tatooji
• any
• Od: 26.5.2009
tatooji
19.11.2009 21:47
oila! jst zdj razmišlam o tatuju na gležnju... a mogoč kdo ve gdo bi biu najbolši za delat tatooje??? pa kakšna slikca kakega mini tatooja za gleženj.......? kaj pa vi mislte o tatoojih? hvala za use odgovore
• barbara3007
• Od: 19.11.2009
Re: tatooji
19.11.2009 22:19
tu imaš stran ki je res ogromno tatoojev gor in boš imela veliko izbiro.
Free Tattoos Pictures, Designs, Piercing & Ideas at Checkoutmyink • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
20.11.2009 22:46
oila, no jst bi tut mela v bližnji prihodnosti kkšn tatujček, verjetn zlato ribico.
zakaj?? nwem, ker mi je ušeč XD. drgač sm pa slišala da v ljubljani v EXIT-u delajo tautooje pa pirsinge pa to, in d je zlo dobr. nism še probala, je pa frendica si šla pirs narest tja. pa je rekla d so bli zlo tko ''strokovni'', in je bla zlo zadovoljna. tko da. drgač greš pa loh na njihovo spletno stran pogledat, al pa tko kšno drugo spletno stran za motiv tatuja. pa velik sreče. • anchycka
• Od: 25.5.2009
22.11.2009 16:55
Exit je naibolši ever • anjja
• Od: 11.1.2009
20.12.2009 2:01
mene pa zanima klko približno tatuji stanejo?
Jas bi mela eniga čez celi hrbet nekje od lopatice proti sredini.. da je približno enih 20 cm. črno bel • pikapikapika
• Od: 26.12.2009
3.1.2010 15:12
cult je baje bolši k exit...jst sm šla u oba delat pirs pa se mi je oboje zacell brez problema..sam govori se da je exit slb...ampak newem jst si tut namerawam dat tatu • pungarsek
• Od: 12.5.2011
27.5.2011 6:59
itaq tatuji so zakon ..lahko imajo pomen lahko pa ti samo okrasijo telo star ssem pa 13 let • zebraxD
• Od: 3.1.2011
27.5.2011 7:46
Govori se d v Exitu ni tok dobr za pirse ( da so komu za***** v jezik in pol ni več okušu itd...) in da je Exit pač bolši za tatooje, Cult pa za pirse |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.