Problem ''/

mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Problem ''/ 6.5.2011 15:53
Dons se pač dobim z enmu tipam k sva že dozt doug prjatla pa to. In mam občutk, da on od mene prčakuje nekej več, ampak js mam fanta že dozt doug in ga mam rada in nikol ga ne bi prevarala. Je pa tip res dobr frend itd. Kako nej mu povem, da nočm nč več od prjatlstva, če bo kej hotu ? Pa proooosim, dejte hitr odgovort, ker grem čez 1 uro O.o
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Problem ''/ 6.5.2011 15:58
Povej mu da maš fanta, ki ga maš ful rada in da je on sam tvooj ful dober prijatl.Very Happy
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Problem ''/ 6.5.2011 16:00
kajca123 pravi:
Povej mu da maš fanta, ki ga maš ful rada in da je on sam tvooj ful dober prijatl.Very Happy

Ja nekej tazga bi mogla, sam k me je pa strah, da pol ne bova več v tok dobrmu odnosu kot do zdej ''/ ampak ja, nekej bo treba nrdit Wink
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Problem ''/ 6.5.2011 16:03
Pač bolš da mu to poveš, kot pa da greš s fantom narazn zarad njega.Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.