Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer 18.1.2009 16:56
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
hleb • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 3
Re: Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer 16.6.2009 14:56
Najbolje da vprašaš koga na prlekija-on.net so neki pogovori o tem.
Kiiikiiicaa • Od: 29.3.2011 • Prispevkov: 1
Re: Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer 29.3.2011 20:27
1. Vpisala sem se zaradi tega ker nisem vedela kam naj grem oz. kaj naj postanem.
2. Zdi se mi še kar zahtevna, sam če se sproti učiš pa delaš naloge pri težjih predmetih (mat) ti ne more nič bit.
3. Ja v prvem letniku je vse še bolj osnovno, samo ko to enkrat osvojiš ti pa gre počasi
4. Meni najhujša sta biologija pa matematika. Samo to sem pač jaz.. Pa najbolj se pri takšnih treba sproti učit pa utrjevat.
5. Sošolci so pa super ni kaj... Smile
6. Načrtov za naprej nimam, zato pa sem tu ne...
7. Ni mi žal, ker ne vem kam drugam naj bi sploh šla.. Samo bi mi pa bilo boljše če bi že zdaj vedela kaj bom pozneje, ker če bom na koncu nekaj kar bi lahko bila tudi z lažjo šolo sem praktično zapravila 4 leta... no samo ni tak hudo.. =)
8. Če nimaš učnih navad od prej... SE SPRAVI ZRAVEN! zato ker ni šans da narediš gimnazijo brez učenja... =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.