kitara
• 30stm
• Od: 31.10.2010
kitara
26.4.2011 13:43
ojla.....ja jst sm si zdele omislna kitaro kr me veseli že ceu živlene in se jo bom naučila igrt....ja sam nm šla u glasbeno ampk me bo ena frendica učila....oz. nej bi me pa je blo neki narobe in me zdej nou...pa pač me zanima če bi lahk kdo pomagou pa mi mau povedou o kitari pa tem (akordi-kako si sledijo al pač kej tazga)....sej vem...zakwa pa ne greš u glasbeno??...ja pač enostavno nimam časa (sredna šola) pa žvim mau bol delč in se kr neki cajta furam u sql pa mam u glavnem še pouhn drugih obveznosti......če bi mi ker lahk sam mau kej razloužu al pa mejbi kkšne spletne strani al pa knjige...pač neki...če se bo kermu lpo lpo proosim dal pa u usakmu primeru se zahvaljujem:))
• Tinchys
• Od: 24.7.2009
Re: kitara
26.4.2011 15:09
hei.
tudi sama se učim kitara, vendar brez kogarkoli. učim se preko guitarpro. na internetu pravzaprav vse piše. jas se učim eno leto, pa znam kar nekaj pesmi zašpilat. če se hočeš sama učit, rabiš fuuul vlkko volje. če te kaj zanima prašaj • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: kitara
26.4.2011 21:21
Tinchys pravi:hei.
tudi sama se učim kitara, vendar brez kogarkoli. učim se preko guitarpro. na internetu pravzaprav vse piše. jas se učim eno leto, pa znam kar nekaj pesmi zašpilat. če se hočeš sama učit, rabiš fuuul vlkko volje. če te kaj zanima prašaj hudo ej....ja sj dons me je en mudel nauči par stvari čis tko....on bi mogu sam kitaro uglasit tko za first time..pa me je to nauču pa ene dva akorda...ej pa lej ti to...znam zaigrt kuža pazi...ker car aaa...pa še neki....čak prek česa se to učiš???...aja pa volja je zaenkrat še čist prsotna.....mislm kolk časa si pa rabla da si se akorde naučila..pa kje si jih najdla...jst sm neki gledala pa sm par stvai najdla...zdej morm sam še razvuzlt:)...aja a te je kej roka bulela pa če te je kolk cajta...sej vem tako bedno uprašanje sam mene neki buli(pa nism ne vem kolk mevžasta)....aja pa kok časa si tko od začetka vadla akorde pa tut ostalo?...tnx:) |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.