mape• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
mape
29.3.2011 20:11
hej. am mene zanima kak se naredi da si lahko eno mapo na rač. zakleneš? pa recimo da hočeš samo eno mapo ne celega "moj računalnik"... ? če gre? ;d_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Peinchy
• Od: 5.3.2011
Re: mape
29.3.2011 20:15
PorceLan pravi:hej. am mene zanima kak se naredi da si lahko eno mapo na rač. zakleneš? pa recimo da hočeš samo eno mapo ne celega "moj računalnik"... ? če gre? ;d
To bi tudi jaz rada zvedla! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
30.3.2011 16:19
aaam.. desni klik na mapo, pol pa 'skupna raba in varnost'
neki tazga se mi zdi.. • Boris
• Od: 17.4.2010
30.3.2011 16:48
desni klik na mapo/lastnosti/jeziček Varnost/zgorej ko ti piše ''Imena skupin ali uporabnikov'' klikni na račun, s katerim si prjaulena u kompjutr, pol pa pod tem okencem ti piše: ''Za spreminjanje dovoljenj kliknite >>Uredi<<. desno od tega napisa maš gumb Uredi .... klikn to zadevo. odpre se ti novo okence. Spet klikneš uporabniški račun, s katerim si prjaulena u kompjutr, potem pa spodej u okencu, nad katerim piše Dovoljenja za >>uporabniško ime<<, obkljukaj Poln nadzor pri Zavrni. na začetku je obkljukano Dovoli, ti boš zavrnila pol nadzor. simpl nej opozorim, da je to preverjeno na Windows 7, na ostalih nism probavu (xp, vista...) ČE pa hočeš zaklent s šifro, bo pa treba pogooglat za kakšn programček • PorceLan
30.3.2011 17:12
hvala ! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
30.3.2011 17:15
al pa kak se spremeni jezik da bi zaj mela slo da bi to naredla, samo da bi pol nazaj ang mela? x)
ubistvu sem zaj spremenila pa piše tu spodaj sl, samo ni slovensko pa je še kr ang... _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Boris
30.3.2011 17:18
nene sharing, to je skupna raba, to je če hočeš to mapo delit u domačem omrežju - omrežju u katerem so povezani domači računalniki na istem internetnem omrežju (desktop, laptop in ostali, če jih je pr bajti več; se še razvejajo možnosti...)
ti morš dat 3., mislm d je security al neki tacga... uglaunem tretji jeziček, pol pa po postopku • PorceLan
30.3.2011 17:23
ja če sharing pa security je skup pač v enem skupnem x) pa če to kliknem ni nikjer pol varnost omg računalniki ****[/quote]_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Boris
30.3.2011 17:34
PorceLan pravi:al pa kak se spremeni jezik da bi zaj mela slo da bi to naredla, samo da bi pol nazaj ang mela? x)
nenene tam spodej u opravilni vrstici ko piše SL pa EN, to je za tipkounco p to ubistvu sem zaj spremenila pa piše tu spodaj sl, samo ni slovensko pa je še kr ang... • Boris
30.3.2011 17:35
PorceLan pravi:ja če sharing pa security je skup pač v enem skupnem x) pa če to kliknem ni nikjer pol varnost omg računalniki ****
[/quote]
amm... okeei xD. ker windows maš, najprej to powej. kr če nimaš win7, pol jst ne morem pomagat • PorceLan
30.3.2011 17:38
nevem hah.. eh sej vseeno bom preživela bres tudi hh hvala za pomoč vseeno samo se **** počutim x)_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.