prava prjatlca. .=)

Ma nwm neupam se ji povedat k bol bo okol govorila obed kok sm se spremenila pa krneki pa pol se bo še druga sošolka z mano skregala k je itq z njo frendica sam zato k ve pač da jo majo ljudje radi in kao skos se ji prlizuje pa krneki uglaunm -.- drugač pa tnx aja pa a veš mogoče al pa gdo drug za kšn video k se naučiš kej plesat?
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 14.5.2011 15:20
bad0girl pravi:
Sannie pravi:

Ma nwm neupam se ji povedat k bol bo okol govorila obed kok sm se spremenila pa krneki pa pol se bo še druga sošolka z mano skregala k je itq z njo frendica sam zato k ve pač da jo majo ljudje radi in kao skos se ji prlizuje pa krneki uglaunm -.- drugač pa tnx aja pa a veš mogoče al pa gdo drug za kšn video k se naučiš kej plesat?

jaoo no... rajš maš fejk frende k ti govorijo da si nwm ka vse, te šinfajo pa vse?
povej ji kar ji gre, pa reč d ti je tko useen.. lej, bolš da se rešiš takih
"prjatlc" in greš naprej pa si poiščeš nove, kt pa da te takle je*ejo v glavo Laughing
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 14.5.2011 15:21
jooj hvala res. Bom mogla mau poguma zbrt, sam pomoje da ni nč nebom rekla k mamo itq sam še par tednov do konca pa je ql.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 15.5.2011 15:22
na youtube poglej kko folk pleše kej.. alpa plesna šola pa bojo res naudušeni folki =D
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 15.5.2011 17:56
Is your name Ema? xD
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 17.5.2011 20:36
neštekam zakj bi bla ema?
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 17.5.2011 20:40
Ja, no jz pač poznam eno Emo k se mi zdi zloooooo podobna tvojmu opisu sebe xD pa prašam pač :#
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 17.5.2011 20:57
Ojla,

glede prvega probelma... Men tut slovnica ne gre glih ampak razumem pa večino. Učas sicr nism mela pojma pol sm pa ratala obsedena z Wizards of waverly place, pa sm gledala skos na youtubu. Pa to je kul za začentike ker besedno ful ni težko razumet, pol sm pa kdaj še kkšne filme p to... zdej pa dost razumem! Glej neki kar ti je ušeč na youtubu!

LP.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 17.5.2011 20:58
bad0girl pravi:
Pa tko ful velikrat govori kok so gimnazije bedne sa so sami čudaki pa to

jaz sem na gimnaziji pa verjem da so večje **** kot na kerikol frizerski, gradbeni alpa pezdetski Smile
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 17.5.2011 21:01
Jok3r pravi:
bad0girl pravi:
Pa tko ful velikrat govori kok so gimnazije bedne sa so sami čudaki pa to

jaz sem na gimnaziji pa verjem da so večje **** kot na kerikol frizerski, gradbeni alpa pezdetski Smile

am kaj si ti stem mislu da so u gimnaziji čudni folki al kul?
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: SPET PROBLEMI, PREBER ZANIMIU JE :P<3<3 20.5.2011 19:38
kar se tiče plesa...jst tut nism znov plesat... ampk sm se opogumu in sm enostavno tvegov in začev sred družbe zmeri neki migat s svojimi gibi...in čeprov je debilno izpadl, so ščasoma vsi prevzel moj ples. Ker sem čutu pesm...in melodijo, besedilo in vse kar sm slišu sm nekak probu v gibe pretvort...in ti povem da je pomagal... čeprov sm se pol upisu v tekmovalne plese (Latinsko-američke in standardne) ampk vrjem da pol gre ples sam še navzgor...zmeri kakšne nove gibe, korake, itd. pogruntaš
če si pa pač ne upaš v družbi...spust si eno glasbo...poskuši gibe z melodijo uskladit...sej ti ne bo zmer ratal...ampk ščasoma bo. in pol bo šlo vse sam še na bolš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.