**Ko gre ljubezen predaleč** 14.del• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
**Ko gre ljubezen predaleč** 14.del
16.4.2011 16:40
pa če kk rabš reci. mwahx* sori KONC JE.! (konec 13.del)
Kmalu Lana dobi sporočilo : od '' Lubek. <3 '' Lubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.! PROSM TE.! MOJ LAJF NEUBSTAJA BREZ TEBE.! AJ LAF JU.! ALLO NEEEEEMOJ.! lubm te. ;* Lana pa odgovori : Ja sori no. dej Konc je pa kkoooonc debate.! mwahx* Žan prebere sporčilo. ko preberi si že prištimuje da si bo dau en ''šus.'' Vzame veliko dozo. Notri neda nič samo heroin. Zdaj je doza še močnejša. Prime žilo in pritisne. Heroin je že v telesu. Čez 5 minut se mu prične meglit in vrtet. Takatat v Tabor kjer je biu žan pride petr. Žana najde na tlet. Preveri če diha. Petr :ŽaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN.!!!!!!!!!!!!!!!!! Ob njem najde listek.! < '' : Un k najde to nej sporoči takoj Lani.! Lana : ker jes te ljubim in te bom večno. Prosm nemisl da si kriva. vem use punce je mutil da sm narkomon. tut ti si taka. pač lej mene zdej ni več. Jas pa vedi da ljubim te še zmeraj in te bom skoos.! Lana lubm te. '' za Petra : '' Petr.! ti si res best frend. Nikol te nom puzabu. Puzdrau use najne frende pa se vidmo gor. '' Takrat začne Petr se dret.! : NEEEEEEEEEEEEEEE.! TO NI MOGOČE.MOJ ŽAN.! ŽAAAN NEE.!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEE.! '' pokliče rešilca. čez 5 minut so pri Žanu. Dajo ga v rešilca in mu dajo kisik. Priklopijo ga več naprav. Takrat pa se začne . Mašina ki meri srece kar naenkrat začne delat : '' pip pip pip pip pip pip. '' |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.