Nevem več kua naj nrdim!• lilicee
• Od: 20.5.2011
Nevem več kua naj nrdim!
20.5.2011 19:36
Začel se je ku sm šla u šulo s svojm bratrancam...
pred poukam sma šla u trgovino po sendviče, ker smo šli s šulo gljedat predstavo...pred trgovino je bil bratrančev biuši sošolc in bratranc se je ustavu pred jem in mu punudu bonbone (men je biu pa ta tip fuul ušeč).in js sm tipa pugljdala un me je pa nazaj :$ pual sma pa že mugla jt.pual smo šli s šulo u Celje gljdat predstavo...učitlca nm je pa glih rjekla d pred predstavo ne smemo ploskat...in usi začnejo ploskat js pa zaupijem:"kua ploskate noo ! ". in un tip je biu tam...ku smo šli dumou sm bratranca uprašala kak fb ma un tip in bratranc mi je puvedu.prva stvar k sm jo nrdila ku sm pršla dumou je bla d sm tipa dudala na fb-ji.in js svoji bff puvem d je tip prjavljen n fb-ji-in muaja bff ga klikne in se začne z jem puguvarjat d sm js pupouna pa nevem kua še use.in čez neki cajta sm ga še js klikla na fb-ji in sm uprašala če mu je muaja bff rejs žnarala u men in udgovoril mi je d je res...pual sma se še neki puguvarjala...nasledn dan mi je pu fb-ji puslal zasebca in mi je napisu če bi šla js z jem vn.in js sm bla ćist presrečna in sm rjekla "ja".in sma šla vn.mela sma se fajn, puvedu mi je d je u mjene in me je uprašu za hodit.js sm mu tut rjekla d sm u jega in začela sma hodit.res pa je d sma kr oddaljena drug od druzga, tko d se ne vidma kej velik.šele čez 2 mesca sma šla vn-.- zej huodma že skor 3 mesce in še kr se nisma poljubila -.- pa na fb-ji ni nikol prjavlen tak cajt k js.kr če vid d sm js na fb-ji se hitr izpiše.in zej že 1 mesc nisma šla vn pa me še kr ni uprašu za vn-.- mjen se zdi d se ne boma nikol poljubila in d ne boma nikol več šla vn.zej sploh nevem al bi mu dala konc al kua naj nrdim?! ztr njega se pa skos jokam in sm slabe volje kr ne grema nikol vn in se še nisma poljubila! kua naj nrdim??!! • Klemen33
• Od: 16.1.2011
• Kraj: Dolenjska <3
Re: Nevem več kua naj nrdim!
20.5.2011 19:58
poklič ga, če maš cifro...pa pač upraš kaj je narobe.
drugač pa je To obnašanje bl provocirajnje da mu prej daš konc...žal... • BarbaraXD
• Od: 4.4.2011
21.5.2011 15:47
Sorry no sam ta tip je blesav.. :/ da se tak obnaša..
vem da ti je hudo sam tak pa nemore z tabo delat ?? konec ! • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.5.2011 14:00
hahh slaba.. sam po drugi strani.. a ga sploh dobr poznaš??.. mja no pa tut ni treba da sam čakaš.. ti ga kdaj poklič pa praši za wn.. mja no tale je mal čudn.. praši ga kaj je z uso to sceno.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • KaTTexx
• Od: 28.4.2011
22.5.2011 15:46
Em js bi ga na tvojem mestu poklicala pa se probala poment z njem, pač povedala bi mu ka me moti in če se neb mogla normalno pogovrt al pa da bi se sam bi se on pol isto ubnašu k prej bi mu dala konc. Čprou se mi pa zdi da po tem kak se obnaša prou hoče da mu daš konc..sori • soonck
• Od: 16.2.2010
22.5.2011 16:19
js sploh nebi nč sprašvala. KONEC. kaj boš s takim tipom? pokazu ti je kašna prpa je in sm prepričana sm, da si tazga ne zaslužš in da te nekje čaka kšn bolši. zato dej čimprej konc in pejt z dvigneno glavo naprej |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.