Love is in the air!

zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Love is in the air! 2.3.2011 16:48
amm...ja
Na naši šoli je en tip! Je sicer en let starejši od mene ampak je men noro ušeč! To on že ve! Kr itak se že pousod sliš/vid! Ja velikret se na FB-ju pogovarjava! Am eni moji frendici je tud reku da sm jest kr OK, sam da me še ne pozna dobr. Pa dons sva z mojo best frendico šle neki po eno učitlco čez avlo in je on tkud biu tam; k ma prjatlca butne pa reče: " Ej lej kuko te j pogledou!" jest pa tko un bedast pogled, k nism vedla da ma j res gledou! pa jo prašam kuko! pa reče, da tko lepo, da so se mu učke posvetle! Zdei pa nwm kwa to pomen. Zlo velik se gledava če sva ke u bližin pa enkret je clo pršou u naš razred; tko pred vrati je stau in mene pogledou! Ene 4 sekunde je trajala!

ZDEI PA: KWA TO POMEN??
Re: Love is in the air! 2.3.2011 19:07
si mogla nrest noknc tok dougo črtico da se nda prebrt usga?.. dej poprav to pls..
Re: Love is in the air! 3.3.2011 12:13
u tebe je. sigurno!
mene tud tko gleda in sm zihr,da je u mene.
Re: Love is in the air! 3.3.2011 15:33
pk4life: nwm če to mislš ampak še nekret; brez črtice
amm...ja
Na naši šoli je en tip! Je sicer en let starejši od mene ampak je men noro ušeč! To on že ve! Kr itak se že pousod sliš/vid! Ja velikret se na FB-ju pogovarjava! Am eni moji frendici je tud reku da sm jest kr OK, sam da me še ne pozna dobr. Pa dons sva z mojo best frendico šle neki po eno učitlco čez avlo in je on tkud biu tam; k ma prjatlca butne pa reče: " Ej lej kuko te j pogledou!" jest pa tko un bedast pogled, k nism vedla da ma j res gledou! pa jo prašam kuko! pa reče, da tko lepo, da so se mu učke posvetle! Zdei pa nwm kwa to pomen. Zlo velik se gledava če sva ke u bližin pa enkret je clo pršou u naš razred; tko pred vrati je stau in mene pogledou! Ene 4 sekunde je trajala!
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: Love is in the air! 3.3.2011 16:37
ušeč si mu, =) meni se dogaja podobno samo da se tak dosti dopisujeva po smsjih pa pogovarjava na facebooku ali pa na msnju tak da nea vem,tudi jaz nea vem kaj to pomeni zame pa tui on ve da sem zaljubljena vanj. Nima poguma ali se zmenoj pogovarja in druži da me nea bi užalil ker je tudi od sestre prijatelj..
puncinena • Od: 29.1.2011 • Prispevkov: 6
Re: Love is in the air! 3.3.2011 23:50
kolko si pa ti stara? Very Happy
Re: Love is in the air! 5.3.2011 14:00
jest sm stara 13! junja bom 14!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Love is in the air! 6.3.2011 2:02
ja vrjetn te nebi brez rzloga gledu ne
Re: Love is in the air! 6.3.2011 2:08
pk4life pravi:
ja vrjetn te nebi brez rzloga gledu ne

Haha, točno tak. Drugač pa ja v tebe je no ja všeč si mu, samo očitno ni na kako zvezo pripravljen al kaj takega (ne vem pač kak je stanje ker se mi ni dalo vsega brat, razen tvojega prvega posta xD)
Re: Love is in the air! 7.3.2011 17:37
pomoje da je vate..sam pač nima tistga poguma da bi stopu do tebe in ti kej reku pa pomoje bi rad da se prej še kej u živo začneta družit ne sam fb pa fb pa fb..je dost ljudi k se hvaljo kok se menjo prek fb-ja z nekmi ljudmi pa so pol kao neki haj..ubistvu pa k se u živo vidjo se pa niti ne pozdraujo..>.< reč mu k se bota kej menla spet če ma kej časa pa d bi šli vn..pa če že nočš da sta sama uzem še kšne prjatlce/prjatle sabo pa on svoje.. Smile)

upam da boš razrešla use skupi:))
Re: Love is in the air! 13.4.2011 14:30
amm...ja tele dni mi j on reku da nej nehag ga skoz gledat [k ga sploh ne] in zdj usakič k kdo zravn nega reče ke sm pa jest reče: Dej ustrel jo p*****o!!!! jbg; ni vame in mi j to tud u faco povedou!
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: Love is in the air! 13.4.2011 19:31
o fak...ne resno al ka..?? fak, de ti je to reku..??? kruto...
..no uglavnem, lahka pa de te hoče sam, de bi ti mislala de ni v tebe, u resnici
pa je..pa te hoče zavest..al pa hoče zakrit resnico, nevem meybi de se
boji zveze, al pa de še ni prpravlen...sam po mojem, hoče ta čustva sam
zakrit, kr se jih najbrš sramuje in ga je sram... lahka tut, de se je sam
hecu..al pa de to ni blo tep namenjen...glej nevem...

SAM PO MOJEM, JIH HOČE SAM ZAKRIT...TUT JST K SM BLA ENKRAT V
ENGA...PAČ USI SO VEDL, DE SM U NJEGA... SAM SM PA REKLA, PAČ DE
SE NEJ ZADAU, PA DE GA SOVRAŽIM...(AMPAK U RESBNICI NI
BLO TAK.....KER SM GA LJUBILA OZ. BLA V NJEGA) GLEJ TUT JST
SM TO REKLA, DE BI UN MISLU, DE NISM VEČ ZAINTERISIRANA, PA
V NJEGA...PAČ TKO GA NAJ BI TEGA ČLOVKA ŠE BOLJ PRITEGNAL...KER
SEJ VEŠ: prepovedan sad je najslajši... Very Happy : D

kujk si pa ti stara, pa kujk un..??????
Re: Love is in the air! 14.4.2011 17:18
ja jest sm stara 13 ( junija bom 14), on je pa 15 biu februarja...

ampak res ni vame; alpa j tko zlo zlo dobr igra! kr res je že skor jezn name
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: Love is in the air! 15.4.2011 21:01
heej.*
no ja lej. mene je em mudel.iz devetga skoos gledu in pač ful.swa se tipkala msn... no.pa pol sn ga uprašala kaj me tok gleda. no tkt sm bla nowinka na šoli. pa je reku pač da se me še ni nawadu no neki tk al da me hoče spuznt. sam pol ga je frendica uprašala če sm nu ušeč in je reku NE.
kaatka • Od: 27.3.2011 • Prispevkov: 1
Re: Love is in the air! 15.4.2011 21:43
heeeeeej. men je pa tt en zelo ušeč. je sicr prvi letnik, na tisti šoli ka grem js zej gor in skp neki trenirava. in mi ful pozornosti posveča pa skos neki. pa objema me čez rame, pa govori da me ma rad pa take. pa za roke me drži. sam pač js ga vedno mal stran odrinm pato. ampak mi je ušeč. in nevem kaj nej naredim!? any help?
Re: Love is in the air! 20.4.2011 14:30
lih tale pondelk (18. 4.) je dežurou - in more pač prvo pa drugo uri it po razredih pa neki pobirat!! in tko pride prvo uro (mel smo anglo) so začel usi mene gledat, jest ratam čist rdeča poi pa moja setra 8učitlca) še zaulačuje da sm misla da me bom pobral; poi smo mel drugo uro bailo jest tko lih poune roke krame grem mim vrat k on pride not. jest sm skor use spustila, se posmejem pa grem tm do lijaka in poi gre tko min mene k lih en steklo perem in ga zlomm!!!! poi pa si jest oddahnem (1. pa 2. ure j konc). poi pa še pr slovi - 6. uro tko umes en potrka in biu je on!!! in je reku: Daan, Tavčar Jana (moja BFF) more it k zobarju. in poi se začne jo usi pred prfoookskoo (!!!) dret: Zaka pa ne boš Eve (js) s sabo uzeu. Poi pa jest spet zafarbam. po k pa un že grem pa prfoksa upraša kua mam jest z nemu!!!! in usi skor zapojejo da sm vanga in valda se j una celo uro smejala----- Embarassed
Re: Love is in the air! 20.4.2011 14:32
ajaa...pe zdj mi ni več ušeč k sm ugotovila da j en navadn prasc.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Love is in the air! 24.4.2011 0:36
kaatka pravi:
heeeeeej. men je pa tt en zelo ušeč. je sicr prvi letnik, na tisti šoli ka grem js zej gor in skp neki trenirava. in mi ful pozornosti posveča pa skos neki. pa objema me čez rame, pa govori da me ma rad pa take. pa za roke me drži. sam pač js ga vedno mal stran odrinm pato. ampak mi je ušeč. in nevem kaj nej naredim!? any help?

hahahaha sory sam to je skor čudn.. tipo ti je šeč.. ti si njemu.. sam ne greš ga odrivat stran pa neweš kaj nrest??.. jaoo to bi še slep člowk widu.. kaj nrest??.. nehi ga odrivat stran če ti je šeč ne.. dooh XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.