preberi če se ti da, če ne pa tud prou• loXX
• Od: 16.7.2010
preberi če se ti da, če ne pa tud prou
13.5.2011 13:51
eni znajo lepu napisat zgodbo, sam js nemam nobenga posebnga talenta, ztu bo moja zgodba bl zanč..
nevem zakaj in kaj se dogaja z mano,sam zdi se mi k da je življenje zgubilo smisel.zdi se mi k da sm že use vidla, čeprou vem da nism vidla nič. usaku jutru ku se zbudim vem da me čaka sam še en dolgočasn dan. spet se bom sekirala kaj obleeč in spet si ne bom ušeč. spet me ne bo noben pogledu..spet bom šla vn nesamozavestna z mislijo u glavi: grda si. in ko pogledam druga dekleta, visoka, lepa..se mi kr use u glavi zruši,tisto malo samozavesti kar mam izgine..vem da se ne bi smela obremenjevat tolko,ampak ne gre drugače. zdi se mi da me bo minilu in da bom spet kut učasih..polna smeha,vesela, zmjrej sm se ****, zdej pa sploh ni več zanimivu., večino časa sm resna, nevm kaj mi je. učasih se še zasmejim alpa si nadenem kk nasmeh, sam odznotri pa je use umrlu. nevem kaj me je "ranlu". mogoče tip k sm ga spoznala za novo leto. pogovarjala smo se okrog 2 tedna pol pa me je na lepem odstranu. sam zdej mam nek občutek ku da sm prebolela tu.kaj bi pol lohk blo.. iz dneva v dan pričakujem da bom doživela kej zanimivega, velikega,kej o čemer bi lohk govorila, povedala prjatlcam.pa se nič ne zgodi..usak dan je enak..pišemo teste,reši m ne da bi me preveč brigaalo.pridem domov, pojem,gledam televizijo, če se mi da se učim in to je to...sej grem vn s prijtlcami,,sam zgubila sm voljo do usga...vem da obstajajo veliko hujši problemi..sam nekje sm se rabla razpisat.. usenu mi je če komenitirate..če pa boste, bom hvaležna al neki. hvala,če ste prebrali do konca. • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
Re: preberi če se ti da, če ne pa tud prou
13.5.2011 14:04
ahh, enako.
Ta lajf je za enga lulčka -.- _________________ bite me.! • Boris
• Od: 17.4.2010
13.5.2011 20:33
na izi povedano oziroma skrčena misu besedila: tvoj lajf nema smisla, maš občutk ko da sploh nej nč nouga usak dan ne nč.
weš kaj? enako je pr men • loXX
13.5.2011 22:44
youbitch pravi:ahh, enako.
Ta lajf je za enga lulčka -.- bom poskušala bit bol pozittiuna,ti tud probi,nared si mucmuc:) • loXX
13.5.2011 22:46
Boris pravi:na izi povedano oziroma skrčena misu besedila: tvoj lajf nema smisla, maš občutk ko da sploh nej nč nouga usak dan ne nč.
weš kaj? enako je pr men me veseli da si prebrau celo( usaj zdi se mi da si? ) drgač pa ja..enkrat more bit bolšš.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.