fore za 1. april• jully47
• Od: 31.3.2011
fore za 1. april
31.3.2011 16:55
jutri je 1. april pa me zanima če ve gdo kero vredi foro oz. kak se mislite pošalit na račun drugih.
js uporablam bol tiste male fore npr. neki maš na majci pa take sam ne nasedejo več vsi če pa ve gdo kaj bolšega pa naj pove • myself
• Od: 3.4.2010
Re: fore za 1. april
31.3.2011 18:57
js sm lani mojo najbolšo prjatlco nasrala da se selim..
po smsju.. in pol sm ji napisala fuuuuul doug sms pač kao da je nebom nikol pozabla in blablabla.. pol pa sm prostor dala pa čist na koncu napisala da je le hec.. ona pa ni prebrala ceuga smsja pa me je poklicala in se je začela jokat. hahaha js pa sm se sam smejala. hahahah men je blo jaćće. • jully47
• Od: 31.3.2011
31.3.2011 19:15
Kammz pravi:js sm lani mojo najbolšo prjatlco nasrala da se selim..
po smsju.. in pol sm ji napisala fuuuuul doug sms pač kao da je nebom nikol pozabla in blablabla.. pol pa sm prostor dala pa čist na koncu napisala da je le hec.. ona pa ni prebrala ceuga smsja pa me je poklicala in se je začela jokat. hahaha js pa sm se sam smejala. hahahah men je blo jaćće. haha ful dobr • mata
• Od: 7.11.2010
31.3.2011 21:23
po smsju.. in pol sm ji napisala fuuuuul doug sms pač kao da je nebom nikol pozabla in blablabla.. pol pa sm prostor dala pa čist na koncu napisala da je le hec.. ona pa ni prebrala ceuga smsja pa me je poklicala in se je začela jokat. hahaha js pa sm se sam smejala. hahahah men je blo jaćće. hahhahhahhahha kera dora fora!!! zakon!!! • cupachups
• Od: 23.10.2010
2.4.2011 17:48
po smsju.. in pol sm ji napisala fuuuuul doug sms pač kao da je nebom nikol pozabla in blablabla.. pol pa sm prostor dala pa čist na koncu napisala da je le hec.. ona pa ni prebrala ceuga smsja pa me je poklicala in se je začela jokat. hahaha js pa sm se sam smejala. hahahah men je blo jaćće. HVALA! js sm ene par folkou tko ;P in usi so mi vrjel in so se hmal jokat začel xd hvala res hahahahah ;P • mata
• Od: 7.11.2010
3.4.2011 12:54
ena moja prjatlca je nasrala mamo tkw,da sta se z bratm zvečer namazala s kečapm in zravn sta dala puško al njko pištolo pa da je pač zgledlo ku da sta se ustrella.
hahahha • mayita
• Od: 15.4.2011
15.4.2011 18:41
mata pravi:ena moja prjatlca je nasrala mamo tkw,da sta se z bratm zvečer namazala s kečapm in zravn sta dala puško al njko pištolo pa da je pač zgledlo ku da sta se ustrella.
hahahha dobra fora, sam s tem se res ni za šalit ko nikol ne veš ka se zgodi danes si tu jutr te lahk že ni več |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.