Treeemmaaa...! D:

NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Treeemmaaa...! D: 26.8.2011 13:24
am.. Embarassed
Jz mam pa en velik problem, ka mislim, da ga ma tut velik vrstnic, vrstnikou.
Tremo. Embarassed
Na odru se tresem, in ne razmišljam o tem kaj počnem temveč o tem kaj si ljudje mislijo.
Problem je, ker me ju3 čaka nastop, in sicer plešem. Jaz pa bom s5 izpadla kot idiotka!! In to samo zaradi treme!

Kaj naj storim, da bo trema manjša?
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: Treeemmaaa...! D: 26.8.2011 13:32
NickeyBu pravi:
am.. Embarassed
Jz mam pa en velik problem, ka mislim, da ga ma tut velik vrstnic, vrstnikou.
Tremo. Embarassed
Na odru se tresem, in ne razmišljam o tem kaj počnem temveč o tem kaj si ljudje mislijo.
Problem je, ker me ju3 čaka nastop, in sicer plešem. Jaz pa bom s5 izpadla kot idiotka!! In to samo zaradi treme!

Kaj naj storim, da bo trema manjša?

poskusi se sprostit. tik pred nastopom razmišljaj o lepih stvareh. in med nastopom ne glej v ljudi. misli na to da v je na odru skupina ljudi in nihče negleda točno tebe. nisi tako zelo opazna kot se ti zdi.
nusy96 • Od: 2.7.2011 • Prispevkov: 24
odgovor 26.8.2011 16:38
poznam to. jaz rada pojem in ko sem začela pet pred ljudmi, sicer ne neko fuul publiko ampak vseeno, me je bilo grozno strah. glas se mi je tresel in sem zelo težko spravla kaj iz sebe. to je blo ful hudo ker me je blo vedno bolj strah nastopat. nato sem se odločla, da temelito razmislim o stvari. ker zelo rada pojem in so to moje velike želje sem začela razmišljati bol pozitivno. na odru sem se poskušala sprostit, si predstavljat, da pojem sama v sobi ali kopalnici pred ogledalom in s tem sem odpravla. Smile na srečo. Wink vzami si nekaj časa zase, temelito razmisli o stvari, tvojih željah, sanjah ter ciljih. predvsem pa bodi OPTIMISTIČNA! misli si da je to tvoj zadnji nastop u celem življenju in da se moraš zan res osredotočiti in potruditi. Poskusi, mogoče ti bo pomagalo. meni je.Wink

Lep pozdrav, in veliko, veliko sreče jutri! Very Happy <3
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Treeemmaaa...! D: 26.8.2011 17:08
js sm na moji valeti pela.. o faq kaj hujšga? pred nastopam mi je sošolka s kero smo skp pele dala pomirjeval oz. za zihr 2 sam neb blo treba in sm bla čist sproščena vsa nasmejana sm bla naodru plesala in vse.. pa sm se enkt zmotla in sm pela k d neb blo neč no.. pa se tut neč nesekiram zdej
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: Treeemmaaa...! D: 26.8.2011 21:00
No...jz sm jo tut imeu in jo imam še zmer(minimalno količino ki mora bit zmeri)...ampk tremo morš izkoristit sebi v prid...poišč si nekoga ki se boš pred nastopom pogovarjala...ampk nesmeš se o plesu...ampk čist o nečem drugem...

kar je napisala nusy96 je pa še boljše Smile

pa velik sreče jutri!!
nusy96 • Od: 2.7.2011 • Prispevkov: 24
Re: Treeemmaaa...! D: 26.8.2011 23:45
Klemen33 pravi:
No...jz sm jo tut imeu in jo imam še zmer(minimalno količino ki mora bit zmeri)...ampk tremo morš izkoristit sebi v prid...poišč si nekoga ki se boš pred nastopom pogovarjala...ampk nesmeš se o plesu...ampk čist o nečem drugem...

kar je napisala nusy96 je pa še boljše Smile

pa velik sreče jutri!!

hvala..;D tudi tvoj predlog je odličen. za drugič vem še novo metodo. Wink
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Treeemmaaa...! D: 16.10.2011 13:32
no jest poznam eno zloo super metodo k se ji reče "tapkanje". u bistvu tapkaš po celem telesu in lohk odpravš kakpn strah, tremo, bolečino, travmo, karkol. če te zanima mi pošl sporočilo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.