za moske!! (preberi)

birdlover
za moske!! (preberi) 20.6.2011 20:45
No jas bi sam vprasu vas fante Smile ...kaj ko ste se samozadovoljevali pred tem ko ste dobili spermo: se strinjate, da ste takrat to delali brez logike ker ni bilo uzitka?? ker jas tako mislim...jas takrat nisem imel uzitka ker nisem uzival...hvala ze vnaprej!! samo druge sem se hotel za mnenje vprasat.. Smile
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: za moske!! (preberi) 21.6.2011 1:55
Hahahah xD važn d jz nism vedla sploh d je to možno :''''D hahaha
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: za moske!! (preberi) 23.8.2011 21:34
ne vem fajn obcutek je bil če sem ga drgnil ob blazino. najprej sploh nisem vedel da ima to kak konec:D potem so me pa dejansko čez noč začele noro vzburjati tiste slike 090 v časopisih. in ja prvič ko sem bil sam doma sem ugotovil da je nek konec... leta 2003 je bilo:D

najprej sem mislil da je to urin ko ti pride, in sem zadrževal, šele ko sem enkrat kar spustil sem videl da je to nekaj drugega...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: za moske!! (preberi) 23.8.2011 22:44
hahahahahaha sory ne morm si pomagat.. sam wažn da si si leto zapomnu XD mjaoo
Re: za moske!! (preberi) 24.8.2011 8:50
hahaha tut js nism vedla da je to možno xD
KristjanB • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 15
Re: za moske!! (preberi) 24.8.2011 9:49
slovenc79 pravi:
najprej sploh nisem vedel da ima to kak konec:D potem so me pa dejansko čez noč začele noro vzburjati tiste slike 090 v časopisih. in ja prvič ko sem bil sam doma sem ugotovil da je nek konec ...

Sva že dva takšna Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: za moske!! (preberi) 24.8.2011 10:00
ma sj je lih tk pršl sam da špricnal ni Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.