Moja punca• birdlover
Moja punca
11.4.2011 21:12
hey...jas pa imam pač po novem punco...pa sma noro in love...pa sma dala na fb status v razmerju in nočem da moja tastara dva izvedeta za to...in v mojem naselju sta pač enidve ful nadležni pa smotani...pa mojim tastarimdvem use poveta...imate mogoče nasvet kako se jih lahko znebim? pa kako naj preprečim da bi zato izvedeli moji tastari?...pa tudi če zvedo kaj njima naj rečem? poznate kakšen fulll dober izgvor?
naljepše huala že unaprej... • pretty2girl
• Od: 11.4.2010
:D
11.4.2011 21:16
Svoji punci povej, da bi raje še nekaj časa počakal in to objavo šele čez nekaj časa dal na facebook. Ali pa zanikaj vse kar bosta tisti dve povedali tvojim staršem in upaj da bo pomagalo. Lahko pa doma predstaviš punco in se izogneš 1. in 2. izgovoru.
• youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
Re: Moja punca
12.4.2011 14:12
zakaj ubistvu kr ne poveš, a ni to fino, kaj a te je sram? (sori k se tko grdo sliš, sam res mi je čudn no _________________ bite me.! • someb0dy
• Od: 29.9.2010
12.4.2011 14:44
razumm te zakaj nočš povedat:D
drgač pa lohka na facebooku sam določas kdo kej vid, in lahko usakmu posebi rihtaš dovoljenja:D tko da če hočš lohka une sam tvojo profilno vidjo, pa ime in priimk:D • birdlover
12.4.2011 15:08
huala za use nasvete brez vas bi bil zdaj v temi -_-
bom jim malo pravice uredu hehe • birdlover
12.4.2011 17:32
nwm no kako bi moja starša reagirala ker je to moja prva punca :s
• lana
• Od: 24.11.2010
12.4.2011 17:57
lahka pa rečeš, de je sam fora..al pa kao de je sam stava bila... če si upaš met kao
de si u razmerju....(pač de je to bla stava).. ..ja al pa tko ko so že zgori predlagal: uredi jim/a pravice.. • birdlover
12.4.2011 20:09
@moje ime: najljepše hvala za nasvet...upam da bo mi uspelo huala tudi vsem ostalim! • Elena
• Od: 11.9.2010
13.4.2011 18:06
Ja lej... če jima za to punco ne boš povedu, pa še za nasledno ne pa še za drugo ne...
ja model.... Po moje kr povej tastarim prej kt bojo trcjalke pršle do njih. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.