Darilo za frendico.• new
• Od: 23.5.2009
Darilo za frendico.
10.4.2011 12:37
Heej. Se opravičujem če je slučajno že kakšna taka tema, jest sm mau pregledala in je nism glih zasledila.
No uglavnm, moja frendica ma zdej u kratkem rojstni dan ( stara bo 17) in ful ne vem kaj ji nej kupm. K sm jo prašala kaj si kej želi, mi ni znala povedt, ker tud sama najbrž ne ve glih nabolj. Zato bi vas prosila za mnenje, k ste gotov že sami kej kupval, al pa ste se z kom pogovarjal o teh stvareh. Jest sm razmišlala, da bi ji mogoče okvira za sliko..al pa kj tazga. Nebi čist takih običajnih stvari kot so npr. pas, deodorant, svečka, kakša ličila (no mogoče lak), šalčka.. Prosim res, če mate kakšno idejo povejte. Use dobrodošl. Hvala. Uživejte. • zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: Darilo za frendico.
10.4.2011 12:46
Kšn CD al p plakat ji loh pač od naj naj pevca,benda...
Al p recmo če u fitnes hod ji loh karto kupš al neki xD al p karto za kšn koncert.. loh gresta u šoping in si sama kej zbere in ji ti pač to pol kupš. okvir ji pa lohk sama nrdiš in pol daš not 1 vajino slikco Pa tko probi ji kup kej tazga k mislš da rab p k bo pasal njeni pesonallity good luck • kravadelamu
• Od: 16.3.2011
Re: Darilo za frendico.
11.4.2011 15:03
hmmmm..nevem men je ful všeč če ti kakšen kej takega kup kar ti bo ostal v spominu nate. okvir+slika je kul. uglavnem kej na to foro. lah pa tut kej tko mal za hec.
alpa mi smo eni sošolki kupl afriško vodno žabico (k je dost pocen, ni velik dela z njo) alpa ribico + en tak akvarij. men je blo to res dobr :))) velik sreče uglavnem. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.