Kliikn.!.Nujn.Majkemi.!

Ninna16 • Od: 10.5.2011 • Prispevkov: 13
Kliikn.!.Nujn.Majkemi.! 10.5.2011 18:25
Heellou Ladies & Boyz' Very Happy
kako stee.?

ja no lejte, mam en biig problem Wink LoveLoveLove... -.-
Paač 'zagledana' sm v enga sošolca. xD
In ja, zdej mam problem k nwem a on isto čut do mene al ja al ne al kaj -.- ?
K se velikrat pogledava in se drug drugemu nasmejiva, pa je pol to-to...
okol januarja smo mel pa tut eno sceno z drugo sošolko k je isto u njega zacopana, učasih sva ble frendice...in je pršlo do tega d je bla ona zelo ljubosumna name, ker sem se baje z njemu ful družla in sva se skupi smejala into.. izjavla je d mi2 hodva, no sej je blo fajn to slišat, sam kaj k ni blo res.? in ja, pol sva se z njemu zmenila d je to kao res, in sva se neki objemala pa lubčke na lička pa to.. men je blo ušeć ^.^ in potem je ceu razred zvedu za to, in usi so bli happy k sva 'hodila' in njemu je blo tut to ušeč, in zadnjič smo se pr slovi pogovarjal about love..in je reku d mi2 že 4mesce hodva in d je ful fajn in use kr zravn spada, jst sm ga sam pogledala & Haloo.? pol se je sam zasmeju in reku : kaj zdej boš pa rekla d ni res.? ...

Ja in zdeej prosm pomagite.! jst sm zmedena na feeertk.! Kaj nej nardim, pa Ne mi rečt d ga nej direkt prašam, k ga ne mislm.! haha

MwaaaFuŁ.! <3
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Kliikn.!.Nujn.Majkemi.! 10.5.2011 18:59
Ti si vanga, on se obnasa kokr da je vate oziroma se ze tko obnasa kokr da ze hodta... Zakaj bi ga sprasvala, obnasej se kokr da res hodta ze stir mesce! Very Happy. Najlazi stvar za nardit, plus ni nobene frke kko bi se kej pogovarjala o zvezi in kko bi kdo koga prasou itd bla bla bla. Sam tko se obnasej kokr da sta skupej ze tok in tok cajta, in to je to Very Happy. Mogoce se use skup tole zdi prevec optimisticno in na izi povedano, ampak jst tko resno mislm, obnasejta se kokr taprava fant p punca, ka je tok tezko?RazzRazz. Na kratko - bodta skupi ;D.

Ce p ne misls tko nardit u zvezi s tem, pol p nvem... Cene se p pogovorta o usem, kua je zdej med vama, al bi on meu kej vec, al ne, p bosta najdla skupni cilj Very Happy. Najbrz bosta tud tko se zmenla d bosta na konc pogovora tud skupi prsla po obicajni poti d te bo al on uprasu al ga bos p ti :]. Ni nujn, lahko je karkoli.

No, le zrihtejta ^^.

Caoo :]
Rosieweasley • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 71
Re: Kliikn.!.Nujn.Majkemi.! 21.5.2011 20:13
sta že skp??? Very Happy sam uprašam... Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kliikn.!.Nujn.Majkemi.! 22.5.2011 13:55
direkt ga praši!!.. kaj če pride kšna druga ta cajt umes??? pol ti bo pa ceu lajf žou lahk.. ne zapraw šanse če jo maš.. no pa sej drgač niti ne zgleda da bi lahk tko nahit kšna druga pršla sam usen.. alpa če ti bo lažji ga praši enkrt.. kaj pol mi2 swa zj resno skp?.. alpa še raj kaj pol mi2 bi bla resno lahko zdej skp? .. powej mi kaj maš kle za zgubit???
Re: Kliikn.!.Nujn.Majkemi.! 23.5.2011 16:54
pa ka ona je še zdej u tega al ne..? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.