Ko neveš kaj mu ni jasn.;)

shufflePaXie • Od: 27.11.2010 • Prispevkov: 27
Ko neveš kaj mu ni jasn.;) 22.4.2011 22:05
Ahooj!

Pač js sm na treningih spoznala enga tipa in mi je res luštn.. ubistvu je 'popoun' zame. Je lep po videzu, prjazn, ne **** te skos u glavo, z njim se res da zgovarjat in še bi lah naštevala.Wink Uglavnem ni velik takih.Smile
Zadne čase sva se kr spoprijateljila in se dostrkat zgovarjava in use, učasih si dopisujeva po smsih, fejsu (čeprou si ga je zdej zrd men še neznanga razloga zbrisu.:/). Sam scena je da kdr sva sama pa se zgovarjava pogovor in use čist u izi steče, pol k pa hočeš z njim se mal zgovarjat kt je gdo zravn pa ignor nabije, presliš al pa ti sam odgovori z 'da' ali 'ne'.
K res poj neveš kaj mu je. Najprej je čist navadn, pridejo frendi rata 'hladn' (hahaXD).

Poguma lih nimam da bi ga prašala kaj mu je al zakaj mi to dela. Sam to mi gre res na k.u.r.a.c.. Mislm kt poj neveš kva tip hoče an.

Help please? Kaj nej nrdim? Confused

Re: Ko neveš kaj mu ni jasn.;) 24.4.2011 1:06
to je pr welki wečini folka.. mja nč ni za narest.. pa tut ni tok nenormaln.. mgoče mu powej da te to mot pa če je dost uredu bo probu poprawt.. mja to tut mene mot pr nekaterih prjatlih.. sam uredu pč jih probaš sprejet tko..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.