Debele noge - rada bi shujšala1 | 2 | 3 | >>• lolipop12345
• Od: 25.3.2009
Debele noge - rada bi shujšala
26.7.2009 12:46
Ja js sem drugače suha. mam rave trebuh in vse, AMPAK...
moje noge,.. stegna.. mam pa res debela ma kdo kakšne nasvet glede tega.. rada bi imela malo bolj suhe noge.. • sjaraa
• Od: 21.7.2009
Re: hujšanje--->noge
26.7.2009 16:26
lolipop12345 pravi:Ja js sem drugače suha. mam rave trebuh in vse, AMPAK...
moje noge,.. stegna.. mam pa res debela :? :? ma kdo kakšne nasvet glede tega.. rada bi imela malo bolj suhe noge.. :( jas sm v enakem sranju... mogoče bi trebale kakšne vaje za noge stegna, da mal kalorij pokurmo al pa kaj? ;D mogoče kdaj pa kdaj tečt al pa na daljši sprehod... jas bi tud ful rada mela suhe noge :( • malavesnika
• Od: 20.7.2009
Re: Debele noge - rada bi shujšala
26.7.2009 16:40
mam isti problem kot vidve za trebuh niti nimam problem drugač sem pa suha pa nwm kaj naj • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
g
26.7.2009 20:14
ja poli vidim da nisem edina...
nič jas bom malo po netu pogledala če so res kakšne vaje al pa kaj.. če pa še kdo ve kaj pametnega ..pa kr naj pove.. • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
26.7.2009 23:39
jooj js mam istii problem • pa3cia
• Od: 27.7.2009
27.7.2009 0:14
js nikdar nism mela probleme, ampak kolesarjenje mi je izoblikoval še lepše noge. Pr kolesarjenju se krepijo ravno dolge mišice in lepo izoblikujejo noge (pa še celulita nimaš, ko se ti izoblikujejo mišice, oz. ga maš bistveno manj), če le vztrajaš in ne pretiravaš xoxo • ajnowajmWEIRD
27.7.2009 12:19
pa kaj use pišete da mate iste probleme.
punca was je prosla za pomoč. drgač pa ja se strinjam s tem kołesarjenjem & tekom tud * HF° • disketa
• Od: 26.7.2009
27.7.2009 12:22
rolanje tudi pomaga.. aja pa pilates ne bi škodu • malavesnika
27.7.2009 14:35
pa3cia pravi:js nikdar nism mela probleme, ampak kolesarjenje mi je izoblikoval še lepše noge. Pr kolesarjenju se krepijo ravno dolge mišice in lepo izoblikujejo noge (pa še celulita nimaš, ko se ti izoblikujejo mišice, oz. ga maš bistveno manj), če le vztrajaš in ne pretiravaš
xoxo meni ni pomagalo ko sm celo pomlad poletje pa jesen redno kolesarla mogoče pa bo komu pomagalo • pa3cia
27.7.2009 15:38
No, je pa res d so že drugi dejavniki. tut to, kere mišice bolj obremenjuješ.
• Domina
mogoče je rešitev
27.7.2009 23:20
Jz poznam kozmetičarko oz. ja ureja mi ubistvu nohte ampak mi je povedala, da dela tut kako nej rečem .. odstranja celulit.
In sicer rekla mi je, da je imela stranko je pršla pač za to novo stvar k je dobila ta kozmetičarka - za odstranjevanje celulita. In sicer prideš h njej petkrat tako kot ta stranka .. in je zgubila 5 cm obsega na trebuhu. Tako da je 100% možno tudi na stegnih. In takoj sm se zagrela, ker mam tut jz tak problem pr stegnih -.-'' in pa 60€ ma za enkrat ! V primerjavi z ostalimi k majo 120€ za enkrat (: Zdej pa razmišlite. Rekla sm da k bom velik zaslužla, da si bom to prvošla • evitchy
29.7.2009 23:42
js sm mela isti prublem sam zdej vsak dan delam tiste vaje na žogi za telo., pa 3x na tedn ritmično gimnastiko...tut hoja(sploh u hribe tut pumaga)
drgač pa men se je u 3 mescih pupravl srečno • evitchy
29.7.2009 23:42
js sm mela isti prublem sam zdej vsak dan delam tiste vaje na žogi za telo., pa 3x na tedn ritmično gimnastiko...tut hoja(sploh u hribe tut pumaga)
drgač pa men se je u 3 mescih pupravl srečno • anjja
• Od: 11.1.2009
30.7.2009 15:17
OK VSO SREČO • miaTHEshoe
30.7.2009 19:49
anjja pravi:OK
VSO SREČO caps izklopi ^^ • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
1.8.2009 13:38
To je ponavadi v genih.. pač kake stegna maš, trebuh, roke.. Ponavadi.
Zaj da bi mela suha stegna, če ma tudi tvoja mama bolj močna, pomoje nemoreš nevem kaj vlko naredit. Kolesarjenje pa nasploh šport ti da mišice. Drugače pa če tak bolj iz logične strani pogledaš.. vse tote atletinje ko tečejo pa to, majo bol nabite stegne.. tak da nevem če boš zaj ti dobla od teka pa tega suhe bedre.. pač mišice boš dobla. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
14.8.2009 21:05
pr teh prublemih pomagajo sue vaje k majo veze z mišicami spodnih okončin to je od teka kolesarjenja rolanja hitr hoje d tko kulo vozš d se z enmu dotikata z podplati potem počepi(pa zravn še rit oblikujejo=)) pa tko naprej sam to ne pomen enkat vaje pa bo že bolš usak dan pou urce d si mal uzamete zase pa bo rezultat viden
• Green
• Od: 6.8.2009
15.8.2009 0:32
Jaz priporočam rolanje in kolebnico • Tinnie
• Od: 14.8.2009
15.8.2009 1:07
heeej. no ja jz pa glih tebuh nimam raven pa sem ful suha ...podhranjena ubistvi :S mam pa ful suha stegnaa ....ampak to pomoje se neda nč s telovadvbo al pa kar koli takšna k maš maš to maš po mtki najvrjetneje • pokerface
• Od: 29.3.2009
15.8.2009 8:38
malavesnika pravi:
pa3cia pravi:
js nikdar nism mela probleme, ampak kolesarjenje mi je izoblikoval še lepše noge. Pr kolesarjenju se krepijo ravno dolge mišice in lepo izoblikujejo noge (pa še celulita nimaš, ko se ti izoblikujejo mišice, oz. ga maš bistveno manj), če le vztrajaš in ne pretiravaš
xoxo meni ni pomagalo ko sm celo pomlad poletje pa jesen redno kolesarla mogoče pa bo komu pomagalo men tt ni nč pomagalo pa sm se čist vsak tedn vsaj 5- x vozla po mal dalših progah...pa to v breeeg!!! npr kakih 10km na dan fora je v tem da pr nam so sami bregi nikjer ravnine... in še to delam pa mi nč ne pomaga. če kera kej najde nj objavi pleeaseeee! • pokerface
• Od: 29.3.2009
15.8.2009 8:39
pokerface pravi:
malavesnika pravi:
+ dieto mam sm pozabla oment...trebuha nikjer noge pa ******* a ne...
pa3cia pravi:
js nikdar nism mela probleme, ampak kolesarjenje mi je izoblikoval še lepše noge. Pr kolesarjenju se krepijo ravno dolge mišice in lepo izoblikujejo noge (pa še celulita nimaš, ko se ti izoblikujejo mišice, oz. ga maš bistveno manj), če le vztrajaš in ne pretiravaš
xoxo meni ni pomagalo ko sm celo pomlad poletje pa jesen redno kolesarla mogoče pa bo komu pomagalo men tt ni nč pomagalo pa sm se čist vsak tedn vsaj 5- x vozla po mal dalših progah...pa to v breeeg!!! npr kakih 10km na dan fora je v tem da pr nam so sami bregi nikjer ravnine... in še to delam pa mi nč ne pomaga. če kera kej najde nj objavi pleeaseeee! • yoyo
• Od: 18.4.2009
15.8.2009 14:51
tu maš nekaj vaj pa pomoje delujejo [link] [link] pa ja kot so drugi rekli rolanje, kolesarjenje, tek, pa tudi či reš malo v fitnes pa za noge vaje delat bo vredi.. no mogoče boš res dobla malo mišice samo kalorije pa boš tui zgubla. vso srečo! • kaiix13
19.8.2009 12:18
ja lahka so to geni. d maš tako postavo. jst mam tut ful močne noge.
am ja jst sm tut hotla shujšat u noge pa sm šla še poleg rokometa fuzbal trenerat. in sploh nism nč shuujšala. pomoje sm prej dubla več kg. kokr mn. pr športu sploh tok velik ne shujšaš, to ti sam mišice oblikuje. mišice so pa 3x težje kokr špeh. • kaiix13
19.8.2009 12:19
kaiix13 pravi:ja lahka so to geni. d maš tako postavo. jst mam tut ful močne noge.
am ja jst sm tut hotla shujšat u noge pa sm šla še poleg rokometa fuzbal trenerat. in sploh nism nč shuujšala. pomoje sm prej dubla več kg. kokr mn. pr športu sploh tok velik ne shujšaš, to ti sam mišice oblikuje. mišice so pa 3x težje kokr špeh. aja pa še ful kolesarš se ti ful boki povečajo x) mislm obseg. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.