goldfish = (

LostInSnow • Od: 28.3.2011 • Prispevkov: 34
goldfish = ( 18.6.2011 9:44
helou : D
jaz mam doma 2 zlati ribici. Mam ju od avgusta lani, tam neki in sta skoz ble normalne in to. obedve sta ble normalno oranžne, zaj pa se mi je druga ribica - manjša, obarvala čisto na belo, skoraj prozorna je že =( in nevem kaj je narobe. če je mel kdo podoben problem, plis help : (

*če hoče kdo mu tut lahko slikico pošlem ^^ - od ribe XD*

LostInSnow*
birdlover
Re: goldfish = ( 19.6.2011 0:39
omg...men se je tud to že zgodlo...riba je bla oranžna zdej pa je srebrna...saj ni nič narobe (razen če te moti barva)...baje je že v genih napisano da bo riba spremenla barvo...upam da sem ti kaj pomagu.. Smile
LostInSnow • Od: 28.3.2011 • Prispevkov: 34
Re: goldfish = ( 19.6.2011 1:41
oo ! hvala ti (: jaz sem pa misla da bo umrla = ( hvala ej =)
birdlover
Re: goldfish = ( 19.6.2011 20:01
np Smile
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: goldfish = ( 19.6.2011 21:24
Prosm poglej- pa razpiš see.
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.