pirsing ^^• justahuman
• Od: 24.7.2010
pirsing ^^
3.4.2011 11:53
jst si grem zdj enkrat u kratkem delat uhanček pod jezik.. nwm kko se mu reče.. uglavnem tam spodi pod jezikom.. in zdj me zanima kam bi si ga šla delat, pa če boli, če ga je težko skrivat pred tastarimi ( vem d je pod jezikom sam še usen) pa tud to če se hitr lohk kj zastrup.. pač izkušnje.. • Peinchy
• Od: 5.3.2011
Re: pirsing ^^
3.4.2011 11:55
pomoje starši ne bodo opazli, samo moraš dat piercerju tel od njih pa podpisano morš met al pa morajo s tabo it tak da.... no good luck • justahuman
6.4.2011 20:26
aha.. hvala... umm... ka pa če si ga sam pač delaš doma? k sm tko mal po netu gledala pa je dost drago vsj men se zdi pa bi rajš si ga sama nrdila oz frendica bi mi ga.. pa me zanima če je kašna možnost d bi si kakršno kol žilo lohk prebodla.. pa če dost kri teče.. pa na sploh kko je s temu k si ga sam doma delaš.. • zebraxD
• Od: 3.1.2011
6.4.2011 22:58
Ej ne si doma delat! resno! use se ti lohk **** in nevem kaj. bolš d greš u kulta, exita..kamorkol xD
okej v mečice še loh doma... km drgm pa niti slučajno ne! x$ • 30stm
• Od: 31.10.2010
7.4.2011 19:04
jst mam sušolko k ma tm pirs in je rekla da ti itak umrtvič in da mn buli kokr v ušesih...pa da lahk normalno ješ guvuriš pa to....da baje sploh ni panike in se itak baje ne upaz.....če ti kej pumaga...pa ja sama si ne deli tega....bolš je mau več plačat kokr pa da kej narobe nardiš..• justahuman
7.4.2011 22:18
ja ampak jst bi ga rada mela čimprej pa tko d moji tatari ne bi zvedl... tko d nekak ne bi mogla it si ga tko nekam delat.. a drugač je zlo tvagan si to doma delat? kr dve moji frendici sta si ga tud doma sami nrdili.. pa jst mam tud pirsek iz bioplasta al neki tazga... pol je res tok zlo tvegan? • spacesheep
• Od: 27.3.2009
13.4.2011 20:08
js si bom kr tole temo sposodila...
js sm si dala pač učer delat pirs pod jezikom.in dns sm opazila d se mi ena bunkica zmeri not u kožo skrije in se vid sam eno.pa niam prekratke palčke,ker mi ta palčka že na drugi strani štrli.in me zanima če je to kej narobe? ;/ pa tut mal tžko jem,pač ful me boli..je meu še kdu podobne probleme? _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.