spoznanje,da ni pravi zate:)
• MrsSweetie
• Od: 8.7.2010
spoznanje,da ni pravi zate:)
14.3.2011 16:15
Zdi se mi,da je ta stran najbolj primerna,da pač powem kaj čutm (:
Tkole je... mam tipa,s katerim sva skupi 3 mesce.... in ja rada ga mam.. in na začetku sm misla,da je to to... in d je res on tist k iščem,da sm prpaulena na resno zvezo:)) Sam moje spoznanje je,da on ni tist,kar jst rabm,da je preveč miren in tih zame.. Jst pa rabm nekoga k je bol živahen,zgovoren uglaunem za "akcijo" on pa pač ne dosega tega (: je uredu oseba in mava neki skupnih lastnosti sam pač še usejen ni to to In tud sama sebe še iščem in spoznavam kaj hočm in se mi zdi d nism prpraulena še na resno zvezo,namreč stara sem šele 15 let in hočm uživat,po domače povedano raje bi samo "srala" Problem je sam v tem,da je men hudo to njemu powedat in strah me je,da mi bo kasnej žou... tko d nevem kaj naj naredim.. Kr fora je u tem,da jst tega njemu nemorm powedat prek mobitela,k si usak želi d mu lublena oseba to u obraz pove.. tko d mam še tok težjo nalogo:) no ja to so bla moja čustva (: če ma kdo kej za powedat lahko powe,tud če me bo kritiziru,ker pač sm oseba k zna kritiko sprejet • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: spoznanje,da ni pravi zate:)
14.3.2011 17:26
Ti b rajs srala, ampak ga mas useen rada. Hm... Jst ce bi biu na tvojem mestu bi mu pac probu povedat oz. ga uprasat, zkaj je tok tih p miren? Mogoce mu je nerodno tko bit cist naravne sorte pred tabo, al je pa pr njem mogoce se zgodi d bi biu tak kokr je ponavad? Res, probi pouprasat zakaj je tak pa zkaj ni tak bol zivahn, pa bos vidla kko bo pol on to "sprejeu" oziroma kko se bo odzvou na to.
Mogoce pa je taprav zate, pa se sam se ni pokazou kaksn je? Ne mislm zdj d bi se odkrile negativne plati, ampak tko, da se ni se cist razziveu Srecno • annie15
• Od: 26.2.2011
15.3.2011 20:11
se strinjam iz borisom • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.3.2011 1:03
weš kaj je čudn?.. da sm lihkar brou tole temo [link] pol pa našu to zdele.. XD hahaha prou tako znimivo naklučje.. a se poznata?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MrsSweetie
25.3.2011 14:06
pk4life pravi:weš kaj je čudn?.. da sm lihkar brou tole temo [link] pol pa našu to zdele.. XD hahaha prou tako znimivo naklučje.. a se poznata?
hahahahaha • MrsSweetie
25.3.2011 14:09
annie15 pravi:se strinjam iz borisom
No sj sm napisala,da on verjetno misli d bova medva ceu life skupi drgač pa pač ja.... zdej sva e pogovorila in pač nevem... sm ugotovila,d mi ful manka k ga ni ob men.. in pač d mi res velik pomen tko da ja... sva se pogovorila.. hvala za tvoj mnenje drgač |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.