savudrija kolonoja :D• erkica
• Od: 2.9.2010
savudrija kolonoja :D
16.4.2011 13:39
mene pa zanima kak je s kolonijo v savudriji nisem še bla pa bi letos šla pa me zanima kak je to ka res lahk grejo sm tisti ko so neki bolani al nekii.. ko jim zdravnik priporoča p to........pa kuk to stane pa če res morš met spremljevalca...(mislim zdi se mi bedno ka sm 14 stara da bi mogli tastari z mano :/) pa ka se tam dogaja. raspište se ...................hwalaaa • SaRa*
• Od: 17.11.2009
Re: savudrija kolonoja :D
16.4.2011 14:27
heei..amm js osebno sicr nism bla u savudriji u koloniji, ampk smo tja hodili pač v šolo v naravi pto, ampk meni tm res ni blo ql.. drgač pa poznam ene par folka k je biu tm prou u koloniji, ampk so rekli d ni blo nevem kok zakoon.. sam to je res čist odvisn kašn člouk si.. tko d js bl priporočm rtič kokr savudrijo:) • DajanaStewart
• Od: 2.3.2011
Re: savudrija kolonoja :D
17.4.2011 9:42
HEiii ma ne ni nujno da si bolan sam za tiste pč pride cenej drgač se pa komaot upišeš zakon je jst grem letos že 5 in seveda zadnjič zaradi starosti :/
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.