zaljubljena v tipa.

jenn4u • Od: 25.4.2011 • Prispevkov: 2
zaljubljena v tipa. 15.5.2011 18:09
Živjo!
no js mam pa en problem...
na začetku šolskega leta sem spoznala tipa x prek facebooka. ko sem ga 1. vidla mi je postal noro všeč. hodi na isto šolo kot js. no tip x se je takrt precej zanimov zame, sam js sm spoznala tipa y, k sva pa zamutila (bil je tut sošolc od tipa x). tip x je to tut videl in naju je pustu pr miru. pol me je tip y pustu, ker je bil še vedno zaljubljen v bivšo (js sm bla sam tolažba zgleda). tip x mi je še vedno noro ušeč (od septembra) in sm mu (aprila) končno povedala d sm zaljubljena v njega. pol je reku sam d sm bla js tut njemu preden sm zamutila z tipom y. zdej pa nevem kaj nej nrdim. z njim nimam lih velik stikov. ko se srečava se en drugemu nasmehneva ter pozdraviva. rada bi pristopila k njemu, a je vedno nekdo z njim. x je pa tut zlo sramežliv, zadržan, ne izgleda lih tistu... TOP. sam men je všeč njegov karakter. septembra se mi je tut izpovedov, d mu je nekdo grozil in sva se pol lepo pogovorila... zdej se sploh ne pogovarja več z mano Sad
lepo vas prosim, da mal pokomentirate. ful bom vesela... Very Happy
hvala d ste sploh prebral Smile
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: zaljubljena v tipa. 15.5.2011 22:25
Pogovor, pogovor, pogovor.. To je vse, kar lahko nardiš. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.