Orgazem

1 | 2 | >>
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Orgazem 11.10.2009 17:12
oy...mene pa zanima,če vam med samim seksom pride?ker men noče,čeprou mi fuull sede,sam ko mi jo boža mi pa takoj...sem pa sicr zdj sedmič...
umetnik1104 • Od: 25.8.2009 • Prispevkov: 6 • Kraj: celje
Re: Orgazem 4.11.2009 20:41
anchycka pravi:
oy...mene pa zanima,če vam med samim seksom pride?ker men noče,čeprou mi fuull sede,sam ko mi jo boža mi pa takoj...sem pa sicr zdj sedmič...
ja problem očitno te med samim sexom ne zna prav pripravit do orgazma ,al pa sam vzdrži 5 minut pa mu pride,boš mogla najt bol iskušenega pa bo konc tvojih težav. Very Happy Very Happy Very Happy
halime • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 19
Re: Orgazem 25.11.2009 17:34
umetnik1104 pravi:
anchycka pravi:
ja problem očitno te med samim sexom ne zna prav pripravit do orgazma ,al pa sam vzdrži 5 minut pa mu pride,boš mogla najt bol iskušenega pa bo konc tvojih težav. Very Happy Very Happy Very Happy

se strinjam
dobr xxx traja več ko uro
klepetulja • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 22
Re: Orgazem 25.11.2009 20:16
očitno nisem edina ki se ji to dogaja Smile
Pedobear • Od: 10.12.2009 • Prispevkov: 14
Re: Orgazem 11.12.2009 0:23
@halime
Po eni uri divjega sexa boš se sesedla in umrla. hec hec Laughing

@anchycka
Da fant dlje zdrži, skrbi PC mišica + neki špreji.
Obstjajo tudi neke brezplačne vaje na netu, to mu priporočaj.

Glede doseganja orgasma imajo ene punce večjo srečo kot druge. Nekaterim že z penetracijo pride, drugim pa sploh noče.

Moj predlog za njega:
1. Naj proba trenirat PC mišico, lahko ti linkam vaje če hočeš.
2. Dobra pred igra, naj se igra s tvojim ščege...

Za tebe:
Za hitrejše doseganje orgasmov tudi pri penetraciji obstaja dieta, veliko vlogo naj bi igrale tableteke ribjega olja (nisem siguren) in par drugih stvari. To je malo olj zahtevno lahko pa tudi probaš.
MoreThenEviL • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 11
Re: Orgazem 11.12.2009 15:32
Amm.. odvisno je od tega kok te tip vzburja.. če ne gre drgač pa pomisln na nekoga k te zlooo močno vzburja [no jst teh težav še nism mela da bi pomislna na kej tazga]..
Drgač pa absolutno more bit predigra.. če je kratka nej bo zdej mau dalša.. in predn ti pride med predigro preidita na sex pa boš doživela orgazm.. vrjem ker to sm jst neki časa počela.. ker sm mela iste probleme.. Je pa res da je tut od tipa odvisn kok časa zdrži in kok izkušenj ma..
Sama prznam da je s starejšimi tipi k majo nekaj letne izkušnje božansko u postl.. =D
Pedobear • Od: 10.12.2009 • Prispevkov: 14
Re: Orgazem 11.12.2009 15:52
MoreThenEviL pravi:
odvisno je od tega kok te tip vzburja.. če ne gre drgač pa pomisln na nekoga k te zlooo močno vzburja [no jst teh težav še nism mela da bi pomislna na kej tazga]

omg, to pa je res grozno. sexaš s fantom, misiš pa na drugega xD hehe
MoreThenEviL • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 11
Re: Orgazem 11.12.2009 23:03
Jst tega ne počnem ker mi je z mojim tipom prenebeško.. ampak praujo da to pomaga.. xD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Orgazem 12.12.2009 0:08
eh nea se sekiraj, nehaj razmišljat o tem, sicer pa itak tretjina žensk doživi tisti orgazen okrog 30 leta, oz. naj bi takrat bli orgazmi na višku Razz pač ene prej, ene pozneje, ene pa nikoli..
Re: Orgazem 3.5.2010 17:14
no ja... sej pr men je tut tko... kkr z kermo tipu enkrat mi pride drugič pač ne hehe Smile
odvisn je od tipa kolg zna pa to ;D
crazyteja • Od: 21.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Orgazem 20.5.2010 16:16
men ko sm začela z tipom ni prihajal..ampk pol sma zamenjala položaj tak da sem jaz na njega šla in sm se lah prilagaja lih kak mi je najbolj pasal..
od takrat mi vsakič pride..
sekica • Od: 12.12.2010 • Prispevkov: 38
Re: Orgazem 1.1.2011 11:17
jst Mam tut isti prublem...

Mene k fnt rajca mi paše ampak mi ne pridee...Sei vztraja.. Pol pa umaga k ga že roka buli Very Happy
Pa med **** mi tut ne pridee...kko nej rečm tak čudn ubčutk...Punavad greva pu pasje..Pa me še rajca zrawn...Sam mam ubčut k d morm it lulat..pa čeprou nism nč pila...In mi je ful bed d se neb slučajn zrd tega pred fantm usramotilaa :S Embarassed

punavad je pa tko d jst sama sebe rajcam on se pa ukvarja z Joškam pa to in mi vedno pride...

Probala sva pa različne položaje...Pasji. jst na njemu, misjonarski. kr nikol mi ne pride...zdei se bom pa nehala rajcat (upam d bo to kei pumagal )

HeLp meee .!!!
punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
Re: Orgazem 2.1.2011 0:20
ja kuko pa vm pride??
fabios1 • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 31
helou 2.1.2011 0:35
hehehe...punce ne se nč obremenjevat...ko boste to počele s tipom k zna sexat...pol vam bo vsem pršlo...še vsaki moji bivši je pršlo,pa ne zato ker bi jst bil od boga poslan za sex...ampak zato ker se potrudim za punco in uživam ko ona uživa...tko da...če vam ne pride...zamenjat tipa...in uživite v tem...sej če ni orgazma je brezveze vse skp
sekica • Od: 12.12.2010 • Prispevkov: 38
Re: helou 2.1.2011 9:02
fabios1 pravi:
hehehe...punce ne se nč obremenjevat...ko boste to počele s tipom k zna sexat...pol vam bo vsem pršlo...še vsaki moji bivši je pršlo,pa ne zato ker bi jst bil od boga poslan za sex...ampak zato ker se potrudim za punco in uživam ko ona uživa...tko da...če vam ne pride...zamenjat tipa...in uživite v tem...sej če ni orgazma je brezveze vse skp

a si še samski?? xD (Hec Very Happy )
helou 5.1.2011 20:19
sveže samski Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: helou 5.1.2011 21:10
fabios1 pravi:
sveže samski Smile

iz kerga konca si? ;DD
helou 6.1.2011 10:31
ti bom napisu na ZS... Smile
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Orgazem 17.1.2011 2:46
Brez tega da ženski ne pride zame ni sex:/ zakaj v tem nebi uživala oba..res je da se za naše drage punce porabi več časa,..ampak ni lepšga ko ji pride..sam ponavad ne odneham dokler ni poplava;)
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Orgazem 18.1.2011 3:06
anchycka pravi:

je mozno da nisi dovolj sproscena?Smile
koruza • Od: 15.3.2011 • Prispevkov: 21
Re: Orgazem 18.3.2011 0:53
[link]
tele vaje so dost ql Smile
no saj jst zdej laži zadržujm erekcijo Smile
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: Orgazem 20.3.2011 18:13
[quote="sekica"]jst Mam tut isti prublem...

Mene k fnt rajca mi paše ampak mi ne pridee...Sei vztraja.. Pol pa umaga k ga že roka buli Very Happy
Pa med **** mi tut ne pridee...kko nej rečm tak čudn ubčutk...Punavad greva pu pasje..Pa me še rajca zrawn...Sam mam ubčut k d morm it lulat..pa čeprou nism nč pila...In mi je ful bed d se neb slučajn zrd tega pred fantm usramotilaa :S Embarassed

punavad je pa tko d jst sama sebe rajcam on se pa ukvarja z Joškam pa to in mi vedno pride...

Probala sva pa različne položaje...Pasji. jst na njemu, misjonarski. kr nikol mi ne pride...zdei se bom pa nehala rajcat (upam d bo to kei pumagal )

HeLp meee .!!!
Citat:
[/ Citat:

1. Moraš biti sproščena
2. Predigra naj bo dolga (poljubljanje, po vratu, prsih,..pač vse to kar ti paše)
3. Ko ti jo začne rajcat mu povej kdaj ti bolj paše in kdaj ne..sodelujta..boš vidla da bo učinek večji..moraš ga naučiti če tega še nezna tko kot je potrebno..ker vrjetno ti pride ko se rajcaš sama..
Sporoči če je kj pomagal..drgač ti pa pridem osebno pomagat Wink hehe..
sarzo • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 2
Re: Orgazem 2.5.2011 12:35
Kkšne punce vaginalnega orgazma sploh niso sposobne doživet!! To pomen da zgolj z golim porivanjem neboš prišla do orgazma, ker klitorični pa vaginalni orgazem se razlikujeta. Bodi vesela da ti sploh pride pri predigre, nekatere imajo še s tem probleme.

Jaz naprimer z bivšim fantom po dveh letnih nisem doživela orgazma - fnt je biu takrt str tok k jst 17. Zdej mam pa fanta k je 6 let starejši - jst 19 on 25- pa se mi res posveti pr predigri in pridemo do želenega učinka. Sm mu lepo povedala če mikej ni pasal. Najhujš je blo enkrat k je delu tko k ponavad men pa ni pasal pa je reku, da ponavad mi tko pride Razz tko da ni univerzalnega načina kako pridt do ograzma, čist odivsn od ženske on dneva itd...
majatomazic • Od: 2.5.2011 • Prispevkov: 2
zanima me če sem zanosila 2.5.2011 18:14
z fantom sva se malo poigrala in jaz sem mu ga samo z roko in on mene tudi samo z roko po ščegetavčku z prstom ni prodrl vame. zanima me koliko časa je živ spremij na zraku ?
prosiim za odgovor.
lahko mi gdo odpiše tudi na gmail. maja.tomazic19@gmail.com
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Orgazem 4.5.2011 11:01
Ok. Smile Mela sm podobn problem.

Lahko da pač med sexom ti ni dost samo vn pa not. Emmm uporab zravn svoje roke Wink Al pa nej ti on zravn še rajca... Oz. si dej sama ...

Keer pr men je blo več al mn to - to Smile
KER nekateri tipi misljo da je za žensko dost če je samo vn pa not v igri.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.