Pomoč pri glasovanju :)

Ali boš glasoval?
ja, z veseljem
50%
 50%  [ 3 ]
ne, to se mi zdi brezveze
33%
 33%  [ 2 ]
nemorem, ker nimam facebooka
16%
 16%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 6

Patt • Od: 30.1.2011 • Prispevkov: 3
Pomoč pri glasovanju :) 3.4.2011 11:25
jaz imam za vas eno prošnjo, ki jo lahko izpolnite samo tisti, ki imajo facebook. in namreč.. na tej povezavi --> [link] se nahaja moja fotografija, s katero sodelujem v canonovem foto natečaju pofotkajmo slovenijo. zato bi vas prosila, da glasujete za mojo fotografijo. kot pa sem že prej omenila, lahko glasujejo samo tisti, ki so prijavljeni na facebook. zato, ko odprete povezavo, kliknete v zgornjem desnem kotu gumb ''sodeluj v natečaju'' in potem se prijaviš, če pa si že prijavljen klikneš dovoli. Smile in nato poleg slike klikneš glasuj.. če ti odpre začetno stran, kopiraj link na katerem se nahaja moja slika, še enkrat.. in glasuješ =)

res hvala usem tistim, ki bodo to naredili, in z veseljem vam bom vrnila uslugo =)

če pa tudi gdo od vas sodeluje, naj prilepi link in bom vrnila glas Smile

čaau Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.