Optične PrevaRe!!! (vroče)• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Optične PrevaRe!!! (vroče)
10.4.2009 23:41
Pa poglejmo, koliko optičnih prevar bomo zbrali za to temo! Če boste sodelovali v tej temi, v sporočilu na koncu izberite sliko:
- SHRANI.SI/izberi datoteko/shrani Shrani.si je spletna stran, preko katere lahko shranjujete slike na internet in ka kancu preko linka dodate sliko v Forum. Torej, prva slika optične prevare:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
Re: Optične PrevaRe!!! (vroče)
11.4.2009 13:50
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo • vanillagirl
11.4.2009 13:52
kje je obraz? • vanillagirl
11.4.2009 13:59
koliko stebrou vidiš?
vrata (odprta navznoter al navzven?)
pomikaj glavo naprej in nazaj • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
13.5.2009 18:36
uau zakon <3_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Smutzy
• Od: 12.4.2009
13.5.2009 20:50
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 • sani
• Od: 17.2.2009
14.5.2009 14:38
Smutzy pravi:
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 Heeh pol vidš na steni jezusa kristusa mal pomežiki k boš pogledala na steno pa ga boš vidla. • Smutzy
14.5.2009 16:59
sani pravi:
Smutzy pravi:
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 Heeh pol vidš na steni jezusa kristusa mal pomežiki k boš pogledala na steno pa ga boš vidla. Ahaaaa...tnx xD • smoki
• Od: 17.10.2008
14.5.2009 17:39
Smutzy pravi:
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 wooow. kr newidš O_o ~ Jezus je to btw • Smutzy
14.5.2009 18:13
smoki pravi:
Smutzy pravi:
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 wooow. kr newidš O_o ~ Jezus je to btw Pa loool Ja ja....sej poznam veš • dari
• Od: 8.3.2009
14.5.2009 21:51
SpeeDsterZ pravi:Pa poglejmo, koliko optičnih prevar bomo zbrali za to temo! Če boste sodelovali v tej temi, v sporočilu na koncu izberite sliko:
- SHRANI.SI/izberi datoteko/shrani Shrani.si je spletna stran, preko katere lahko shranjujete slike na internet in ka kancu preko linka dodate sliko v Forum. Torej, prva slika optične prevare:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
15.5.2009 22:35
dari pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Pa poglejmo, koliko optičnih prevar bomo zbrali za to temo! Če boste sodelovali v tej temi, v sporočilu na koncu izberite sliko:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... Jaaaa. saj prebrat gre samo moreš barvo povedat. v tem je point • NateK
• Od: 16.5.2009
16.5.2009 6:31
Smutzy pravi:
vanillagirl pravi:
10 sekund glej v pikice na sliki in nato poglej v steno pred sabo Kaj nej bi blo potlej? K jst ne vidm nč Papa <33 pač mežikat morš z okami pol pa jezusaa kao vidiš ko gledaš v steno sam moreš pomežikat malo • dari
16.5.2009 9:58
xxellaxx pravi:
dari pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... Jaaaa. saj prebrat gre samo moreš barvo povedat. v tem je point aja sej res...to je pa moja površnost u branju nalog... kr na hitro preberm.. XD • xxellaxx
16.5.2009 10:36
vanillagirl pravi:
kje je obraz? Zakaj ga pa jas ne najdem? • sani
• Od: 17.2.2009
16.5.2009 13:18
xxellaxx pravi:
vanillagirl pravi:
kje je obraz? Zakaj ga pa jas ne najdem? Nuem liih zakaj ga ne ampakk poglej full dobr (Drugač pa je obraz uspodi u levem kotu). No ni čist u kotu ampak tm nekje. • dari
16.5.2009 14:00
xxellaxx pravi:
vanillagirl pravi:
kje je obraz? Zakaj ga pa jas ne najdem?
zdej vidš faco • xxellaxx
16.5.2009 14:07
dari pravi:
xxellaxx pravi:
vanillagirl pravi:
kje je obraz? Zakaj ga pa jas ne najdem?
zdej vidš faco Tooooočno Hvala • Trif
• Od: 17.7.2009
28.7.2009 23:33
xxellaxx pravi:
vanillagirl pravi:
kje je obraz? Zakaj ga pa jas ne najdem? • Hruskica
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Velenje
28.7.2009 23:50
hudo.<33
tule je neki linkou: [link] [link] [link] • MareLca
• Od: 24.8.2010
3.12.2010 21:25
waw..najboŁ.<3 !! pa une barve...dj men du 3. vrste ne rata pridt ;/ xD hf • KaixX
• Od: 3.6.2010
26.12.2010 23:04
dari pravi:
xxellaxx pravi:
dari pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... Jaaaa. saj prebrat gre samo moreš barvo povedat. v tem je point aja sej res...to je pa moja površnost u branju nalog... kr na hitro preberm.. XD Mi uspe u 1. k se čist na izi osredotočm sam na besedo pa barve sploh ne gledam... • Jok3r
• Od: 22.7.2009
26.12.2010 23:27
KaixX pravi:
dari pravi:
xxellaxx pravi:
dari pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... Jaaaa. saj prebrat gre samo moreš barvo povedat. v tem je point aja sej res...to je pa moja površnost u branju nalog... kr na hitro preberm.. XD Mi uspe u 1. k se čist na izi osredotočm sam na besedo pa barve sploh ne gledam... to je una **** ko vsaka polovica možganov dela zase. jaz sem v prve prebral. tukaj bodo imeli ljudi z dioptrijo precej prednosti. jaz nimam dioptrije, samo zamegliš pogled, tako da črke vidiš močno zamegljene, ter samo poveš katero barvo vidiš. drugale pa ja, veliko časa preživim s temi optičnimi prevarami, to je zakon ^^ • LifeSaBitch
• Od: 22.12.2010
28.12.2010 0:27
jst tut zlahkoto preberem use • KaixX
• Od: 3.6.2010
31.12.2010 14:57
Jok3r pravi:
KaixX pravi:
dari pravi:
xxellaxx pravi:
dari pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Ali lahko preberete kakšne barve je beseda, ne da bi se zmotili? Jaz osebno ne morem hitro prebrat, ne da bi se zmotil. Ampak, kot pravijo, VAJA DELA MOJSTRA! Lp, SpeedsterzZ jst sm z lahkoto prebrau u prvo... sam osredotočit se morš na črke... Jaaaa. saj prebrat gre samo moreš barvo povedat. v tem je point aja sej res...to je pa moja površnost u branju nalog... kr na hitro preberm.. XD Mi uspe u 1. k se čist na izi osredotočm sam na besedo pa barve sploh ne gledam... to je una **** ko vsaka polovica možganov dela zase. jaz sem v prve prebral. tukaj bodo imeli ljudi z dioptrijo precej prednosti. jaz nimam dioptrije, samo zamegliš pogled, tako da črke vidiš močno zamegljene, ter samo poveš katero barvo vidiš. drugale pa ja, veliko časa preživim s temi optičnimi prevarami, to je zakon ^^ Ja, sam ti morž prebrat ka piše, ne kašne barve je besedaa. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.