mohawk, & kratki lasje

bi meu/la mohawk
jaaa
39%
 39%  [ 9 ]
ofujj ne?
52%
 52%  [ 12 ]
mogoče pa bi
8%
 8%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 23

Maxi2 • Od: 8.12.2009 • Prispevkov: 24
mohawk, & kratki lasje 4.4.2011 11:32
kaj miselte o irokezah?
o punk stilu?
o puncah k majo irokezo

;D

pa o puncah k majo kratke lase.. a wm je to grdo?
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: mohawk, & kratki lasje 4.4.2011 15:07
Ni grdoo.
prou hudo je xD
če ti paše na faco.!
ene so k možače poł xS (razn če hočš tak look-pol je to dobr x))
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: mohawk, & kratki lasje 5.4.2011 18:11
men je to na tipih tok hot....jst se dobesedno stupim k vidm kkšnga k ma irokezo....nasploh eno frizuro k je u sloveniji niti ne vidš usak dan.....pač neki nenavadnga.....pr puncah...ja če ji paše ja...zakaj pa ne.....ma itak sm kar se tega tiče ful odprta oseba in ful pudpiram drugačnost ljudi u smislu mode...čupa...itd. Smile....aja pa tut tko nimam nč proti če je člouk drgačn
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: mohawk, & kratki lasje 5.4.2011 18:18
jz sm ženska in mam irukezo in je ful fino in usi praujo da mi ful paše

drgač pa na tipih itak :$ pa na kkšnih bejbah tut ane, če ji seveda paše Very Happy
Re: mohawk, & kratki lasje 5.4.2011 21:11
ja sj je full hudo tud za ženske p to.. sam men nebi pasal ker mam skos že dolge lase
Re: mohawk, & kratki lasje 5.4.2011 23:21
jst mislm da je to res hooot na tipih in na puncah...sam punce morjo met obraz za irokezo Smile jst sm mela lase čist kratke tko kt rihanna pol sm imela sredne douge zdej mam pa podalske in sm bol zadovoljna z dolgimi kot s kratkimi lasmi to je pac cist odvisno od posameznika Wink

Beauty+ Danger= ME*
therainbow • Od: 28.6.2011 • Prispevkov: 6
Re: mohawk, & kratki lasje 29.6.2011 11:45
pač mislim da lahk to paše punci in fantu Smile
lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Re: mohawk, & kratki lasje 30.6.2011 2:15
usakmu ne*^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.