kako osvojiti dekle pa ne ves ce si ji všeč?• daniel06081995
• Od: 14.5.2011
kako osvojiti dekle pa ne ves ce si ji všeč?
14.5.2011 23:42
zanima me kako bi lahko osvojil dekle ke me ignorila no ne glih ignorira ampak ko ji kaj recem mi odgovori ko da se ji ne bi dalo, pa me ne gleda v oci ko mi kaj rece...pa nevem ce kako bi lah kj naredu da nebi bil dolgočasn...prosil bi za pomoč
hvala LP • tjasalala
• Od: 15.1.2011
Re: kako osvojiti dekle pa ne ves ce si ji všeč?
15.5.2011 11:47
hmmm men osebno se zdi da si ji ušeč, sam je mal sramežljiva pa se hoče delat nedostopno nwm drgač pa če ma fb ji lahk kako sliko lajkaš al pa komentiraš • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.5.2011 15:14
to z ignoriranjem je če prašaš mene ful neumna ideja.. pč jz bom gledu raj tko: če punca zame nima cajta ga tut jz zanjo nebom meu.. še tok jih je kle .. ok tut res da mgoče za kšne tipe to z ignoriranjem deluje.. sam za normalne ne.. no usaj zame zih ne.. tkoda raj se izogibi temu k lahk ful fališ.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • OrdinaryWeirdo
• Od: 25.3.2011
16.5.2011 16:26
mugoč je pač učasih slabe vole pa ne bi rada da bi ji še kdo težiu. al pa je jezna ker nč ne nrdiš. odvisno, me punce smo baje 'zakomplicirane' ampk se mi ne zdi tko. nurmalno se pogovarji z njo, jo pohval da ma lepe lase, nujno ji morš rečt da ma lepe oči in naj te ni sram, to je res brezveze če bi te blo sram kdaj (mislm nwm če te je ampk tk pravm po izkušnjah ...) drgač pa ji dej čas pa zapomn si to: ''Iz prijateljstva se naredi ljubezen.''
upam da sm pumagala :3 • daniel06081995
16.5.2011 21:36
hvala bom probu ce bo kj bom sporocu drugac hvala za pomoč • buba6
• Od: 4.3.2011
20.5.2011 13:10
to z ignoriranjem se mi zdi najslabša izbira sama povem iz ženskega stališča...moški s tem izbade boječ oz. da si nč neupa • daniel06081995
20.5.2011 19:23
::::::::• BarbaraXD
• Od: 4.4.2011
21.5.2011 15:59
Heei.. a te lahk vprašam kolk je ta punca stara,, zdi se mi otročja. če te kdo pohvali pa te zavrne..
daj no.. mene je že vlk tipov pohvalo pa mi niso bli ušeč sam jih nisem nadra.. pač rekla sem hvala ... pa se nasmejala... Odvisno je pa tudi kako dobro se poznata.... če nista frenda pa začni z temo.. npr. vprašaj jo če ve če bo dež pa to... pol pa kr neke začni govorit... pa vidiš če te bo poslušala.. če bo pa ona ka začela pa jo ti poslušaj jo gledaj pa kimaj pa vse to..!! dlje časa jo glej v oči kot običajno ... če te pogleda se ji nasmej ..... pa tak • daniel06081995
21.5.2011 20:53
ja ce ji kj zacnem govort retko kdaj me narmoln poslusa drgac se dobr poznava obnase se tako ko da je ne bi zanimal pa kdaj je tud nesramna do mene • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.5.2011 13:51
kok je pa stara?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • daniel06081995
22.5.2011 17:28
14 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.