Globoka vprašanja...• Poletje
• Od: 2.4.2011
Globoka vprašanja...
2.4.2011 15:31
Žiu žiu ^^
a se vam kdaj zgodi, da nimate kaj za počet in kar sedite in razmišljate. Pa pridete do tega zakaj obstajam. Pa zakaj drugi obstajamo. Pa kako je svet nastou. Pa nam povejo učitelji tisto zgodbo, ki naj bi bila resnična o nabiranju snovi pa te fore... Ampak; od kje so pa te snovi nastale? Pa ful me zanima; ko bom umrla, se bom še enkrat rodila, sam da ne bom vedla da sem že enkrat obstajala? Deep questions... (s)mejte se... čaau! • riri004
• Od: 16.2.2011
• Kraj: Jesrenice
Re: Globoka vprašanja...
2.4.2011 16:27
haha..ja mene tud to zanima k majo kr ene vere k u to vrjamejo da se pol k umreš še enkrat rodiš..sam nevem če to pol veš_________________ Timi..p to..luv ya <3 • zebraxD
• Od: 3.1.2011
2.4.2011 17:12
riri004 pravi:haha..ja mene tud to zanima k majo kr ene vere k u to vrjamejo da se pol k umreš še enkrat rodiš..sam nevem če to pol veš
To je reinkarnacija. Ej usee je možno ... xD • Eay
• Od: 25.4.2010
2.4.2011 17:41
js k to študiram me je strah same sebe..sploh ne vem kdo sem?zakaj obstajam?
ka bo pol z mano? pa najbolj grozn mi je ko pomislim da če po smrti ostane duša a pol bom mogla večno bit js pa obstajat? • Poletje
2.4.2011 18:37
Eay pravi:js k to študiram me je strah same sebe..sploh ne vem kdo sem?zakaj obstajam?
ka bo pol z mano? pa najbolj grozn mi je ko pomislim da če po smrti ostane duša a pol bom mogla večno bit js pa obstajat? enako tut jst... pol se pa kar tko čudn začnem počutt... pa tko; zakaj glih jst? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
2.4.2011 20:09
ah ne to preveč razmišljat.
jaz sem bil vase zaprt nekaj časa in to globoko razmišljal. to se ti v možganih ****, zaradi tega ker si v prostoru s samimi vprašanji brez odgovorov. zato ne razmišljaj v odgovoru, ker ga nikoli ne boš našla, raje zabij stopničko, da ne boš morala dol v neskončnost padt. zabij stopničko- sprijazni se s tem, da si , da obstajaš, ne razmišljaj od kje kaj, ampak samo nekaj delaj kar ti bo polepšalo življenje. ker drugače zgubljen tavaš v temi, kjer ni niti žarka svetlobe, kjer si zgubljen za vedno. • Poletje
2.4.2011 20:46
Jok3r pravi:ah ne to preveč razmišljat.
jaz sem bil vase zaprt nekaj časa in to globoko razmišljal. to se ti v možganih ****, zaradi tega ker si v prostoru s samimi vprašanji brez odgovorov. zato ne razmišljaj v odgovoru, ker ga nikoli ne boš našla, raje zabij stopničko, da ne boš morala dol v neskončnost padt. zabij stopničko- sprijazni se s tem, da si , da obstajaš, ne razmišljaj od kje kaj, ampak samo nekaj delaj kar ti bo polepšalo življenje. ker drugače zgubljen tavaš v temi, kjer ni niti žarka svetlobe, kjer si zgubljen za vedno. dobr povedano • Eay
2.4.2011 22:28
sej je res jok3r..bolš da nč ne razmišljaš kej preveč pa samo živiš ker pač moraš...
jst učas gledam na življenje tko k na eno igrco..najbolj podobno simsom.. en velik prostor pa ljudje in pol sam nekdo z nami upravla pa pač neki počnemo ... jst se morm sam tolk prepričat da ne bom preveč o smrti razmišlala k tist filing je pa pol res :O:O........ • Poletje
2.4.2011 23:00
Eay pravi:sej je res jok3r..bolš da nč ne razmišljaš kej preveč pa samo živiš ker pač moraš...
jst učas gledam na življenje tko k na eno igrco..najbolj podobno simsom.. en velik prostor pa ljudje in pol sam nekdo z nami upravla pa pač neki počnemo ... jst se morm sam tolk prepričat da ne bom preveč o smrti razmišlala k tist filing je pa pol res :O:O........ ma ja mene je ful strah smrti... :S • tjasalala
• Od: 15.1.2011
3.4.2011 11:49
Eay pravi:sej je res jok3r..bolš da nč ne razmišljaš kej preveč pa samo živiš ker pač moraš...
jst učas gledam na življenje tko k na eno igrco..najbolj podobno simsom.. en velik prostor pa ljudje in pol sam nekdo z nami upravla pa pač neki počnemo ... jst se morm sam tolk prepričat da ne bom preveč o smrti razmišlala k tist filing je pa pol res :O:O........ se lahk podpišem pod tole • annabelle
• Od: 20.3.2011
3.4.2011 17:19
Nikol se nism spraševla zakaj obstajam. pač noben nemore rečt spremo alneki da nesmem js ampak un drug al neki.. pač iz tega čudežnega sperme sm nastala js.
Osebn te snovi za zgodovino ne verjamem, nikol nism in nikol nam. Kako zavraga veš kaj se je dogajal leta 1540 če pa takrat nisi živel, niti tvoja babi ni. Pa take, da so obstajal take in da so delal take.. takrat folk ni obstaju ampak živali.. res nwm od kod jim, da kr neki izmišljujejo: dinozaver je bil velik in je rad jedel x dinozaver pa take.. Pol pa take cesar pa vse.. lol sam crkujem od smeha laah da na pouno lažejo... vedn pa se sprašujm kako je svet nastau in zakaj ravno ljudi+živali nastali ravno v tem našem svetu-planet in ne mars ali take.. sprašujm pa se tut ali tudi kakšna bitja živijo v drugem svetu- mars pa take..sam odgovora nam nikol dobila aej:P • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
3.4.2011 19:15
jz pa včasih ko zvečir sn lepo na toplim v pojstli,pa tko začnem razmišlat v čem je sploh smisu,da živimo,če itak umremo...
ubistvu mene kr nekak šokira vsakič,ko pomislim in se dejansko ZAVEM,da enkrat BO konec in da nebom večno obstajala al neki.da me nebo več...kak bo? a bo tema? a bom vidla...a bom sama al jih bo več? kje bom,kaj bom,a bom sploh? pa groza me je tud tistga ,kar se praktičn MORE zgodit do moje smrti. umiranje drugih...nemorem si predstavlat,da bi ostala brez določenih ljudi v živlenju in me je groza,ko pomislim "fak,mogoč že juter nebo več živela.ka če jo pofura avto?" to recimo mislim pr mami,z kiro sma resno navezane...in vsakič ko iz službe zamudi za pet minut me je strah da se je kej zgodil... pač ne vem...kak bom umrla,a bo bolel? a bo luč? a bom po smrti še čutla? bom postala kdo drug? a je bog,da bi nas sprejel? a bom v nebesih mogla skos MOLIT? a bom v peklu mogla trpet? a to dvoje sploh obstaja? • Eay
3.4.2011 21:21
mene je strah tud npr tko kot si omenla a booš v peklu al nebesih al boš ostala brez določenih ljudi..
js zvečer predn grem spat npr pomislim da bom večno obstajala moja duša pol pa pomislim a bojo z mano ljudje k jih mam rada k želim da so z mano al jih sploh ne bo al bom sama večno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.