Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing?

lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 7.12.2008 21:45
kako ste vi prepričal stare da so vam dovolil met pirs? js bi ga ful mela u jeziku pa ne vem kko jih nei prašam...k enkt smo se pogovarjal o tem pa so rekl da ji m je to grdo in mi ne bi dovolil...in zdj ne upam uprašat Sad
FrEaKx3 • Od: 20.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 7.12.2008 22:21
em...ia....kar se mene tiče bi svoje že nekaka prepričala za to ampk me je preveč strah k baje u jeziku fuuul buli p to.....ampk useen...prepričala bi jih p tko d bi jim 100 na uro murila pač d je men to ušeč in bi to rada mela in da itak seto ne vid tok k maš itaq v ustih pa d om itaq to js mela in je važn d je to men ušeč ne njim pa tko...pa velik sreče Wink
dana • Od: 5.12.2008 • Prispevkov: 13
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 15.12.2008 17:16
lej sej jst bi ga tut ful rada melu na jeziku al pa v nosu....sam starci ne pstijo pa še nevem kok to stane...a keri ve???
Keet • Od: 18.11.2008 • Prispevkov: 6
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 15.12.2008 20:17
hmmm...če ti ne dovolijo & veš d jih nikakor ne boš mogla prepričat...si loh pirs nardiš na skrivaj ali p kr sama =)
js bi drgač tud mela pirs u jeziku...in mi tud ne dovolijo...ampk nekega dne si ga bom dala...k mam že pirs pod jezikom & mi ga tud niso dovolil pa sn si ga naredla =)
uživi =)
sathanilicious • Od: 15.12.2008 • Prispevkov: 1
Re: piercing 15.12.2008 23:36
lollipop pravi:
kako ste vi prepričal stare da so vam dovolil met pirs? js bi ga ful mela u jeziku pa ne vem kko jih nei prašam...k enkt smo se pogovarjal o tem pa so rekl da ji m je to grdo in mi ne bi dovolil...in zdj ne upam uprašat Sad

glej sama mam piercing in tudi moji starši niso bili navdušeni nad njim, kar je seveda normalno. bol, ko se boš žrla zarad tega, bol neresna boš izpadla pred starši in še bad feeling bodo meli o tebi, ne boš se mogla dobro zagovarjat. dol ti visi, kaj. vzemi kolegico pa pojdita v salon in to je to. sicer pa so se tvoji starši na marsikaj novega pa tudi neprijetnega morali navaditi, takda bo piercing kmalu v pozabi Smile wish you luck.
black_buble • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 9
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 16.12.2008 19:47
jaz sem jih prepričala in imam že dolgo v nosu uhan. prepričala sem jih pa tako da sem jim vsako minuto tržila. poskusi tako morda ti uspe morda pa ne
thegirl • Od: 28.12.2008 • Prispevkov: 20
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 30.12.2008 1:50
ojoj..jaz si tudi želim piercing v jeziku..pa si ga tako noro želim ej..
sam je pri meni drugačen problem..itak da mi starci ne dovolijo..
vendar jaz igram rokomet..pa povrh vsega je moj oče tudi trener rokometa..
ne moj trener ..vendar je ful proti temu tudi zaradi tega športa..kao da bi škodovalo in to..sam jaz temu sploh ne verjamem..in še da se lahko kej zakonplicira pa to :S ojoj
pa da bi si na skrivaj nardila.. uhh.. bi me vrgli iz stanovanja..pa niti zaupanja vame ne bi imeli več.. tako da bom probala tudi jaz težit in težit Very Happy
upajmo na najboljše Smile
THEuna • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 31
ert 6.5.2009 19:23
js sm mal težila pa je za 2 pirsa deloval. Very Happy
kid. • Od: 15.10.2008 • Prispevkov: 31
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 6.5.2009 19:44
jz ga mam v jeziku ..in sem mamo prepričevala 2 meseca pa mi ni pustila.
pol sem pa se odločla pred novim letom k sem šla k frenidic za en tedn da si ga grem dat in sem šla. in je mama ugotovila pol čez dva tedna šele. in se ni kej dost razburjala sam neki me je nadrla.
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 6.5.2009 21:45
men pa mt ni nč murila za v jezik..ubistvu mi je sam rekla če ne boš probala ne boš vedla kko je...tko da js mam dost uredu mumie=)
maia333 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 35
... 7.5.2009 18:17
js ga mam tut u jeziku..
pa mi starci tut prbližn niso pustil k sam če sm jih umenila so ****..
pol sm si pa enkrat u glavo ubila da bi mela u jeziku pirs..in sm čez en tedn si ga šla
dat na skrivaj..boli pa res čizt nč! sploh ne čutš.
sam pol so ma po enmu mescu zvedl..in mam še zmer ****..(3 tedne je ud kar so zvedl)
sam sj so skooor puzabl...
pa dj si na skrivaj ane...ap la sama nared-sam kupš iglo u lekarni k stane 8 centov,mau
pugledaš da ne zadanš glih žile ane...pa na hitr..to sm js že nardila 2 u jezik,u popk,pod jezik,u nos,pa še miljardo jih u ušesa frendom..pa so usi prežvel Very Happy
sj bi seb tut sam k sm mela ene bleme k se mi je roka ful tresla..pirs sm pa hotla takoj..
no ia dost sm napisala zdej.
če še kj rabš praš.
bye
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 27.5.2009 19:58
Js sm si dala v ustnico in arkado brz da bi powedala pa so widl tkoj,pa ni blo panike,mi ni noben moriu,tk da mam srečoRazz
binch16 • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 12.7.2009 15:25
Ja jas ga mam že 2 leti v usntci(tega sem si sama delala) pa zaj 3 mesce v jeziku .Stari tudi niso pustli,no za ustnco so se sprijaznli,za jezik sem jim težila več ko eno leto..Zato sm se letos odločla da kar grem v pirs studio pa si ga naredim.Drugi dan sem jim že povedla,pa ni blo nič narobe,malo so bli jezni-sam ko ga že maš ti ga itak nerejo ven spulit,kvečjemu se lahko samo derejo.
zivaa • Od: 12.6.2009 • Prispevkov: 55 • Kraj: il.bistrica
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 13.7.2009 10:59
Jah no..jst mam pou rinke u nosu s plavimi kroglcami Embarassed ...
pa a ve kera lkolk cajta se lukna celi...???
npr. k zej mam 16let pa če bi si ga znela pr kakh 21letih pa bi se pol sploh
zacello al bi bla lukna...XDXDXD...pa kok cajta bi se cellaamogoc kdo ve??? Rolling Eyes
...plis odgovorte...=P=D=P
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 13.7.2009 11:08
zivaa pravi:
Jah no..jst mam pou rinke u nosu s plavimi kroglcami Embarassed ...
pa a ve kera lkolk cajta se lukna celi...???
npr. k zej mam 16let pa če bi si ga znela pr kakh 21letih pa bi se pol sploh
zacello al bi bla lukna...XDXDXD...pa kok cajta bi se cellaamogoc kdo ve??? Rolling Eyes
...plis odgovorte...=P=D=P

po mojem da se bo zacelila mogoče mal dle časa sam se vrjetn bo
princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 13.7.2009 11:23
oiii
ne komplicirat! jz še predn sm prašala če ga grem lhk delat sm vedla d nebodo dovolil Very Happy
enkrt sm tko čiz slučajno sred pogovora umenila d bi imela pirsing sam je čiiizz po******* in pol raiš nism nč sprašvala Razz ker sm vedla d se bomo samo kregal..
dejansko sva si s frendico določile datum k greva delat ( jz v jezik ona pa v nos ) in sva šle.. brez da bi starši vedl xD
mam ga zdej tri tedne in ne ve nubedn.. upam da tud tako ostane Smile

lp
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 13.7.2009 11:55
em .. moja frendica ga ma 1,5 let naskrivaj ko gre vun si ga da v jezik drgač pa skriva ko imajo skupne obede da ven ...
tinaaxkukuc • Od: 18.5.2011 • Prispevkov: 1
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 18.5.2011 14:16
kam ste pa šli to delat. mislm da ne rabjo starcou zravn?? Smile
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 18.5.2011 14:34
pomoje se jih s teženjem da prepričat.pač js sm jim en mesc ful najedala in so mi pol popustl za dva pirsa.pol sm jim pa rekla d mi je ful ušeč pod jezikom in so čis znorel,tko d sm si ga šla pa kr naskrivaj delat in ne vejo (:

drgač pa u cultu nrabš met dovolenja staršev,pač sam podpišš d so seznanjeni (:

Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 20.5.2011 16:42
ooo jst bi ful mela pirs...mela bi ga pa u nosu pa popku pa še par u ušesih.....za jezik nism čist sigurna...mal me je strah pa to sam se nikol ne ve ane......drgač tut pr men je blo tko da k sm prvič omenila pirs je bil moj predragi ati čist rdeč u glavo in mi je reku da če bi si ga šla delat da bi mi ga spulu vn...sej tega itak nebi naredu......drgač itak že skoz navijam da bi ga mela pa zdej mami mi pusti....ati je pa reku da ajd ni tak prublem sam če bi nardila **** bi mi ga pa iz nosa vn putegnu....kokr sm že prej rekla itak tega nebi naredu (on pač vedno tko reče in pol tega ne nardi..mislm sej hvalabogu ane..hahh)....drgač pa mislm da mi lahk uspe ...sej če mi pa ne bo si ga bom šla pa pr 18 delta sej me sam 2 leti ločta od tega..hahh....pač nočm zgubit enga zaupanja..smo mel tega u famili čist preveč......srgač sm pa tip čluveka k so mi pač pirsi pa tatuji pa oldtajmarji pa te fore ušeč tko da si vrjetn ne bom premislna....sory k sm se tok razpisala...uso srečoSmile))
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 20.5.2011 18:14
Keet pravi:
hmmm...če ti ne dovolijo & veš d jih nikakor ne boš mogla prepričat...si loh pirs nardiš na skrivaj ali p kr sama =)
js bi drgač tud mela pirs u jeziku...in mi tud ne dovolijo...ampk nekega dne si ga bom dala...k mam že pirs pod jezikom & mi ga tud niso dovolil pa sn si ga naredla =)
uživi =)

sam si nemorš jt delat. rabš met dovolilnco tastarih al pa morjo bit zravn.!mislm pač če greš tko tm k telajo. ;DD
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: Kako prepričat starše, da ti dovolijo met piercing? 22.5.2011 9:49
Njegova skos.! <3 pravi:
Keet pravi:
uživi =)

sam si nemorš jt delat. rabš met dovolilnco tastarih al pa morjo bit zravn.!mislm pač če greš tko tm k telajo. ;DD

ubistvu nerabš met...js sm si šla u culta delat pa sm mogla sam js podpisat d mi kao dovoljo,tko d ni panike tut če ti ne dovoljo u resnic xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.