Ej mi lahk kakšna punca pove Kaj kej rečt fantu.....• CookieChoice
• Od: 7.1.2011
Ej mi lahk kakšna punca pove Kaj kej rečt fantu.....
8.1.2011 19:04
amm če bi kakšne bile tko prjazne in mi morda povedale kaj npr. vprašati fanta s katerim si začel hodt.....kaj mu rečt pa take k zmerom mislim, da bom kaj narobe rekla zato sem hotela malo nasvetov... Hvala **
• Daaaychka
• Od: 12.9.2009
Re: Ej mi lahk kakšna punca pove Kaj kej rečt fantu.....
8.1.2011 20:19
pogovor mora bit preprost in sproščen. sprašuješ ga lahko tako kot kakšnega prijatelja-fanta. • CookieChoice
• Od: 7.1.2011
8.1.2011 21:49
Daaaychka pravi:pogovor mora bit preprost in sproščen. sprašuješ ga lahko tako kot kakšnega prijatelja-fanta.
Najlepša ti hvala! • pk4life
• Od: 20.7.2010
9.1.2011 3:51
ok.. dej primer pa ti bom powedu če bi kej nrobe rekla.. jao.. haha k skor ne morš napačne stvari rečt awš.. edin če mu rečš da ma mejhnga lulčka.. ja lulčka.. da nisi niti tok da bi rekla kur.ca alpa penis alpa tiča.. hahaha ipd.. uglavnm dej kšn primer.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
9.1.2011 19:44
pk4life pravi:ok.. dej primer pa ti bom powedu če bi kej nrobe rekla.. jao.. haha k skor ne morš napačne stvari rečt awš.. edin če mu rečš da ma mejhnga lulčka.. ja lulčka.. da nisi niti tok da bi rekla kur.ca alpa penis alpa tiča.. hahaha ipd.. uglavnm dej kšn primer..
phahaha • majusika
• Od: 11.1.2012
5.2.2012 20:01
ei tipu res tesko recs napacne stvari zenske se veliiiik bl sekiramo ce nm tipi kao neki narobe recejo ammm nwm lej js sm susolca pred ceumu classom uprasala kaksne boxarce dans nos pa lah bi on naredu da ga osmesm pa je odpeu hlace pa mi jih pokazu hahahh ne sekiri se tip nebo takoj uzaljen....• meandhe
• Od: 5.2.2012
:)
5.2.2012 20:50
Hej.
Jooo, ne sekiraj se, rada se imata in, če želita bo pogovor stekel tako kot mora, rad te ima in, če tudi kaj norega rečeš ne bo nič narobe, na začetku (pa tudi pozneje) je to čisto značilno, glavno je, da si to, kar si in, da je pogovor spoščujoč. fsm. • Denis10
• Od: 24.7.2011
• Kraj: Ljubljana
5.2.2012 23:10
Ja normalno se pogovarji s tipom tko k se z svojim prijatlom oz prijatlco.Sj ne morš nč zaj... pač pogovarjaš se u usm razn o šminkah k to tipe res ne zanima • Arya09
• Od: 18.8.2010
7.2.2012 23:50
chill punca. ne sj te štekam, lohk je kdaj tko mal awkward in je lepo met kšno temo u glavi kaj rečt če zaškripa. ah veš kaj? sprašuj ga o njemu. kaj je delu učeri, vpraši ga za mnenje (čeprou res ne lih ker lak je lepše barve, rajš o kšrni video igrci ha), pač usak rd govori o seb to ti zagarantiram. _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.