HREPENENJE :$$$$$$• buba6
• Od: 4.3.2011
HREPENENJE :$$$$$$
14.4.2011 12:59
Živjooo...
naj vam zaupam: ušeč mi je tip in trenirava v istem klubu! noro mi je ušeč že od lanskega septembra. On je 4 leta starejši od mene ( star je 19 ), on je zelo uredu, ful se zaibava, ni vzvišen in nič, nakratko ZAME popoln Hvala za usak predlog • koruza
• Od: 15.3.2011
Re: HREPENENJE :$$$$$$
14.4.2011 13:43
ja dej kakšn facebook mal se pogovarjita pa tko in pol se zmenta kej pa na treningu pol prid do njegga edin leta so lohka problem
• SexyNinx
• Od: 5.4.2011
• Kraj: Jesenice
14.4.2011 16:26
ja naprimer ga upraš če gre s tabo laufat al p u firnes al pa kj tazga.._________________ Give peace a chance !! <3 • buba6
15.4.2011 15:28
hahaha ja nwm no da bi mu zej kr rekla da nj gre laufat z mano .... • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
16.4.2011 11:38
buba6 pravi:hahaha ja nwm no da bi mu zej kr rekla da nj gre laufat z mano ....
ja sam nekak je treba začet če češ nekaj met...ne bit shy ker njemu bo ušeč če ga nekam povabiš s tabo. _________________ Peace!
• brikca
• Od: 5.8.2010
25.4.2011 21:39
buba6 pravi:Živjooo...
naj vam zaupam: ušeč mi je tip in trenirava v istem klubu! noro mi je ušeč že od lanskega septembra. On je 4 leta starejši od mene ( star je 19 ), on je zelo uredu, ful se zaibava, ni vzvišen in nič, nakratko ZAME popoln Hvala za usak predlog sej vjm da sem malo pozna ma useglih....pupa moj fnt je 7let stariš od mene te povjm da leta rjs niso problem....je bulj tw kako boš pristopla k njemu...in glede na to da je že šlo npar dni mismo sta kaj napredovala? XD • Alaja
• Od: 24.4.2011
25.4.2011 22:07
HEi kar se let tiče.. (ne poznam ne tebe, ne njega..ampak..useen) poznam precej parou ki so 4,5,6 let razlike. in se super ujamejo NAvezat stik je prouzaprou precej lahko. Bliža se maj in lepo vreme.. (meni) bi blo idealno it z njim na tek u naravo..posedet kje u kakšni senčki in se pogovarjat..in tečt nazaj. Tek sprosti človeka, kar je še ena pozitivna stvar tega Sama še najbolje poznaš situacijo.. KAKORKOLI ŽE, PA SE ROSIM IZOIBEJ FACEBOOK KONTAKTOU Z NJIM. SMSI IN PODOBNO PRIDE U POŠTEV ŠELE PO TEM KO GRESTA 2 VEN..zakaj?. ker so te stiki nepristni.. prej se od človeka oddaljiš kot pa zbližaš. in še možnost imaš da ga vdiš v živo.. izkoristi najprej to Če iščeš kakšne bol konkretne nasvete bi blo pa fajn poznat širše dogajanje upam da sm ti kej pomagala • Tanja712
• Od: 25.4.2011
25.4.2011 23:00
buba6 pravi:Živjooo...
naj vam zaupam: ušeč mi je tip in trenirava v istem klubu! noro mi je ušeč že od lanskega septembra. On je 4 leta starejši od mene ( star je 19 ), on je zelo uredu, ful se zaibava, ni vzvišen in nič, nakratko ZAME popoln Hvala za usak predlog Sm že bla u podobni situaciji. men se zdi najbolš da ga dodaš na fbju, lajkaš kakšno slikco, če vrne lajk vidiš da si mu usaj malo ušeč, ga začneš dregat, potem ga na chatu klikneš in lepo postopoma, se zmenta da se vidta, da greta na pijačo al pa neki, pa bo počas • scartissuee
• Od: 4.2.2011
29.4.2011 23:45
joj no pa ne po fbju • buba6
30.4.2011 13:54
da se vam spet mau uglasm! najprej fuuul HVALAAA usm vam k ste mi svetovali...
prihajam z bedno "novico" da se še zej ni nč odvil iz tega...mislm d se tut nebo...nekak ne zberem poguma da bi mu kej rekla...mau me muči tud moja podoba namreč mam kratke lase, postava ni lih lepa...tko da ja, še vedn mi je ful smotano use skup ...FUUL si ga želim! byby! • Tanja712
• Od: 25.4.2011
8.5.2011 15:56
buba6 pravi:da se vam spet mau uglasm! najprej fuuul HVALAAA usm vam k ste mi svetovali...
prihajam z bedno "novico" da se še zej ni nč odvil iz tega...mislm d se tut nebo...nekak ne zberem poguma da bi mu kej rekla...mau me muči tud moja podoba namreč mam kratke lase, postava ni lih lepa...tko da ja, še vedn mi je ful smotano use skup ...FUUL si ga želim! byby! Lahk pa tud če se štekaš s kerim njegovim frendom al pa frendico..se zmenta da greta na pjačo pa še njega povabi on frend pa se tak mal pogovarjate • pk4life
• Od: 20.7.2010
9.5.2011 0:07
hočeš zčet pogowor?.. nej ti pomagam.. zčne se z žiujo.. ^_^ pol pride pogovarjanje XD no če pa rabš teme.. tega maš pa res tok preweč.. če trenirata skp: jao a je ta trener pobegnu iz koncentraciskega taborišča??? tok ns žene -.-" .. alpa kašno muziq poslušaš?.. hmm alpa mgoč najbl za zčetk kej nedoužnega.. lahk se mu sam predstawš.. alpa reč da si ga hotla spoznt.. pč če pa je on tok zabit da boš mogla ws cajt ti gowort pol pa tut res.. mja no kukrkol ful ni blema se pogowarjat.. pč.. al mu pa reč da si si za dnz dala cilj da boš končn goworila z njim pa da si zj tok žiučna da nwš kaj rečt pa ga pros če ti da kšno temo.. mja no sam to je bl tko XD haha sam took miljon stwari maš.. še kr bi lahk naštewu pomoje.. sam morm it spat XD kukrkol užiwi no.. bod sproščena.. no alpa tut ne.. lahko izpade zlo zakon če wid kok si napeta.. to mu bo pomenil sam to da res nočš nč zasrt kar lahk (po predwidewanju da je ql tko k si rekla) sam pomaga.. uno ah sweet čiz žiučna je.. mja no ji bom pa olajšou stwar pa ji mal pomagu da bo pogowor teku.. ok preweč nakladam.. ajde XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • buba6
9.5.2011 14:13
hejj spet sm se oglasla in res ful HVALA za vaše predloge; d vam puvem pršla je fulful dobra situacija...od tega tipa sestra mi je lih neki fajnga zrihtala ( nč ni s tem tipom povezan) no in sm ji js na tist dan puzabla dt čokolado ane...in bi zdej js to rada izkoristla in bi šla do tega tipa in se mu predstavla in mu dala čokolado za sestro fajnsemejtee! ćauuu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.