a se že kadil trawo.?1 | 2 | >>• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
a se že kadil trawo.?
25.4.2011 22:13
heej. no ja mene zanima a ste že pušili trawco.? kook cajta si zadet ker me skrbi da me mtka dubi.? powejte swoje izskušne. prosm.!! • Sannie
• Od: 7.4.2011
Re: a se že kadil trawo.?
25.4.2011 22:17
japs. & it was amejzing! ;Đ čiz odvisn od tega, kjšno kadiš. Mtka te bo pa lohk dobila tut po tem, ka boš mela ful rdeče očke*_*, tak de najbolš, de se namažeš z maskaro & barvico, pa če kj praša, rečeš, de si najbrž alergična na neki u maskar. Pa zavoha te tut lohk, k tu fuuul najlepš diši. Drgač pa tut če boš fuul zadeta, še nimaš matke, k se ful spozna na to, pol čiz možn, de sploh nau opazila. • Njegova skos.! <3
25.4.2011 22:38
Sannie pravi:japs.
& it was amejzing! ;Đ čiz odvisn od tega, kjšno kadiš. Mtka te bo pa lohk dobila tut po tem, ka boš mela ful rdeče očke*_*, tak de najbolš, de se namažeš z maskaro & barvico, pa če kj praša, rečeš, de si najbrž alergična na neki u maskar. Pa zavoha te tut lohk, k tu fuuul najlepš diši. Drgač pa tut če boš fuul zadeta, še nimaš matke, k se ful spozna na to, pol čiz možn, de sploh nau opazila. kok prbližn si zadet.? mislm kok si bla ti.? hwala drgač ;D • Eay
• Od: 25.4.2010
26.4.2011 11:33
a nimate nobenih problem pri kajenju?nč ne peče al pa karkol?
• Njegova skos.! <3
26.4.2011 11:45
Eay pravi:a nimate nobenih problem pri kajenju?nč ne peče al pa karkol?
em pr kajenju čikou al trawe.? pr čikih : ne.! je pa res da pač že doug pušim.kko je blo med prwo. nawem.;D če pa ta trawo : newem še • brikca
• Od: 5.8.2010
26.4.2011 11:49
jaa je blo doro smeha kar ga češ XD
tisto z očmi je rjs ma lahko tui kupiš u lekarni tiste kaplce proti rdečim očem...vem k jih ma moj brat...nevem zakaj ma meni n ratjo nkol rdeče usaj ne močno.. če si prej kadila že tobak te nbo tko peklo pa praw moraš udihnt dim...sej veste na pljuča... • Njegova skos.! <3
26.4.2011 12:41
brikca pravi:jaa je blo doro smeha kar ga češ XD
tisto z očmi je rjs ma lahko tui kupiš u lekarni tiste kaplce proti rdečim očem...vem k jih ma moj brat...nevem zakaj ma meni n ratjo nkol rdeče usaj ne močno.. če si prej kadila že tobak te nbo tko peklo pa praw moraš udihnt dim...sej veste na pljuča... Đ EH TOBAK KADIM SKOS. HAH. em hwala* • spacesheep
• Od: 27.3.2009
26.4.2011 15:30
ko sm js prvič kadila se mi sploh ni poznalu niti nism se zadeto počutila.šele pol k sm že nevem kok cajta kadila sm začela dobivat rdeče oči,pa si pol visinke not daš pa je kul.
drgač glede matke pa...odvisnu kok je pozorna.js sm enkrt pršla domov,sm mela halucinacije,nism zase vedla ne nč,pa ni pogruntala xD kok cajta te drži je pa čis odvisnu...sm enkrt kadila en hud skunk pa me je tri ure psihiralu xD _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • Njegova skos.! <3
26.4.2011 15:41
spacesheep pravi:ko sm js prvič kadila se mi sploh ni poznalu niti nism se zadeto počutila.šele pol k sm že nevem kok cajta kadila sm začela dobivat rdeče oči,pa si pol visinke not daš pa je kul.
drgač glede matke pa...odvisnu kok je pozorna.js sm enkrt pršla domov,sm mela halucinacije,nism zase vedla ne nč,pa ni pogruntala xD kok cajta te drži je pa čis odvisnu...sm enkrt kadila en hud skunk pa me je tri ure psihiralu xD aha ;D • Jok3r
• Od: 22.7.2009
27.4.2011 9:02
ah saj na začetku je dobro, zdaj sem je že preveč navajen, me 3 base naenkrat skoraj ne pribijejo pa so s skunkom.
potem moram zdaj malo pavze naredit oz. domačo pušiti namesto skunka. al pa kakšne trše droge ;D • Njegova skos.! <3
27.4.2011 11:04
Jok3r pravi:ah saj na začetku je dobro, zdaj sem je že preveč navajen, me 3 base naenkrat skoraj ne pribijejo pa so s skunkom.
potem moram zdaj malo pavze naredit oz. domačo pušiti namesto skunka. al pa kakšne trše droge ;D exstazi je najbol. al pa koka je fajn sam H je najbol. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
27.4.2011 12:50
Dureex Skoos. ;P pravi:
Jok3r pravi:
ah saj na začetku je dobro, zdaj sem je že preveč navajen, me 3 base naenkrat skoraj ne pribijejo pa so s skunkom.
potem moram zdaj malo pavze naredit oz. domačo pušiti namesto skunka. al pa kakšne trše droge ;D exstazi je najbol. al pa koka je fajn sam H je najbol. iz kje si? • Njegova skos.! <3
27.4.2011 15:08
Jok3r pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Jok3r pravi:
potem moram zdaj malo pavze naredit oz. domačo pušiti namesto skunka. al pa kakšne trše droge ;D exstazi je najbol. al pa koka je fajn sam H je najbol. iz kje si? nawem če weš drgač Grusuple. mislm okolca Grusupla. dj ti zs poglej. ;D • Eay
27.4.2011 16:26
men se zdi da glih ne znam najbolš vdihnit oz.narobe in pol začnem tko kašlat tko k da bi me hotlo vsak čas pobrat
• Njegova skos.! <3
27.4.2011 16:40
Eay pravi:men se zdi da glih ne znam najbolš vdihnit oz.narobe in pol začnem tko kašlat tko k da bi me hotlo vsak čas pobrat
a to pr čikima al trawci.? • aiisha
• Od: 27.4.2011
27.4.2011 17:54
i LOVE smoking weed ! : 3
probaj res nebo ti žal .. glede starih pa se ne sekiri reči da pr kom prespiš če te je preveč strah da bi te dubl ; D • Njegova skos.! <3
27.4.2011 18:21
gosak1 pravi:hahahahahahaha
reci mali šta je.? ;D em jedi govno. ;D • Njegova skos.! <3
27.4.2011 18:24
aiisha pravi:i LOVE smoking weed ! : 3
probaj res nebo ti žal .. glede starih pa se ne sekiri reči da pr kom prespiš če te je preveč strah da bi te dubl ; D bom ;D em hwala. ! • Eay
27.4.2011 20:56
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
men se zdi da glih ne znam najbolš vdihnit oz.narobe in pol začnem tko kašlat tko k da bi me hotlo vsak čas pobrat
a to pr čikima al trawci.? pr čikih in travi sam pri travi še bolj • Njegova skos.! <3
27.4.2011 21:47
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
a to pr čikima al trawci.? pr čikih in travi sam pri travi še bolj ja dj ne doug zadržat u plučah. al pa probi brez da inhaleraš.? neki mixsej al neki. ;D • Eay
28.4.2011 10:46
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
a to pr čikima al trawci.? pr čikih in travi sam pri travi še bolj ja dj ne doug zadržat u plučah. al pa probi brez da inhaleraš.? neki mixsej al neki. ;D a kej vn skuhat pa še nis poskuso kdaj? npr kaki kukiji čaj mleko*? :=) • Njegova skos.! <3
28.4.2011 11:31
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
a to pr čikima al trawci.? pr čikih in travi sam pri travi še bolj ja dj ne doug zadržat u plučah. al pa probi brez da inhaleraš.? neki mixsej al neki. ;D a kej vn skuhat pa še nis poskuso kdaj? npr kaki kukiji čaj mleko*? :=) po sluvensk npiš (: • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
28.4.2011 11:44
gosak1 pravi:hahahahahahaha
podpis! ::haha:: all i can say ej durex da neboš rekla da še trave nisi heroin pa ja? ne me hecat haha drugač pa si speed za snifat pozabla haha pa dobrooooo no pa mama te nebo dobla če se boš lepo normalno obnašala, ker ko si zadet si samo zasanjan pa lepo ti je nič drugega (če odmisliš smeh na začetku) tak da lahko greš lepo domov po kake pol ure pa nebo nič sicer se pa strinjam z jokerom da je na začetku fajn, po enem letu? pa ti je že bedno pa morš malo prešaltat al pa počakat da ti spet zanimivo rata x) Eay : vodo mej polek (: kukiji so fajn samo te primjejo po pol ure komaj x) pa če boš kdaj, pojej najprej pol kukija ker en te fajn zalima da neos ki sam celega dehno..da neos ki sam celega dehno..da neos ki sam celega dehno..daj podaj no...kak si pokjen , sploh se ti ne vidijo oke..nesposobnez ima da se enga kotnes _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Njegova skos.! <3
28.4.2011 11:50
PorceLan pravi:
gosak1 pravi:
hahahahahahaha
podpis! ::haha:: all i can say ej durex da neboš rekla da še trave nisi heroin pa ja? ne me hecat haha drugač pa si speed za snifat pozabla haha pa dobrooooo no pa mama te nebo dobla če se boš lepo normalno obnašala, ker ko si zadet si samo zasanjan pa lepo ti je nič drugega (če odmisliš smeh na začetku) tak da lahko greš lepo domov po kake pol ure pa nebo nič sicer se pa strinjam z jokerom da je na začetku fajn, po enem letu? pa ti je že bedno pa morš malo prešaltat al pa počakat da ti spet zanimivo rata x) Eay : vodo mej polek (: kukiji so fajn samo te primjejo po pol ure komaj x) pa če boš kdaj, pojej najprej pol kukija ker en te fajn zalima da neos ki sam celega dehno..da neos ki sam celega dehno..da neos ki sam celega dehno..daj podaj no...kak si pokjen , sploh se ti ne vidijo oke..nesposobnez ima da se enga kotnes em Hors sm. k sm đabe dubla od Tipa. *.* Ne trauce nism sam Hors pa exstazi Koko sm že Snifala* ;D em res.! Pa sm punca. ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.