dariilo .heelp * ^^

LostInSnow • Od: 28.3.2011 • Prispevkov: 34
dariilo .heelp * ^^ 19.4.2011 17:51
heellouu ;3
mam eno frendico in ona je ful nora na stripe ~ anime (manga) in na japonsko... in ma rojstni dan nasledni tedn in jaz bi ji ful rada nekaj v zvezi z tem podarila..
ampak nevem kaj .. neke stvari že ma doma ~ bleach.. ampak newem..
a bi lahkoo prosiim katera kaj povedla če se spozna na take stvari ? Very Happy
plus, plis če mi da pol še link kje naj to kupim...tut kake stvari v japonščini bi blo ful fajn.. lahko je iz tujine, če ni poštnina predraga pa da ne čakam predolgo..
hvala .. pa pliss odgovorite =D
ly <3
Laughing
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: dariilo .heelp * ^^ 20.4.2011 19:21
na ebayu boš zihr poun najdla tega pa nekje je tut brezplačna poštnina : )
Re: dariilo .heelp * ^^ 20.4.2011 20:26
^^hvala..
sem že iskala sicer ja, ampak nevem kaj sploh naj prav iščem =D ampak sej bom poprašala še malo frendice pa bo že nekak Very Happy
če pa maš kako idejo mi napiši prosim točn naslov, kr drugač neznam jaz to iskat Embarassed .
Laughing Razz

ty Smile
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: dariilo .heelp * ^^ 21.4.2011 18:46
nemorm ti neki ful tle pomagat ker se ne spoznam na anime Very Happy in tut te tvoje prjatlce ne poznam tko da nwem kaj ji je ušeč pa tk Very Happy
Re: dariilo .heelp * ^^ 22.4.2011 13:09
aja..okej.sej sem že našla neke =D
hvaaala vseeno Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.