CŠOD Rak

awi00 • Od: 13.4.2011 • Prispevkov: 11
CŠOD Rak 15.4.2011 19:03
No, mi pač zdej kmau gremo tja in me zanima kko je tm..
Kko ste se mel?
Kaj ste delal?
A so ful z.a.je.b.a.n.i uni učitli k tm delajo?
kakšna je hrana?
a so kupalnce res skupinske al ma usaka soba svojo?

Pa še če ma kdo kkšno idejo k bi pač tko fante na foro..
oni ns usak let mi pa nimamo idej Very Happy
Tenks Smile
Jasnaa • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 62
Re: CŠOD Rak 15.4.2011 19:15
Kko ste se mel? Fajn, tedn je minil fuul hit, sploh nismo vedl da je že okol. Smile
Kaj ste delal? Kolesarl, hodl, streral z loki... Fuul bloo tega..
A so ful z.a.je.b.a.n.i uni učitli k tm delajo? Niso, so prjazni in use. Smile
kakšna je hrana? Dobraa.. Very Happy
a so kupalnce res skupinske al ma usaka soba svojo? Najprej so 2 hiše. U eni fantje, u drugi punce.. No usaj tk smo mi mel... Pol sta pa 2 nadstropja... Noo in u prvem je ena soba za 4 in po 2 sobi po 6. in soba za dežurnega učitelja. tiste sobe k so po 6 imajo svojo kopalnico, ona ma pa kopalnico posebi... Potem je pa še tukaj 2 nadtsroje kjer je 1 soba za 6 in 4 sobe za 3.. kopalnica je skupinska.. tukaj je še soba za učitleja pr nam je bla učitlca iz oš...
Men je blo fajn, sam signal je slab. :/... Very HappyD
Re: CŠOD Rak 17.4.2011 11:46
mi smo tud bli tam. v 9 klasu.
full je blo fajn .enkrat smo šli v jamo(jaz ne ker me je strah)pa po neki rovih al kaj že so šli, en dan smo se skolesi peljali do makete presiajočega jezera, zvečer smo šli na neki pohod v temi -po gozdu pa to, pa po neki vrvi smo se spuščali, pa mali in vlki naravni most smo si ogledli, pa z lokom smo strelali, pa se učili ogenj v naravi delat, meli smo tud neki kviz -orientacija itd v naravi pa smo dobili zemljevid pa smo mogli tam po gozdu odit pa na drevah so bla vprašanja npr 1 pa neko vprašanje pa si ti na list odgovoril oni pa so v domu čakali pa štopali pol pa kera skupina je pač prej prišla...
fajn je blo
full smo se zabavali...
upam da sem ti kaj pomagala
drugač pa na toti strani si lahko filmček pogledaš pa slike (kolko jih pač je)
samo si tak vrjetno že vse to prebrala [link]
pa uživaj... Wink
Re: CŠOD Rak 17.4.2011 16:52
tenks ubema Very Happy
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: CŠOD Rak 17.4.2011 18:23
a to je v rakovem škocjanu,ne? Very Happy Very Happy

če je to to,pol smo mi tam od 9. do 13. maja! Very Happy
Re: CŠOD Rak 17.4.2011 23:20
ja, to je to**
mi gremo pa zdej ta tedn Smile
Ti bom loh povedala kko je blo Razz **~
callmekaty2 • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 3
:D 19.4.2011 20:46
mi smo bli tm ene 4 lete nazai in je ful bedno maš hišo zram pa brunarco u tisti brunarci so bli tipi in so ble res ful ogromne sobe mi smo mele pa tako malo da si komi stau med postlim ja ene sobe majo svoje kopalnce ubistvu sam ena u drugim štuku na tisto smo me naleteele ustale pa skupne kopalnce hodl bote cele dneve na pohode učitli dol so ful prtegjen če nebote spal ob 9h al 10h nevem dai je ura bo stau pred vratim da bo vidu če spite in js sm mela fon in mi ga je dobesedno **** u umaro not da se je razleto moteni ful je u bedu gor! Very Happy
Re: CŠOD Rak 20.4.2011 17:58
mi smo sredna,sam tak...prostovolno smo se javl,da gremo...
z sošolko sma se zmenle,da boma kompa prnesle pa se slikale pa preurejale pa filme gledle.

tak da ja,pomoj se nimajo kej dret,glede na to da je sš,ne pa oš...čene pa jih kurac gleda.
Re: CŠOD Rak 22.4.2011 15:25
Mi smo zdele pršl nazaj.. dejaunosti so ble res kul-vozl smo se s kanuji, lokostrelstvo, plezal smo8po tko tapravi skalnati steni), res je blo u redu...
Ful bedni so pa eni učitli(še posebi ena violeta)-kr neki so, ustt morš ob 7h, spat greš pa že ob 22h!!! In preverjajo če si tih--

sobe so ful ok u brunarci-3 sobe so, pa 2 kupalnci...

na splošno okej je blo Razz
Re: CŠOD Rak 22.4.2011 16:38
awi00 pravi:
Mi smo zdele pršl nazaj.. dejaunosti so ble res kul-vozl smo se s kanuji, lokostrelstvo, plezal smo8po tko tapravi skalnati steni), res je blo u redu...
Ful bedni so pa eni učitli(še posebi ena violeta)-kr neki so, ustt morš ob 7h, spat greš pa že ob 22h!!! In preverjajo če si tih--

sobe so ful ok u brunarci-3 sobe so, pa 2 kupalnci...

na splošno okej je blo Razz

prosim bog,reci da pri nas ne bodo nadzoroval tišine...prosim bogu na višavah in na zemlji mir ljudem,ki čemo bit brez tečnob...ker midve mama namen met napade smeha...-.-
Re: CŠOD Rak 22.4.2011 17:37
pr ns nm je ob ene 22.10 pršu učitl luč ugasnt-če si u brunarci 1 učitel iz tvoje šole zravn spi, če si pa u hiši pa 2 iz tvoje šole pa 1 njihou... Smile

mi smo tud mele napade vsega Very Happy in je una učitlca pšla notr in mi tko use hitr mobije pod pouštr Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.