ali je to normalno.... D.

BarbaraXD • Od: 4.4.2011 • Prispevkov: 5
ali je to normalno.... D. 12.4.2011 17:10
best frendica se zaljubi v osebo v katero sem jaz.... grooza. on se zanima za njo. ona je njega najprej takooooooo sovražila zdaj pa je v njega.
+ tega. semv njega že 2 leti on pa kak teden ali 2... to ni feeer.... saj ni problema naj ga ima. nisem tako lubosumna. ampaak.....da me ona skoz z njim zabava in pravi da je tako grd pol pa se v njega zalubi pa mu sms piše. a ni to nesramno ???

MaruškaXD
mucek • Od: 25.1.2010 • Prispevkov: 22
Re: ali je to normalno.... D. 12.4.2011 18:05
love ti je čista kemija... velikokrat se tko zgodi da se zacopaš u tistga, ki ti s prva ni ušeč.. tukaj nemoraš kaj nardit počakaj nekaj časa mogoče jo bo minilo (:
good luck
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: ali je to normalno.... D. 12.4.2011 18:11
Kera B*tch ! Evil or Very Mad
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: ali je to normalno.... D. 12.4.2011 18:52
o faq... a jo gremo popluvat....drgač hecam...ja u vlik primerih je tko da se zalubš u tistga k ti najprej sploh ni ušeč.....pač najdeš eno lastnost k te ful prvlač.....kaj morš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.