</3 preber. 2 DEL alneki• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
</3 preber. 2 DEL alneki
26.4.2011 20:40
Biu je en sončn dan. datuma se nespomnm vem pa da je biu četrtek. Pršu si pred našo šolo. tkt swa bla frenda sam prek fb pa msn. Blo mi je odveč. I dan prej swa se skregala newem točn zakaj. pršu je četrtk.! Biu je nawadn dan. A po šoli sm te prvič zagledala.! Jz pa moja bf swa ble na klopcah. ti pa si hodu iz frendom po potki. že od daleč si se mi zdeu popown.
Kmal si biu pr moji frendici. tkt sm jz mela druzga tipa. Zravn tebe so bli : moj tip (tkt) frendica in moj bf in današni frend.! pač jz pa moja bf swe se delale k da te ni. a usen si mi biu tkoj ušeč. Besika me je uprašala če mi je lep. odvrnila sm : ja lušn je.. pol sm počas mogla jit domov in na awtobus. ko sm se vozila iz awtobusom mi je v glavi odmevalo tvoje ime.! Prišla sem domov. Tipkaala sem se iz mojim (tkt) fantom. Čakala sem da mi pokaže da se upišeš na msn ti. čakala in čakala dokler se ni moja želja uresničla. Kamalu za tem ko si se vpisau si me kliknu. Reku si mi da si se **** zmano in da nisi skregan. Tkt sm ratala tok vesela da sm pozabla na ceu svet. tipkala sva se tipkala in tkrt se je začelo.Powedu si mi da si se vame zalubu na prvi pogled. V tebušček so mi pršl metulčki.! Neznam upisat kko je blo k si me za pecu. odločila sm se da bom pustila tipa (Tkt) in najna zveza je trajala 2 mesca in še mau. kmalu se je razdrla. v te zvezi so ostali trenutki ki jih pomnim še zdaj. Od najne 1 zveze je minilo že pov leta al jaz te ljubim še zmeraj. Zaradii tebe so rane na mo9jih zapestnih kar pogste, zaradi tebe se moja pluča kvarijo (kajenje) , zaradi tebe hočem naredit samomor. tebe to ne gane.! useno ti je zame. toda vem da moja usoda je napisana. Useno kljub dolgemu čakanju upanje še obstaja.! saj vete : UPANJE UMRE ZADNJE.! UPAM DA ENKRAT BOŠ DOJEV DA TI POMENŠ TI USE , IN DA JAZ LJUBIM TE. TEBE PAČ NEZANIMA TE MENE PA ZABOLI USE. kO PRVA KAPLJA PRISOLZI , TEBI TO ODVEČ SE ZDI. KER TO ODVEČ SE TEBI ZDI KMALU ŽE KAPLJA ZA KAPLJO KRVI PRISOLZI. KO ZADNIČ SRCE MI ZADONI NA TLA MRTVA SE ZGRUDIM.zA MANO LE 1 SOVZO ZAPUSTIŠ, JAS PA ZAMISLIM SI DA TEBI JE LE VSENO TEŠKO. KO MINETA DAN OZ. 2 TI OB MENI SE ZBUDIŠ. jAS VEDNO BOM STEBOJ TI PA REČEŠ MI : sara ostani večno zmenoj.! by: Sarex.! • Lolipop97
• Od: 21.4.2011
Re: </3 preber. 2 DEL alneki
26.4.2011 21:30
Ooo... res lepo!
Tut jst sm se že velikrat zarad fanta rezala. Sam ne ubupat, pa ne nardit samomora! se ti ne splača zarad enga fanta. Mejbi bota pa še kdai skup • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Re: </3 preber. 2 DEL alneki
26.4.2011 21:34
Lolipop97 pravi:Ooo... res lepo!
Tut jst sm se že velikrat zarad fanta rezala. Sam ne ubupat, pa ne nardit samomora! se ti ne splača zarad enga fanta. Mejbi bota pa še kdai skup upam in to najbl. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.