What's his problem?!

OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
What's his problem?! 25.3.2011 18:45
Ne bom jamrala tukej in se smilila sama seb, ker vem da ni vredno, ampak se mi zdi vse skupaj čudno. Imam 'prijatelja' ki je šel pred enim mesecom narazen s svojo punco, takrat sva si začela ful smsat in se družt. Bla sva nerazdružljiva in povedu mi je da sm mu ušeč in jz njemu isto. Zard biuše je reku da ne morva bit skp in sm razumela. Ceu cajt sva se objemala in vse, zdej se me je pa kr naenkrat začeu izogibat. K sm ga hotla prašat kaj je narobe, je šou naprej in reku naj pugledam zasebca na fejsu, k mi je napisu da kaj usi neki guvorijo kaj mava midva. In potem sm jz še zvedla da je taka prpa da si mi ni upu povedat da je nzaj z biušo. Niti pozdravt se me ne upa, ker ve da sm jezna nanga, ampk ne ve še da vem zanjo. Vse je napelu na to, da sm ga jz zapeljevala in vse, k je pa u resnici on vedno prhaju k men pa biu čist sweet. Res ga ne razumem, in sm ga zdej res zasovražla ampk prjatlca bi bla useen z njim. Prizadeu me je ampk bi mu odpustila, če bi priznou da mu je žou k se mi je lagou :/
kaj naj nrdim, help please? Razz
:*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.