mlajši tip :))

a je kej čudn če je tip 6.klas..punca pa 8.??
ja
52%
 52%  [ 11 ]
ne
47%
 47%  [ 10 ]
Skupaj glasov : 21

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
mlajši tip :)) 27.3.2011 8:53
heejj*
no emm..jest sem stara 14let..ušeč mi je pa en tip iz šole k je 2leti mlajši..je 6.klas..res mi je zlo ušeč..u šol se pozdravlava..ker živi dost blis mene hodva skupi na bus..moj tamau..je negou sušolc..tkoda smo bli že velikrat ket skupi..alpa je pršu on k nm..pa smo se fajn mel..pa zlo me lepo gleda skos..(saj men se tko zdi) zadnč je meu nastop..pa mi je reku da nej pridm..in sm ga res pršla gledat..Smile)..
~in zdej nevem kaj on čuti do mene..
~kako nej se mu še bl približam...
~kuko nej mu povem da mi je ušeč..
~moji mtki ni glih ušeč..da se tok družva..k pomoje neki sum...in mi je zadnč rekla..da morm gledt starjše tipe..nepa mlajše!!
res nevem kaj nej nardim..tkoda plis help me.
HF*
Tjasheek • Od: 30.1.2011 • Prispevkov: 15
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 9:29
Heej*

nebom rekla da je glih čudno, sam se ne zgodi dostkrat (A)
kr pač ti si dost bolj zrela od njega, in pač... sigurn ti je kakšn tipčel ki je starejši všeč, pa ti njemu, zto ti priporočam da se rajš malo na starejše... pa či bi bla z njim bi blo čist možno da bi te potem zafrkavali pa to...

moje mnenje Smile

čaučau*
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 11:31
ja nwm..sam on je men res zloo ušeč..
pa tut mislm da sm jest nemu..k se do mene obnaša čist drugač kukr pa do mojih frendic..
ahja..LJUBEZEN NE POZNA MEJA!! :p

čawč
sandra1511 • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 1
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 13:11
am..js poznam 3 pare ko je punca za vec kot 5 let starejsa od tipa tko da LJUBEZEN NE POZNA MEJA ANE haha
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 14:08
hehehe
ja sam kok so pa stari??
mislm..a ni mau drgač če si že ukol 30..kukr pa zj k sm 14...
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 14:44
Men se zdi da ni nč narobe s tem Very Happy
poznam velik folka, tud na naši šoli ena hodi z mlajšim od nje (2 leta) in se usi dobr razumejo z njima. Bolj čudno je (usaj men) če si ti v srednji šoli pa maš tipa iz osnovke -.- kokr ma ena moja prjatlca pa še tej je ful bed, k je starejša 4 leta.
druž se naprej z njim in mu nakaž da si mu ušeč Smile če je pametn bo itq tkoj dubiu te namige. ampk se useen druž še z drugimi, da nau mislu da ga ti zdj sliš da sta skp Very Happy
good luck ^^
Re: mlajši tip :)) 27.3.2011 20:54
hvala Wink
mja tut men se zdi da je ok..pač ta razlika p to..ma sej bomo še vidl kuko se bo odvil use skp..Wink)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.