Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3

Punce ali bi hodile s fantom ki bi biu manjši od vas?
Da
22%
 22%  [ 4 ]
Ne
33%
 33%  [ 6 ]
Če bi se res zelo dobro razumela
44%
 44%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 18

Sarah1232 • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 4
Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 0:40
Heyla Smile

No jzt mam en problem oz. ful mam slab filing ker se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene. Ok sj sm res kr zloo visoka - 176 cm ampak sj tud obstajajo višji fantje od mene ampak mi zgleda niso usojeni :/ Nazadnje sm mela fanta k je biu 4 cm manjši od mene, ok sj me ne mot če se pač dobro z tem tipom razumeš sam skoz so me moje frendice zafrkavale glede njegove višine in sm mela zmeri zmer ful slab filing in če bi vidla kšno punco k bi hodila z manjšim tipom bi se mi vse skupi zdel zlo smešn... Trenutno si pišem z enim tipom ki pa je 5 cm manjši od mene... Sj je res prijazn in vse... Sam zakva morm bit jzt tuk visoka Crying or Very sad

No a ste vi tud mel kakšne izkušnje glede tega pa kako gledate na to če je tip manjši od punce Smile
puncinena • Od: 29.1.2011 • Prispevkov: 6
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene &l 28.6.2011 1:44
Nedavno sm si pisala z enim k je bil tud 5 cm manši pa se nama zarad tega ni izšlo. Blo je resno grozno ko sem bla tam ful velka on pa lih do pasu (šala). Velka sm 170 cm kar ni tok velik, sam vseeno nekak so itak vsi fantje manši. Usaj tisti ki so mi všeč Smile
Ne moreš kaj, sprijaznt se pa upat na to da bo ker večji Smile
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 8:59
Najbolj pomembna stvar v zvezi niso centimetri! jas sem nekaj časa 'hodila'' z fantom ki je biu za 10 cm manjši od mene.. višina ni ovira če se mata dva rada!
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 10:55
wtf? ka vam ni jasn?
če se zarat višine obremenjujete, pol ste ble s tipom skup sam zato, da ste ga mele, da ste se lahk pohvalile, da mate tipa?
če bi ga mele res,res,reeees najbolj rade, bi vam blo vseen al je večji 20 cm al 1 cm al večji 20 cm... višina ni ovira, če maš nekoga res rad, pa boli te k****, če te pol ****? zdej boš pa sam zarad drugih tipa pustla?
nehi zdej sanjat o svoji višini in se sprjazn.. če ti je pa res tok bed, da se sam manjši zalublajo v tebe, si pa ne išč več tipa.. pa pač počaki na tapravega, pa naj bo večji al pa manjši od tebe...
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 11:36
ursiii95 pravi:
wtf? ka vam ni jasn?
če se zarat višine obremenjujete, pol ste ble s tipom skup sam zato, da ste ga mele, da ste se lahk pohvalile, da mate tipa?
če bi ga mele res,res,reeees najbolj rade, bi vam blo vseen al je večji 20 cm al 1 cm al večji 20 cm... višina ni ovira, če maš nekoga res rad, pa boli te k****, če te pol ****? zdej boš pa sam zarad drugih tipa pustla?
nehi zdej sanjat o svoji višini in se sprjazn.. če ti je pa res tok bed, da se sam manjši zalublajo v tebe, si pa ne išč več tipa.. pa pač počaki na tapravega, pa naj bo večji al pa manjši od tebe...

podpis! Smile)
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 11:54
Višina pa pride itak čist na konco, nwm no men je važno da me ma rad ne pa višina, pač višina ni pomojem ovira... Smile Tk da se ne sekiraj, če se ti pa prjatlce smejijo so pa sam lubosumne in niso prave prjatlce. Razz
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 13:14
Klikni za povečavo.

mogoče ti ta slika kaj pove Wink

na srečo jaz s tem nimam problemow kr sem tak al tak bolj male sorte..polek tega pa je moj ful večji od mene, ampak to je že druga zgodba...pa sploh ni problem Smile
ne se sekirat zaradi višine.in ne dowoli, da bi mogoče ta številka preprečla da bi bla s kerim skup..res ni vredno Wink
mogoče je res malo smešno za videt..ampak kaj pol Smile se navadiš Very Happy
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Zakaj se vame zaljubljajo samo manjši fantje od mene </3 28.6.2011 14:37
sploh ni nč narobeee č maš mlajšigaa. Smile) jest sm punosnaa...čeprouje sam neki mescou mlajši Smile) hehehee TO JEU MODI Smile) Tooo pumen da mlajša zgledaš XD hehe
če se mata radaaa... Smile toj dejstvo veze Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.