Nwm Kai Neej Nardim...Heelp???• sekica
• Od: 12.12.2010
Nwm Kai Neej Nardim...Heelp???
23.3.2011 10:14
Pač sm samska...in sm se začeLa ud biušega frenda Pecaat xD in ja se fuuL puguvarjava pa too...in Rekuu mi j d sm Lušna Pa tko...Pa sm mu puvedala d mi pač en tip iz paralelke teži za slikco zgori brez...Pa tut gruzi mi d se mi bo kei zgudil in ta frend ud biušga j reku d če ga kej rabm nej ga pukličm pa bo : zame maL prešpricu šolo Da Me obvaruje takih prascu kokr je un pa kakih preveč pametnih idiotu...(sam zame bi šolo prešpricu) pol sm ga pa prašaLa kaj swa zdeei mi2??? in on tko men D pač z mano še nmoree bit k me more še spuznaaat pa d pr nemu gre to bL Puučaas • nancy
• Od: 27.4.2010
Re: Nwm Kai Neej Nardim...Heelp???
23.3.2011 13:02
žiwjo! 1. mogoče bi te zaenkrat rad obvaroval le kot prijaleljico in tud prijatelj ti lah reče da si lušna. 2. mal si se **** ko si ti njega prašala.. vedno počakej da se fant zjasne kaj bi rad (tud če je težko tolk časa počakat se splača), ker prenagljenost jih lahko tudi odbija. 3. dj času čas! nujno! ne sili v nekaj kar še ni ''dozorelo''... najprej počak da se pripravi, da zbere pogum, da ugotovi ali si res ti tisto kar si želi.. in ko bo pripravljen bo sam prišel do tebe.. sicer pa iz vsakega prijateljstva in pecanja se lahko razvije ljubezen! wish you luck!
• pk4life
• Od: 20.7.2010
24.3.2011 0:49
hahah nwm no sam men zo zgleda zlo očitn.. ne morva ŠE bit skupi.. (torej bova kasnej lahko) al je sam men izpadl tko?.. mislm resno no_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.3.2011 0:52
nancy pravi:žiwjo! 1. mogoče bi te zaenkrat rad obvaroval le kot prijaleljico in tud prijatelj ti lah reče da si lušna. 2. mal si se **** ko si ti njega prašala.. vedno počakej da se fant zjasne kaj bi rad (tud če je težko tolk časa počakat se splača), ker prenagljenost jih lahko tudi odbija. 3. dj času čas! nujno! ne sili v nekaj kar še ni ''dozorelo''... najprej počak da se pripravi, da zbere pogum, da ugotovi ali si res ti tisto kar si želi.. in ko bo pripravljen bo sam prišel do tebe.. sicer pa iz vsakega prijateljstva in pecanja se lahko razvije ljubezen! wish you luck!
drugačpa se ne strinjam čiz s tem usm.. kajpa če tipo pč misl da pol ženska ni dost zainteresirana (berem tale deu: dej času čas! nujno! ne sili v nekaj kar še ni ''dozorelo''... najprej počak da se pripravi, da zbere pogum, da ugotovi ali si res ti tisto kar si želi) pa pol najde drugo pa se zanjo odloč da je to kar si želi?.. če prašaš mene ne smeš sam čakat .. go for it .. pa mislm da si tut čiz dobr nrdila.. powej kaj bo iz tega ^_^ _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
24.3.2011 8:03
že že.. sam v mejah normale use.. da ne bo pol mislil da je punca usiljiva.. pa glej tud on more ugotovit ali je to to.. bolš da ostaneta sam frenda kot pa da hodta pa pol on ugotovi da to ni to.. pa bo spet žalost a jok pa kr nekej.. ampak js mislm da iz tega še bo nekej.. • sekica
26.3.2011 22:02
Jaa Zdei se je že Ponudu inštrukcije angLee (on ma 5 js pa 2(!)) in j reku d za plačiu ni treba nč sam Pou Urce Z mano Pa nč AngLee *__* zanč mi je reku d me ma rd...:$
Pa k mi eni tipi neki težijo pa mi guvurijo d sm ****..mi j on reku d če mi še enkrat kej zatežijo bo on pršu na šolo :$... aL misLte D on kej čut du mene...? XD js sm čis zmešanaa • nancy
27.3.2011 11:37
Opa! • MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
27.3.2011 12:12
pk4life pravi:
nancy pravi:
žiwjo! 1. mogoče bi te zaenkrat rad obvaroval le kot prijaleljico in tud prijatelj ti lah reče da si lušna. 2. mal si se **** ko si ti njega prašala.. vedno počakej da se fant zjasne kaj bi rad (tud če je težko tolk časa počakat se splača), ker prenagljenost jih lahko tudi odbija. 3. dj času čas! nujno! ne sili v nekaj kar še ni ''dozorelo''... najprej počak da se pripravi, da zbere pogum, da ugotovi ali si res ti tisto kar si želi.. in ko bo pripravljen bo sam prišel do tebe.. sicer pa iz vsakega prijateljstva in pecanja se lahko razvije ljubezen! wish you luck!
drugačpa se ne strinjam čiz s tem usm.. kajpa če tipo pč misl da pol ženska ni dost zainteresirana (berem tale deu: dej času čas! nujno! ne sili v nekaj kar še ni ''dozorelo''... najprej počak da se pripravi, da zbere pogum, da ugotovi ali si res ti tisto kar si želi) pa pol najde drugo pa se zanjo odloč da je to kar si želi?.. če prašaš mene ne smeš sam čakat .. go for it .. pa mislm da si tut čiz dobr nrdila.. powej kaj bo iz tega ^_^ Se strinjam... zakaj bi mogla čakat?? Lahk de bo prepozno,sj nikjer ne piše,da more nujno tip prvi pokazat da se zanima za njo.. Če Človek sam čaka pa čaka kaj pa s tem doseže? • sekica
27.3.2011 15:07
nancy pravi:Opa!
Upaaam Daa Booo :$$ K Je un tOooLk seexy *___* waa O Pa še nekiii... Zanč mi je Pukazu tega smajLija ( O |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.