Dijaški domovi

wicked • Od: 29.11.2010 • Prispevkov: 16
Dijaški domovi 6.3.2011 19:22
A je kdo na tem forumu mogoče tut u kakšnem dijaškem domu?
Bolj kot ne me zanima za Ljubljano..npr. Dic ali pa Bežigrad
Pa lahko mal opišete kako se vam zdi
Če pa niste pa povejte, če greste v kateri dijaški dom pa lahko poveste tudi zakaj al pa karkoli želite sam naj bo o dijaškem domu xD
Jaz bom drugo leto verjetno stanovala v Dijaškem domu Bežigrad.
pizamca • Od: 26.4.2011 • Prispevkov: 3
Re: Dijaški domovi 26.4.2011 22:17
wicked pravi:
A je kdo na tem forumu mogoče tut u kakšnem dijaškem domu?
Bolj kot ne me zanima za Ljubljano..npr. Dic ali pa Bežigrad
Pa lahko mal opišete kako se vam zdi
Če pa niste pa povejte, če greste v kateri dijaški dom pa lahko poveste tudi zakaj al pa karkoli želite sam naj bo o dijaškem domu xD
Jaz bom drugo leto verjetno stanovala v Dijaškem domu Bežigrad.

heii*
evo js sm zdei že drugo leto u dijaškem domu poljane sam nism nevam kok zdovolna... če se boš rabila dost učit pa tišino pa to ja drgač pa nee.. men osebno je dic najbolš in grem js vrjetn drug let tja k se usaj kaj dogaja.. kar se pa bežigrada tiče ga pa eni ful pohvaljo sam pravjo d tam ni mira... tk d nevem no.. na kero šolo pa greš??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.