Sam povedala bi rada.Pogledaš.? ;$• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Sam povedala bi rada.Pogledaš.? ;$
4.5.2011 22:17
uzam si minuto za prebrt in par sekund za komenterat.? ;D <|3
A poznaš tisti feeling, ko se ti zdi, da si edini na svetu? - On je kriv. ^^ A veš kako je, če v trebuhu čutiš metuljčke, ko se ti on pribriža? Ali kako je tisti trenutek vse OK, tudi če v resnici ni? In kako si ga želim poljubiti - tukaj in takoj! Želim si, da bi sedaj skupaj ležala v topli postelji. Skupaj bi napisala ta blog in on bi me nežno poljubljal in objemal. Nekega dne pa se je vse spremenilo. Ne vem kako...Naenkrat sva si začela pisati sms sporočilca. Postajala so vedno bolj ljubka in prisežem - ob branju sem se topila. V njih pa je pisalo npr. pojem te in najraje te imam ter ljubim te. Bilo je ča-ro-bno. Komaj sem čakala, da ga vidim. Čeprav so bila to le sporočila in nisem videla njegovega odziva na :$, :* ali <3. Zmenila sva se, da se naslednji dan po šoli spet dobiva. Šla sva na samoten mostiček ali v enko X ulico. Tesno me je objel okrog pasu in začela sva se pogovarjati. Trajalo je le malo časa in že sva si izmenjavala poljubčke in se nežno dotikala z jezički. Smejala sva se in se dejansko imela rada. Ker z takšnimi cukrčki že kar nekaj časa nisem imela opravka, sem bila malo sramežljiva. Ampak čez čas bo bolje. Čas...To je ta problem. Vsako minuto ga bolj pogrešam in mislim nanj. Razmišljam o njem na vsakem koraku, ob vsaki besedi...Razmišljam o vseh lepih trenutkih z njim in sanjam o njem. Spet se bova videla čez 15 ur in 22 minut - komaj čakam na to. Do takrat pa ; Lepe sanje vsem! Ljubim ga. ;$ • HoneyBunny
• Od: 30.4.2011
Re: Sam povedala bi rada.Pogledaš.? ;$
5.5.2011 16:35
uff....prelepo si to napisala, saj je pri meni enako. Na njega mislim podnevi in ponoči, ponoči ne spim in čakam da bo ju3 nov dan in da ga bom videla. ;$$$
Rada bi da bi bilo vse enako kot je bilo, mogoče še kdaj bo bilo. (i hope).. :/ Povej mu kaj čutiš, pogovarji tipkej se z nemu. Vrjemi mi polepšav se ti bo dan + mejbi boš ponovno mela šanse. ;$$ • Njegova skos.! <3
5.5.2011 16:51
HoneyBunny pravi:uff....prelepo si to napisala, saj je pri meni enako. Na njega mislim podnevi in ponoči, ponoči ne spim in čakam da bo ju3 nov dan in da ga bom videla. ;$$$
Rada bi da bi bilo vse enako kot je bilo, mogoče še kdaj bo bilo. (i hope).. :/ Povej mu kaj čutiš, pogovarji tipkej se z nemu. Vrjemi mi polepšav se ti bo dan + mejbi boš ponovno mela šanse. ;$$ upam ja. <|3 aja pa hwalla* • HoneyBunny
5.5.2011 16:54
Če le upaš v svoje sanje jih boš tudi dosegeu *.* <3
Malenkost. ^^ • Njegova skos.! <3
5.5.2011 21:06
HoneyBunny pravi:Če le upaš v svoje sanje jih boš tudi dosegeu *.* <3
Malenkost. ^^ pa sarra mi je ime. ;D punca sn. ;P • pk4life
• Od: 20.7.2010
5.5.2011 23:41
ti nimaš pojma kok je 15 ur mal.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
• Od: 27.4.2010
6.5.2011 7:06
Njegova skos.! <3 pravi:uzam si minuto za prebrt in par sekund za komenterat.? ;D <|3
A poznaš tisti feeling, ko se ti zdi, da si edini na svetu? - On je kriv. ^^ A veš kako je, če v trebuhu čutiš metuljčke, ko se ti on pribriža? Ali kako je tisti trenutek vse OK, tudi če v resnici ni? In kako si ga želim poljubiti - tukaj in takoj! Želim si, da bi sedaj skupaj ležala v topli postelji. Skupaj bi napisala ta blog in on bi me nežno poljubljal in objemal. Nekega dne pa se je vse spremenilo. Ne vem kako...Naenkrat sva si začela pisati sms sporočilca. Postajala so vedno bolj ljubka in prisežem - ob branju sem se topila. V njih pa je pisalo npr. pojem te in najraje te imam ter ljubim te. Bilo je ča-ro-bno. Komaj sem čakala, da ga vidim. Čeprav so bila to le sporočila in nisem videla njegovega odziva na :$, :* ali <3. Zmenila sva se, da se naslednji dan po šoli spet dobiva. Šla sva na samoten mostiček ali v enko X ulico. Tesno me je objel okrog pasu in začela sva se pogovarjati. Trajalo je le malo časa in že sva si izmenjavala poljubčke in se nežno dotikala z jezički. Smejala sva se in se dejansko imela rada. Ker z takšnimi cukrčki že kar nekaj časa nisem imela opravka, sem bila malo sramežljiva. Ampak čez čas bo bolje. Čas...To je ta problem. Vsako minuto ga bolj pogrešam in mislim nanj. Razmišljam o njem na vsakem koraku, ob vsaki besedi...Razmišljam o vseh lepih trenutkih z njim in sanjam o njem. Spet se bova videla čez 15 ur in 22 minut - komaj čakam na to. Do takrat pa ; Lepe sanje vsem! Ljubim ga. ;$ ooh kaj bi js dala da bi mojga tolk kmal vidla.. :/ drugač pa prvoščm ti... i know that feeling of perfection! ;D • HoneyBunny
6.5.2011 13:59
Njegova skos.! <3 pravi:
HoneyBunny pravi:
Malenkost. ^^ pa sarra mi je ime. ;D punca sn. ;P heheh vem da si punca....to je verz al neki. :''D + vid se po pisanju da si punca. :'D • Njegova skos.! <3
6.5.2011 14:58
pk4life pravi:ti nimaš pojma kok je 15 ur mal..
zame že ni. k da bi blo 1000 let. • Njegova skos.! <3
6.5.2011 14:58
HoneyBunny pravi:
Njegova skos.! <3 pravi:
HoneyBunny pravi:
Malenkost. ^^ pa sarra mi je ime. ;D punca sn. ;P heheh vem da si punca....to je verz al neki. :''D + vid se po pisanju da si punca. :'D haha. ups pol. ;P • Njegova skos.! <3
6.5.2011 14:59
nancy pravi:
Njegova skos.! <3 pravi:
uzam si minuto za prebrt in par sekund za komenterat.? ;D <|3
A poznaš tisti feeling, ko se ti zdi, da si edini na svetu? - On je kriv. ^^ A veš kako je, če v trebuhu čutiš metuljčke, ko se ti on pribriža? Ali kako je tisti trenutek vse OK, tudi če v resnici ni? In kako si ga želim poljubiti - tukaj in takoj! Želim si, da bi sedaj skupaj ležala v topli postelji. Skupaj bi napisala ta blog in on bi me nežno poljubljal in objemal. Nekega dne pa se je vse spremenilo. Ne vem kako...Naenkrat sva si začela pisati sms sporočilca. Postajala so vedno bolj ljubka in prisežem - ob branju sem se topila. V njih pa je pisalo npr. pojem te in najraje te imam ter ljubim te. Bilo je ča-ro-bno. Komaj sem čakala, da ga vidim. Čeprav so bila to le sporočila in nisem videla njegovega odziva na :$, :* ali <3. Zmenila sva se, da se naslednji dan po šoli spet dobiva. Šla sva na samoten mostiček ali v enko X ulico. Tesno me je objel okrog pasu in začela sva se pogovarjati. Trajalo je le malo časa in že sva si izmenjavala poljubčke in se nežno dotikala z jezički. Smejala sva se in se dejansko imela rada. Ker z takšnimi cukrčki že kar nekaj časa nisem imela opravka, sem bila malo sramežljiva. Ampak čez čas bo bolje. Čas...To je ta problem. Vsako minuto ga bolj pogrešam in mislim nanj. Razmišljam o njem na vsakem koraku, ob vsaki besedi...Razmišljam o vseh lepih trenutkih z njim in sanjam o njem. Spet se bova videla čez 15 ur in 22 minut - komaj čakam na to. Do takrat pa ; Lepe sanje vsem! Ljubim ga. ;$ ooh kaj bi js dala da bi mojga tolk kmal vidla.. :/ drugač pa prvoščm ti... i know that feeling of perfection! ;D kmal.? Zame ni. -.- • nancy
6.5.2011 16:10
kaj pa js k mojga pikija vidm enkrat na teden in še to ob sobotah? tko da vrjem.. 15 ur je ful faking mal.. ponavad sm toook najweč vesela k naju sam še 15 ur loč.. js ga ne widm 168 ur.. tko da.. sm ti fouš!! ;D
• Njegova skos.! <3
6.5.2011 17:42
nancy pravi:kaj pa js k mojga pikija vidm enkrat na teden in še to ob sobotah? tko da vrjem.. 15 ur je ful faking mal.. ponavad sm toook najweč vesela k naju sam še 15 ur loč.. js ga ne widm 168 ur.. tko da.. sm ti fouš!! ;D
ti kr bot fouš. Men je usen 15 ur preweč. -.- • nancy
6.5.2011 17:53
usakmu je že 1min preveč če nisi s sweety-jem.. (:
• Njegova skos.! <3
6.5.2011 17:59
nancy pravi:usakmu je že 1min preveč če nisi s sweety-jem.. (:
weem. ;D • loXX
• Od: 16.7.2010
6.5.2011 21:27
zavidam xP
in ful lepo napisano • Njegova skos.! <3
6.5.2011 22:19
loXX pravi:zavidam xP
in ful lepo napisano ;$ hwaalaa • sky
• Od: 13.6.2009
7.5.2011 19:09
res lepo napisano in te filingi so najlepši • Beky96
• Od: 22.5.2009
7.5.2011 20:54
uff koko bi blo fajn da ga bi objela pa mela ob sebi sam kaj k je tok deleč stran od mene ... :/ uživaj z njim* drgač pa full lepo si napisala kar čutiš ^^ • Njegova skos.! <3
7.5.2011 23:02
Beky96 pravi:uff koko bi blo fajn da ga bi objela pa mela ob sebi sam kaj k je tok deleč stran od mene ... :/ uživaj z njim*
drgač pa full lepo si napisala kar čutiš ^^ talele besedilo je staro več k pou leta. Napisan je blo k swa bla skp. Zdej žou nisve več. <|3 drgač pa hwalla • Njegova skos.! <3
7.5.2011 23:04
sky pravi:res lepo napisano in te filingi so najlepši
hwalaa. • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.5.2011 23:58
Njegova skos.! <3 pravi:
pk4life pravi:
ti nimaš pojma kok je 15 ur mal..
zame že ni. k da bi blo 1000 let. hahh.. probi kdaj 10 dni.. še mal še mal še mal -.-" _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
9.5.2011 10:43
pk4life pravi:
Njegova skos.! <3 pravi:
pk4life pravi:
ti nimaš pojma kok je 15 ur mal..
zame že ni. k da bi blo 1000 let. hahh.. probi kdaj 10 dni.. še mal še mal še mal -.-" to je pa čizt res ja.. -.- jooj kok zj.eban filing.. 10 dni se ne vidš z nekom k ga maš najraš in pol ga vidš z tistih nekej po. fu.ka.nih ur.. weš kok ****.an filing noo.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.