help?!

hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
help?! 22.3.2011 20:31
Hej hej. Ja no jes pač nimam standarnih problemov s tipi, se ne prepiram s starši in prjatli. V glaunem mam se "kul". Mam en drug problem. In sicer učenje. Obiskujem gimnazijo in v prvem polletju je kazalo na to, da bom odlična, če se le ne pokvarim v drugem polletju. In to se je zgodilo. Kar izgubim voljo za učenje in raje pogledam kakšn film al pa grem spat. Za vsak test sem pripravljena max za 3, ampak mi nekako s težavo uceno uspe zvišati na 4. Nisem zadovoljna s tem. Poskušala sem že, da sem računalnik dala mami (imam laptopa), pa mi ga je dala nazaj takoj ko sem rekla. Ker se mi podnevi ne da delat naloge, jo delam (če jo) zvečer in ne grem spat pred pol 2eh-3eh. Včasih popoldan nič ne spim in tako v šoli nisem dovolj zbrana in raje kar spim. Starši mi nočejo dat kazni, ker se morem sama znajti. So can u help me please?
jazsem • Od: 17.1.2011 • Prispevkov: 18
Re: help?! 22.3.2011 23:06
lohk te našeškam ker nisi pridna Very Happy lol..to pa je res special problem Very Happy vrjetno bi mogla si postavt ene cilje..recimo to morm 5 pisat..drugače nesmem na komp..ker ti starši pri tem ne nudijo opore..se probaj zanesti nase, na frendico ali NAME:))z veseljm ti ukradm laptopa za par dni :Dhohoho..
hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
Re: help?! 22.3.2011 23:44
hvala za nasvet. ampak ne pomaga. sm že rekla vsem frendom, da če me vidijo na fbju, al kjerkoli naj me dol naženejo. pa ne koristi kaj preveč.
z veseljem ti ga odstopim za par dni Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.