Help res...aj kdoo kle doktar??

Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Help res...aj kdoo kle doktar?? 29.4.2011 21:26
Dober dan!
Eno vprašanje... Jem tabletke Yaz. Pred enim tednom sem vzela tableto in jo s slino pojedla dol. Nato sem čez eno uro pila alkohol.(vodka)!! Zjutraj ko sem se zbudila pa mi je kar naenkrat postalo slabo in sem pač bruhala. A je možnost če sem pila alkohol da tabletka še zmeraj absorbira tako kot bi morala, ali alkohol zmanjša zaščito? :/
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Help res...aj kdoo kle doktar?? 29.4.2011 21:43
evo dohtara haha hecam se x)
kero po vrsti tabletko si vzela? ker najbol kritična je 1.vrstica če kero pozabiš vzet al pa kaj takega, če je nekje na sredini se nerabiš tolko bat.
zaradi alkohola se zaščita nea zmanjša, drugo je če bruhaš. ampak če si vzela tabletko pa si bruhala po 12urah ni panike, ker je tabletka že noter, tak da če si zjutraj bruhala nerabiš skrbet (:
Re: Help res...aj kdoo kle doktar?? 29.4.2011 21:46
posluš...dohtar lih nism...sam se spoznam na takšne stvari Smile ...ko vzameš kontracepcijsko tabletko le ta povzroči da se alkohol počesneje abzorvira v kri...in tudi počasneje izloči iz telesa (zato si bruhala komaj zjutraj) kar lahko povzroči predoziranje alkohola v telo (zato če že moraš piti...to naredi brez tabletke...ali pa naj kdo nadzoruje (fant...frendica...) da ne spiješ preveč, ker maš po veliki količini alkohola zaradi tabletke občutek da si spila zlo malo)...in odgovor na vprašanje: učinkovitost se zmanjša samo če alkohol piješ zelo redno...če pa samo občasno pa te nič ne rabi skrbet Wink ...aja pa če takoj po alkoholu bruhaš al pa kaj tazga je možnost da si pobruhala tabletko...zato previdno z alkoholom in veliko sreče da ne zanosiš po nepotrebnem Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.