Gimnazija Bežigrad - Ljubljana• bojana
• Od: 25.9.2008
Gimnazija Bežigrad - Ljubljana
18.1.2009 14:00
Vsi, ki obiskujete to šolo, prosim povejte kaj o tem:
- zakaj ste se vpisali na to šolo, - kakšna znanja in možnosti vam ponuja, - kako zahtevna se vam zdi, - kateri predmeti se vam zdijo najbolj ok in kateri najbolj kritični, - kako se razumete s sošolci, - kakšne načrte imate za naprej, - ste zadovoljni tu ali vam je žal, da se niste vpisali kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd. • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
Re: Gimnazija Bežigrad - Ljubljana
4.10.2009 22:11
-na šolo sm se upisala, ker sem imela zadosti točk, direktno avtobusno povezavo, tam poznam veliko ljudi...
-tko jemlejo te k tčluveka k je dejansko umsko sposobn in ni unga filinga d si neki mn ud učitlou p tega -tko gor pridt je mičkn težko...sam je toooook use pol u izico.,..USA SPRAŠVANJA NAPOVEDANA...2 od 3h testou lahko popraulaš če nsi zadovoln z rezultati pa take... -najbl kul je umetnost k je učitl taka faca...preklinja, skos zanimive zgodbe...pa kr vice p tko... mau kritična je pa kema...k mi je šica ful antipatična... -.-" -tko mam toook dbest klas d to nemorš vrjet...usi so kul...niammo nubenga prou piflarja -za naprei še nevem....medicina? umetnostna zgodovina? geografija? -meen je šola ful kul...sei če se p kei **** al p se mi zamer se pa prepišm pač... • anchykafna
• Od: 21.5.2009
10.10.2009 13:30
no js sm se na Bežigrad upisala zgolj zarad prometne povezave. na iformatiucih se mi ni zdela šola nč posebnega, ampk ko pridš gor je pa ta najbolša.(francoščina, španščina, ruščina, italijanščina....). iz prejšne šole je šou na Bežigrad samo 1 sošolc, ki pa je za moje pojme debil in na srečo nisem pristala z njemu v razredu. tko da moj razred je ZAKON!! • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
11.10.2009 17:04
anchykafna pravi: no js sm se na Bežigrad upisala zgolj zarad prometne povezave. na iformatiucih se mi ni zdela šola nč posebnega, ampk ko pridš gor je pa ta najbolša.
(francoščina, španščina, ruščina, italijanščina....). iz prejšne šole je šou na Bežigrad samo 1 sošolc, ki pa je za moje pojme debil in na srečo nisem pristala z njemu v razredu. tko da moj razred je ZAKON!! ja tičnoo to .! na informatiucih bo šola izpadla FUL bedna...sam pol k a gor pridš je ap FUL dobr in kul razredi, pa VS folk je FUL FUL FUL prjazn • TheLisT
• Od: 17.6.2009
11.10.2009 18:15
js sm v prvem letniku in ti morm sam povedat s mi ni ql sam razred je zakon. Ni kukr sm prčavvala (piflarji) ampk je zaaaaakon. (prfokse so pa glupe pa takoj use tastari zvejo... čist use (tut kdaj so kontrolne, sprašvanja ipd..) Sicer so pa škrti (športne dneve mamo masor use ob sobotah, kulturne dneve po pouku ipd.. Js ti ne priporočam glih. =P
• Urshiiika
• Od: 14.12.2008
8.2.2010 20:51
tisti ke ste gor, kolk točk ste mel?
• TheLisT
točke
8.2.2010 20:55
jst sm u osmm zgubila 2 a u 9em tut 2. sepravi sm mela use - 4. xP
• rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
9.2.2010 21:07
Js sm mela 178 točk, se prav -7.
Drgač pa tko k so že usi rekl - šola je kul, zdej so še ograjo prebarval in zgleda fenomenalno XD, razred je uredu, cel cajt se ****, čeprou to je odvisn kašn klass dobiš. če gledaš naprimr 2.a (http://foto.gimb.org/razredne/) te use mine, če pa pogledaš druge razrede npr.1.h ane pa vidš pravo lepoto naše šole - na šolo sm se upisala k so moji tastari to hotl, relativno blis mam (ali pač ne... 20-25 min peš), pa dost točk sm mela pa moja bf je šla tja - tm se neki učiš pa se delaš da ti je use jasn... - glede na to da ti use teste napovejo že 1.septembra pa d maš napovedan sprasvanje ni panike k si lohk use razporediš (če se ti da), pa ni težko če maš dost znanja še iz OŠ - najbolši predmet: to je ful odvisn od učitla -loh maš tasga k se celo uro zafrkava pa ti skos hec proda snov al pa kšnga tasga kukr mamo mi za kemo k kr neki govori, nobenmu ni nč jasn pa še ona ne ve kaj govori, poj pa se vate zapič in te cel mesc u glavo j*** - z naprej nvm kaj bom.. - js sm zadovolna, mislm MALCA JE FUL DOBRA • TheLisT
1.3.2010 21:26
rsyka pravi:Js sm mela 178 točk, se prav -7.
Drgač pa tko k so že usi rekl - šola je kul, zdej so še ograjo prebarval in zgleda fenomenalno XD, razred je uredu, cel cajt se ****, čeprou to je odvisn kašn klass dobiš. če gledaš naprimr 2.a (http://foto.gimb.org/razredne/) te use mine, če pa pogledaš druge razrede npr.1.h ane pa vidš pravo lepoto naše šole - na šolo sm se upisala k so moji tastari to hotl, relativno blis mam (ali pač ne... 20-25 min peš), pa dost točk sm mela pa moja bf je šla tja - tm se neki učiš pa se delaš da ti je use jasn... - glede na to da ti use teste napovejo že 1.septembra pa d maš napovedan sprasvanje ni panike k si lohk use razporediš (če se ti da), pa ni težko če maš dost znanja še iz OŠ - najbolši predmet: to je ful odvisn od učitla -loh maš tasga k se celo uro zafrkava pa ti skos hec proda snov al pa kšnga tasga kukr mamo mi za kemo k kr neki govori, nobenmu ni nč jasn pa še ona ne ve kaj govori, poj pa se vate zapič in te cel mesc u glavo j*** - z naprej nvm kaj bom.. - js sm zadovolna, mislm MALCA JE FUL DOBRA jst sm 1. h. • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
4.3.2010 15:11
TheLisT pravi:
rsyka pravi:
Js sm mela 178 točk, se prav -7.
Drgač pa tko k so že usi rekl - šola je kul, zdej so še ograjo prebarval in zgleda fenomenalno XD, razred je uredu, cel cajt se ****, čeprou to je odvisn kašn klass dobiš. če gledaš naprimr 2.a (http://foto.gimb.org/razredne/) te use mine, če pa pogledaš druge razrede npr.1.h ane pa vidš pravo lepoto naše šole - na šolo sm se upisala k so moji tastari to hotl, relativno blis mam (ali pač ne... 20-25 min peš), pa dost točk sm mela pa moja bf je šla tja - tm se neki učiš pa se delaš da ti je use jasn... - glede na to da ti use teste napovejo že 1.septembra pa d maš napovedan sprasvanje ni panike k si lohk use razporediš (če se ti da), pa ni težko če maš dost znanja še iz OŠ - najbolši predmet: to je ful odvisn od učitla -loh maš tasga k se celo uro zafrkava pa ti skos hec proda snov al pa kšnga tasga kukr mamo mi za kemo k kr neki govori, nobenmu ni nč jasn pa še ona ne ve kaj govori, poj pa se vate zapič in te cel mesc u glavo j*** - z naprej nvm kaj bom.. - js sm zadovolna, mislm MALCA JE FUL DOBRA jst sm 1. h. LOL!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.