FRANCOŠČINA vs. NEMŠČINA
• estel
• Od: 3.5.2011
FRANCOŠČINA vs. NEMŠČINA
9.5.2011 19:53
Hm jst ne vem ka se nej odločm za izbirni jezik nasledn let, ko bom 1. letnik : francoščina al nemščina???
Nemščino sm se že zdej učila 3 leta, ampak besedišče ni wow, mam pač le osnovno znanje. V Franciji mam pa teto k bi mi lahk ful pumagala, pa še slovensko razume. drgač se pa še mal razpište ker jezik vam je bol ušeč, če se je težko učit... hwala že za naprej • RiverSong
• Od: 9.4.2011
Re: FRANCOŠČINA vs. NEMŠČINA
9.5.2011 20:00
lol, še dobro da sem tole vidla, sm glih hotla isto temo odpret _________________ nekoč bila FakeOriginal, potem pa izgubila geslo • annabelle
• Od: 20.3.2011
9.5.2011 20:02
francoščina! Ker je men nemščin jezik ful grd hahaah • ursiii95
• Od: 15.5.2010
9.5.2011 21:47
odvisn kej te bol veseli, in ti bolš gre?
men recimo je nemščina skor čizt u izi jezik, ker mi pač grejo jeziki... zate pa ne vem.. če maš izbiro da greš 2. tuj jezik npr. nemščino in lahk še pol drugo leto greš 3. tuj jezik, lohk maš oba (to je menda sam za gimnazije?) jzt sm na gimnaziji, in mam nemščino za 2. tuj jezik, in sm na osnovnem nivoju in je use čizt u izi.. drugo leto ko mamo izbirne vsebine, bom pa verjetno si vzela še francoščino zraven. bomo vidli sam, če maš že osnove od nemščine, ti to ful velik pomaga, in maš lepe ocene pa vse, kt pa da greš en jezik čizt na nov pa to... • XxwnbDeadAnxX
• Od: 26.8.2009
9.5.2011 22:04
jst sm šla na francoščino & mi je žou ker je težka. ful >.<
ampak je ful lepši jezik od nemščine. • estel
• Od: 3.5.2011
10.5.2011 13:43
hwala še enkrat
nasploh sm bol za francoščino k mi je lepša, pa sorodniki, sam nimam pojma kak mi bo šla izgovorjava. pr nemščini mi je pa brat naglas ful izi sam drgač mi je pa kr neki nemščina • myself
• Od: 3.4.2010
10.5.2011 17:28
estel pravi:Hm jst ne vem ka se nej odločm za izbirni jezik nasledn let, ko bom 1. letnik : francoščina al nemščina???
Nemščino sm se že zdej učila 3 leta, ampak besedišče ni wow, mam pač le osnovno znanje. V Franciji mam pa teto k bi mi lahk ful pumagala, pa še slovensko razume. drgač se pa še mal razpište ker jezik vam je bol ušeč, če se je težko učit... hwala že za naprej nemščina(čeprau je težka, ampak NOČEŠ VEDET KAK JE ŠELE FRANCOSŠČINA z.a.j.e.b.a.n.a ) ! čeprau je nemščina res težka pa ni zanimiva, je usekakor lažja od francoščine..! • zebraxD
• Od: 3.1.2011
10.5.2011 19:09
estel pravi:Hm jst ne vem ka se nej odločm za izbirni jezik nasledn let, ko bom 1. letnik : francoščina al nemščina???
Nemščino sm se že zdej učila 3 leta, ampak besedišče ni wow, mam pač le osnovno znanje. V Franciji mam pa teto k bi mi lahk ful pumagala, pa še slovensko razume. drgač se pa še mal razpište ker jezik vam je bol ušeč, če se je težko učit... hwala že za naprej Helou^^ ej jz mam IDENTIČNoo situacijo grem u 1. nvm kaj nej.. učila sm se 3 leta šwabo. amapk sm premišlevaala in sm se pol odločla d grem na franco ker AWESOME!! in fhoł lepši jezik od te polomlene najgrdejše šwabe!! Kero gimnazijo grešš? Jz Poljane u Lj. :3 <3 |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.